Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmmm nerde yaptırdın bu pıhtılaşma testlerini.
bende yakında gidicem de yaptırmaya.

ama üzülmek yoktu değil mi..
her şeyde hayırr vardırr diyip sadece sabredicez..

zonguldak arastırmada yaptırdım cnm .genetık testını zeynep kamılde ıstanbulda.rahim filminide istanbul fındıkzadedekı radyomarda.

oyle tatlım vardır hjerseyde hayır bekleyelım zaman herseyın ılaçı

evet canım kendini çok kaptırıp dinlersen olumsuz sonuç hüsrana dönüşüyor.. oysa her ayda hamile kalma olasılığı %20'miş ..inş bu ay bizde şanslılar kervanına katılırız:))

tamam tatlım yarınıda bı beklıyım gelmesse ertesı gun gıdıcem hastaneye cunku ıdrarda hemen cıkmıyo

iyi canım ya çok şükür sorunun yokmuş.. bende bir iki ay daha olmazsa ne kadar test varsa yaptırıcam :))

bende cerrahpaşaya gidicem.
doktorda beni fındıkzadeye yönlendirdi ama 370 lira dediler çüşş dedim.
yazık o kadar paraya.
üni.lerde icretsiz çekiyolarmış.
zaten şimdilik çektirmeye maddi durumum yok malesef..
İNşallah gelicek bebişlerimiz.

evet canım kendini çok kaptırıp dinlersen olumsuz sonuç hüsrana dönüşüyor.. oysa her ayda hamile kalma olasılığı %20'miş ..inş bu ay bizde şanslılar kervanına katılırız:))

İNşallahh canımm bu ayy hamişpatlaması yaşarız topicte :)

canım üzülme hayırlısı olsun dualarım senınle...
evet canım cok haklısın her ay bi umutla bekliyoruz olmayınca ister istemez üzülüyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün en kısa zmanada nş...

bende senin gibi düşünüyorum canım iyiki bu forumu kesfetmişiz yoksa akşama kadar can sıkıntısından bunalıma gircektim sizler sayesinde güzel arkadaşlıklar kuruyorum iyiki tanışmışız

aynen bende öyle düşünüyorummmm

aynen bende öyle düşünüyorummmm

ya iyiki bu forumlar var güya etrafımda bir sürü insan var ama.. ya bekarlar ya anneler seni anlamaları pek mümkün olmuyor burda aynı şeyleri yaşadığın, hissettiğin kişilerle bir arada olmak insana yalnız olmadığını hissettiriyor:)) iyiki varsınız

dogrudur tatlım bende aynı ucretı verdım 2 ay once ama hıc cnm yanmadı nasıl bı teknolojıyse hıssetmedım aratırmada cektıremedım kaltım masadan cok cnm yandı tavsıye uzerıne oraya gıttım

bu arada ne güzel kilo veriyorsun bende geçen ay sırf başka bir şeye aklımı vereyim diye rejime başladım 4 kg verdim öyle kaldı :)) veremiyorum hemde bebiş için hazırlık yapıyorum kendimce

ben karatay yaptım tatlım devm etmıyorum bır aydır boşladım kafam gene hamışlıge kaydıgı icın

kesinlikle canım en yakınımdakilerle paylaşamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum..
iyiki varsınız...

dogrudur tatlım bende aynı ucretı verdım 2 ay once ama hıc cnm yanmadı nasıl bı teknolojıyse hıssetmedım aratırmada cektıremedım kaltım masadan cok cnm yandı tavsıye uzerıne oraya gıttım

doktora söylicem artık nereye yönlendirirse.
ama o kadar para veremem.
eşimde başka yerleri araştır dedi.
adam da haklı ay sonunu nasıl getiricez diye düşünürken 400 lira nerdeyse...

ben karatay yaptım tatlım devm etmıyorum bır aydır boşladım kafam gene hamışlıge kaydıgı icın

bende sadece dikkat ediyorum 67de sayıyorum bir 4 kg daha gitse iyiydi ya :)) valla hamişliği kafamdan atmak için paspas ördüm, diyete başladım ama boş adete yakın insan yine düşünmeden edemiyor

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum akşam gelirim umarım buralarda olursunuz hepinizi öptüm muck muck iyi bakın kendinize:))

haklısın tatlım zor hayat sartları
bende sadece dikkat ediyorum 67de sayıyorum bir 4 kg daha gitse iyiydi ya :)) valla hamişliği kafamdan atmak için paspas ördüm, diyete başladım ama boş adete yakın insan yine düşünmeden edemiyor
evet kesınlıkle
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum akşam gelirim umarım buralarda olursunuz hepinizi öptüm muck muck iyi bakın kendinize:))
kolay geldsın cnmcm

aynen canım adete yakın yine düşünüyoruz malesef....
tamam canım sana da kolay gelsin görüşürüz...

güle güle canım kolay gelsin görüşmek üzre...

kızlar bende cıkıyorum kociş geliyomuş sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…