Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın canım sadece bu dönemde brz mantığımızı yitiriyoruz...
inanıyorumki zaman en iyi ilaç, bi süre sonra unutup yine umutlarla yolumuza bakacağız,
sadece bu karamsar durumun kısa sürmesini diliyorum...

İnşallah canım

evlilik çok zor bir kurum gerçekten, içine girene kadar insan anlamıyor. aslında biriyle yaşamak zor, insan bazı zamanlarda hiçbir şeyi dert etmezken bazı zamanlarda herşey batar oluyor.. farklı farklı olaylarda bilinmeyen huylar çıkıyor ortaya..

kimse yok mu kızlarrr :))
eşim gelmeden bakayım dediim....
akşam burda olun iki kaynatırız...

Yarınki duruma göre aranıza katılma durumum var kızlar :)

İnşallah kırmızılar gelmezzzzzzzzz

Ama gelirse şimdiden haber vereyim dedim geleceğimi =))))))))))))))))))))))))))

canım geçmiş olsun bende yaşadım aynı şeyi nolur üzme kendini herşey olur rabbim bizede nasip eder inş...

Yarınki duruma göre aranıza katılma durumum var kızlar :)

İnşallah kırmızılar gelmezzzzzzzzz

Ama gelirse şimdiden haber vereyim dedim geleceğimi =))))))))))))))))))))))))))

diliyorum ki gelmezler de bu kervana sadece hamiş olarak katılırsın canım

Günaydın kızlar....
nasılsınızz bakalımmmmm
ben gelmeyince neden bu topic boş anlamıyorum.
illa ben mi olacağım :26:

kızlar şimdi doktordan geldim olayı anlatayım size.sat 07.03.2012 bat 07.04.2012 .ben enfeksiyon kapmışım vajinal kaşıntı fitil kullanacam 1 hafta ilişki yasak.şimmdi ne diyorsunuz hala benim mart için umudum varmı.çok canım sıkılıyor yumurtlamayı belki ucundan filan yakalarmıyım ((((((

yakalayilme ihtimalin var bence benim arkadaş kırmızılar gelcek diye 2 gün sonra korunmadan ilişki yaşamış ve şuanda hamile canım umudunu kaybetme ve strese sokma kendini...

obsesif canımbenim inşallah doktorda belki yakalayabilirsin dedi.gelmek istedikten sonra gelir değilmi :)

Bence mart ayı çok bereketli geçmiş, nisan topiğinde kimsecikler yook

AYY benım ıcın berektlı gecmedi falla,umudumu bu aya taşıdım bakalım :)

eger antibıotık te kullanıcaksan bu ay deneme cunku ovulasyon gunlerıne denk gelıo.. yoksa rahat rahat kullanabılırsın.. engel fılan deıl tabıı ılıskı yasak olduu ıcın ıhtımal azalıo ama gec yumurtlarsan da şans oluo :) yanı nerden baktıına bağlı.. gelicek olan gelıo .. hayırlısını werir ALLAH :)

eger antibıotık te kullanıcaksan bu ay deneme cunku ovulasyon gunlerıne denk gelıo.. yoksa rahat rahat kullanabılırsın.. engel fılan deıl tabıı ılıskı yasak olduu ıcın ıhtımal azalıo ama gec yumurtlarsan da şans oluo :) yanı nerden baktıına bağlı.. gelicek olan gelıo .. hayırlısını werir ALLAH :)[/QUOTE]

nasıl yani antibiyotik kullansam bu fitili daha sonra kullansam olurmu sadece antibiyotikle olurmu geçermi bu enfesksiyon .aylar geçmek bilmiyor beklemek istemediğim için burda soruyorum yanlış doğru artık kafam basmıyor.

nasıl yani antibiyotik kullansam bu fitili daha sonra kullansam olurmu sadece antibiyotikle olurmu geçermi bu enfesksiyon .aylar geçmek bilmiyor beklemek istemediğim için burda soruyorum yanlış doğru artık kafam basmıyor.[/QUOTE]

antibiyotık enfeksıyonu kurutmaya yarar fıtılse genelde antıbıotıgın mantar vs. olusturmasını engeller benım bıldıgım.. ama her antıbıotık farklıdır.. doktorun werdıyse kullan tabıı ama kullanırken korun canım, hamılelıkte kullanamıyoruz çünkü şimdide riske atma derim.. ama antibiyotık wermedıyse ve hafıf bı durumsa sendekı, fıtıl kullanırken bakterının ilişkiyle tekrar tekrar çoğalmaması ıcın yasaklmıstır ilişkiyi.. bende de yenı evlendıımde olmustu enfeksıyon 2 ay sonra tekrarlamıstı.. havuzdakı fazla mıktardakı temızlık urunlerınde kaptıımı düşünuyorum doğal florası bozulmustu.. 2 ay arayla ıkı kere ilaç kullandım..
suanda tekrarlamıo.. can sıkcı tabııkı ama.. senın sağlıın.

antibiyotık enfeksıyonu kurutmaya yarar fıtılse genelde antıbıotıgın mantar vs. olusturmasını engeller benım bıldıgım.. ama her antıbıotık farklıdır.. doktorun werdıyse kullan tabıı ama kullanırken korun canım, hamılelıkte kullanamıyoruz çünkü şimdide riske atma derim.. ama antibiyotık wermedıyse ve hafıf bı durumsa sendekı, fıtıl kullanırken bakterının ilişkiyle tekrar tekrar çoğalmaması ıcın yasaklmıstır ilişkiyi.. bende de yenı evlendıımde olmustu enfeksıyon 2 ay sonra tekrarlamıstı.. havuzdakı fazla mıktardakı temızlık urunlerınde kaptıımı düşünuyorum doğal florası bozulmustu.. 2 ay arayla ıkı kere ilaç kullandım..
suanda tekrarlamıo.. can sıkcı tabııkı ama.. senın sağlıın.[/QUOTE]

yanı her ıkısınde de antıbıyotık te de fıtılde de korunman gerek kullandıgın sure boyunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…