Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohoh neguzel 2 gun kalmış enerji fazlalığı yaptımı cnm
sol kasığımın ağrısığını farkettim.
adetten beri ağrıyor kasıklarım...

ben sana kendi sonuçlarımı yazarım karşılaştırırız.
sadece prolaktinde sorun varmış.
bakalım doktor testler yaptım ama fakülteye gidicem birkaç gün sonra araştırma için.
ilaç olarak bişey kullanmıyorum.
folik asit arada bir tiroid
kan sulandırıcı
demir ilacı kullanıyorum

cnm benimde öle ağrılarım oldu hatta sılzmalarım diyeblirim bi yumurtanın çatlama sesini duymadım cnm içerisinde iyod olan troid ilacı ile folik asit kullanmak sakıncalıymış nartanesi demişti tatlım ilcının içeriğine dikkat et mutlaka

her defasında kullanmıyorum zaten.
ama doktor zaten gebe iken vermişti tiroidi.
zararı olsa söylerdi sanki.
pazartesi gidicem sorarım bakalım.
bugün ovucan yaptım silik çıktı
ama çokta silik değil

her defasında kullanmıyorum zaten.
ama doktor zaten gebe iken vermişti tiroidi.
zararı olsa söylerdi sanki.
pazartesi gidicem sorarım bakalım.
bugün ovucan yaptım silik çıktı
ama çokta silik değil

ooo tam çizgi olunca oluyo dimi o zaman az kalmış aman aman calış bidce tablo tutsaydın tatlım ya cok guzel yönlendiriyo sor tatlım dr na mutlaka ay bakalım neler dicek benimde 15 gun sonra yapılcak troid tahlilleri

ooo tam çizgi olunca oluyo dimi o zaman az kalmış aman aman calış bidce tablo tutsaydın tatlım ya cok guzel yönlendiriyo sor tatlım dr na mutlaka ay bakalım neler dicek benimde 15 gun sonra yapılcak troid tahlilleri

bakalım ne zaman yumurtlama olacak merak ediyorum bende :)
ateş ölçüyorum arada bir.
mesela bugün tam 36.0 çıktı

tamam canım pazartesi bende gidicem doktoruma. folik asit ve demir bende kullandım bebek istediğimiz ilk ay sonra bıraktım bebek olmuyor diye. iyimi yaptım kötümü bilmiyorum

tamam canım pazartesi bende gidicem doktoruma. folik asit ve demir bende kullandım bebek istediğimiz ilk ay sonra bıraktım bebek olmuyor diye. iyimi yaptım kötümü bilmiyorum

bende bırakmıştım folic asiti.
doktora bıraktım deyince kızdı.
aksatmadan iç dedi.
ama unutuyorum yine de

selam kızlar nasılsınız??

çarşambadan beri annemlerdeyim babam işi için bursadaydı annem yanlız kalmasın diye orda kaldım giremedim neler oldu okumaya fırsatımda olmadı pek neler yapıyosunuz görüşmeyeli yeni gelen arkadaşlarımızda hoş gelmiş

aksatmadan iç dedi.
ama unutuyorum yine de
aaaaaaa neden kızdı kiiiiiiiii :26::26: ben 3 aydır kullanmıyorumm:26:

mrb:) hoş buldum. inşallah bu ay burdan hamile olarak çıkarım. mart sadece kedilere yaradı

aksatmadan iç dedi.
ama unutuyorum yine de
aaaaaaa neden kızdı kiiiiiiiii :26::26: ben 3 aydır kullanmıyorumm:26:

mrb:) hoş buldum. inşallah bu ay burdan hamile olarak çıkarım. mart sadece kedilere yaradı

Kızlaaar nerelerdesiniz
Sorumu soruyum bari siz gelince cevaplarsınız
2 Gündür eşimle Limoniydik 15 ve 16 martta yani Bu 2 gün içinde feci şekilde yumoşlarım ağrıdı Şeffaf akıntımda oldu, kasık ağrılarım devam ediyo ama o 2 günki kadar değil :S Ben eşime tavır yaptığım içinde birlikte olmadık En son 14 martta olmuştu ilişki... Şimdi korkuyorum ben ya o 2 gün içindeydise benim ovulasyon Yoksa bu aydamı kaçırdım ben

canım bunu ancak Allah bilir, umarım kaçırmamışsındır o günleri adetinin kaçıncı günleri şuanda bir de kaç günde adet oluyorsun? belki fikir yürütebiliriz. birde hep böyle zamanlara geliyor değil mi tartışmalar :))

Aynen öyle hep tam böyle zamanlara gelir bende sırf bu yüzden alttan alır ortamı yumuşatırdım Bu kez kırıldım darıldım ona canım hiç ilişki istemedi ama içim içimi yedi o sancıları çekerken Son adet tarihlerimi yazayım sana,
8 Ocak
3 Şubat
4 Mart, netteki hesaplayıcalara göre 28 günde bir adet oluyomuşum gibi hesaplıyo ama benim adet oluşum 30 günü buluyo :26: Bugün adetimin 14. günü, işte böyle :18:

canım sanıyorum biraz düzensiz olmuş 26 gün ve 30 gün ortalaması 28 olmuş :) 11.gün birlikte olmuşsunuz bundan sonraki günlerde de çalışın bence, kaçırdığını sanmıyorum canım inşallah tutturursunuz.
biz bayanlar malesef böyle alttan alıyoruz sanırım o günler; bizimde geçen ay öyle olmuştu ( inş biran önce hamiş oluruz da herşey rutinine döner.. bende ovulasyon dönemine giriyorum bugün 11.günüm bakaılım ne olacak bu ay..

İnşallah kaçırmamışızdır :18: Çok sağol içimi rahatlattın İnşallah hayırlısı ile hamiş oluruz canım. Çünkü yatak odamızı çok etkiliyo bu durum. Hep bi düzen içinde ilerlemek zorundaymışız gibi geliyo, bitsin istiyorum artık bu durum Hayırlısı bakalım...
11. gündemi giriliyo ovulasyon dönemine? Birde mesela ben bu ay 4 martta regl oldum. Bu 4 marttan 14 gün öncemi yumurtlamış oluyorum? Yani bu 14 gün her zaman için geçerlimidir?

canım doktorlar öyle diyor ama bazılarında bu 14 günlük süre daha az veya daha çok olabiliyor.. 30 günde adet oluyorsan 14 gün çıkar 16 olur o zaman tahminen adetinin 16.günü ama dediğim gibi bu illa olacak diye bir kural yok..
aslında doktorlar 10. 12. 14. 16.günlerdeki ilişkileri değerlendirin diyorlar ya ondan ovulasyon sürecine girdim dedim yoksa daha yumurtam çatlamadı ovulasyon testi yapıyorum birde bu ay ateş ölçme falan ve akıntıya göre diyorum bunu.. sanırım daha birkaç gün var..
birde yumurta çatladığında spermin hazır bulunması gerekiyormuş çünkü yumurta en fazla 24 saat canlı kalıyor, tatlım birde günaşırı ilişki diyorlar ya ben ilk ayımda buna uymamıştım ve kimyasalda olsa hamile kalmıştım, sonraki aylarda hep günaşırı ilişki yaşadık ama artık buna dikkat etmicem çünkü uymadığım ilk ayda hamile kaldım buna uyduğum anlarda olmadı :)) bu ay çok çalışıcam anlayacağın :))
kesinlikle ilişkileri etkiliyor, görevmiş gibi geliyor:))

pff benim daha çoook var kızlar ama benide alın listeye 12 nisan 2012 batım...gerçi dünden sonra ara vericem diyorum psikolojik olarak iyi değilim yine çocuğum olmucak diyorum ondan başka o beni hep beklicek diyorum bazen öle bi saçmalıyorum ki mesaala bi kız çoucğu seviyorum diyorum ki ben daha öz çocğumu sevemedim üzülür belki bir daha kucağımdan bırakıyorum sevemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…