arkadaşlar karamsarlığa kapılmayın lütfen, hepimiz dönem dönem aynı şeyleri düşünüyoruz bende kimyasal gebelik yaşadığımda o anki duygu yoğunluğuyla bir daha istemiyorum dedim veya adet olduğumda bu ay korunayım diye aklımdan geçiyor ama sonra tekrardan yeni umutlar..
birde arkadaşlar ben geçmiş topicleri okuduğumda bizimle aynı durumda olan arkadaşların şimdi bebekleri olduğunu görüyorum yani herkes bu süreçten geçiyor
bundan belki bir iki yıl sonra bizim yazdıklarımızı okuyup bizim bebeklerimiz olduğunu görüp teselli olacaklar, hadi lütfen umudumuzu kaybetmeyelim inşallah nisan bizim ayımız olacak :))
haklısın canım sadece bu dönemde brz mantığımızı yitiriyoruz...
inanıyorumki zaman en iyi ilaç, bi süre sonra unutup yine umutlarla yolumuza bakacağız,
sadece bu karamsar durumun kısa sürmesini diliyorum...[/QUO
canım tekrar geçmiş olsun ama ileride inşallah bunların hepsini unutcağız hadi kendini topla biraz en kısa zamanda umutlu olarak dönmeni bekliyoruz:)
canım sen hep umut doluydun ne olduki böyle karamsarlığa kapıldın?
eşimle ilgili sorunlarım var biraz canım.
keyifsizim bu aralar
anlıyorum canım inşallah en kısa zamanda her şey düzelir, hepimizin oluyor zaman zaman kendini yıpratma çok(
İnşallah canım
günaydın arkadaşlar,
yine kimyasal gebelik geçiriyormuşum
dün doktora gittim, değerim 4 çıktı düşüşe başlamış bile
belkide yeni bişeydir dedi ama buna ihtimal yok
yumurtladığım günü biliyorum pazarteti adet olmam gerekirdi benim
bugün gecikmenin 3. günü adet olmadım ve değerim 4tü sanırım bugün yarın sökülürüm..
kimyasal olduğundan yine emin olduğumzda farklı bazı testler yapacağız dedi doktor
yarınt ekrar çağırdı kan testini tekrarlamak içn...
2 ay üstüste bu kimyasal oluşu vücud neden kabul etmiyor bakılacak...
çok yıprandım, bu ay biliyordum hamile olduğumu ancak yine bunu yaşayacağımıı hiç düşünmezdim
allah yardımcım olsun...
Yarınki duruma göre aranıza katılma durumum var kızlar :)
İnşallah kırmızılar gelmezzzzzzzzz
Ama gelirse şimdiden haber vereyim dedim geleceğimi =))))))))))))))))))))))))))
kızlar şimdi doktordan geldim olayı anlatayım size.sat 07.03.2012 bat 07.04.2012 .ben enfeksiyon kapmışım vajinal kaşıntı fitil kullanacam 1 hafta ilişki yasak.şimmdi ne diyorsunuz hala benim mart için umudum varmı.çok canım sıkılıyor yumurtlamayı belki ucundan filan yakalarmıyım((((((
Bence mart ayı çok bereketli geçmiş, nisan topiğinde kimsecikler yook
kızlar şimdi doktordan geldim olayı anlatayım size.sat 07.03.2012 bat 07.04.2012 .ben enfeksiyon kapmışım vajinal kaşıntı fitil kullanacam 1 hafta ilişki yasak.şimmdi ne diyorsunuz hala benim mart için umudum varmı.çok canım sıkılıyor yumurtlamayı belki ucundan filan yakalarmıyım((((((
eger antibıotık te kullanıcaksan bu ay deneme cunku ovulasyon gunlerıne denk gelıo.. yoksa rahat rahat kullanabılırsın.. engel fılan deıl tabıı ılıskı yasak olduu ıcın ıhtımal azalıo ama gec yumurtlarsan da şans oluo :) yanı nerden baktıına bağlı.. gelicek olan gelıo .. hayırlısını werir ALLAH :)
nasıl yani antibiyotik kullansam bu fitili daha sonra kullansam olurmu sadece antibiyotikle olurmu geçermi bu enfesksiyon .aylar geçmek bilmiyor beklemek istemediğim için burda soruyorum yanlış doğru artık kafam basmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?