- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
hmmm nerde yaptırdın bu pıhtılaşma testlerini.
bende yakında gidicem de yaptırmaya.
ama üzülmek yoktu değil mi..
her şeyde hayırr vardırr diyip sadece sabredicez..
aynen zaman geçmiyor...
düşünüyoırum da bu forumu keşfetmeseydim ne yapacaktım.
valla canım umut hep olmalı ama önemli olan kendimizi kaptırmamak.
sonra çok daha üzülüyoruz...
ALLAH hiçbir duayı karşılıksız bırakmaz.
İNşALLAH kabul olur:))
inşallah canım ya; ya ama bebiş isterken olmayan her ay çok uzun geliyor Allah çok bekletmesin bizi
inşallah hamişsindir ama çokta geciktirme kırmızılar gelmezse test yap hemen sonra Allah korusun düşük olmasın canım
zonguldak arastırmada yaptırdım cnm .genetık testını zeynep kamılde ıstanbulda.rahim filminide istanbul fındıkzadedekı radyomarda.
oyle tatlım vardır hjerseyde hayır bekleyelım zaman herseyın ılaçı
iyi canım ya çok şükür sorunun yokmuş.. bende bir iki ay daha olmazsa ne kadar test varsa yaptırıcam :))
bende cerrahpaşaya gidicem.zonguldak arastırmada yaptırdım cnm .genetık testını zeynep kamılde ıstanbulda.rahim filminide istanbul fındıkzadedekı radyomarda.
oyle tatlım vardır hjerseyde hayır bekleyelım zaman herseyın ılaçı
evet canım kendini çok kaptırıp dinlersen olumsuz sonuç hüsrana dönüşüyor.. oysa her ayda hamile kalma olasılığı %20'miş ..inş bu ay bizde şanslılar kervanına katılırız:))
yok tatlım cok sukur
canım üzülme hayırlısı olsun dualarım senınle...amin amin amin
evet canım cok haklısın her ay bi umutla bekliyoruz olmayınca ister istemez üzülüyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün en kısa zmanada nş...inşallah canım ya; ya ama bebiş isterken olmayan her ay çok uzun geliyor Allah çok bekletmesin bizi
inşallah hamişsindir ama çokta geciktirme kırmızılar gelmezse test yap hemen sonra Allah korusun düşük olmasın canım
aynen zaman geçmiyor...
düşünüyoırum da bu forumu keşfetmeseydim ne yapacaktım.
valla canım umut hep olmalı ama önemli olan kendimizi kaptırmamak.
sonra çok daha üzülüyoruz...
ALLAH hiçbir duayı karşılıksız bırakmaz.
İNşALLAH kabul olur:))
canım üzülme hayırlısı olsun dualarım senınle...
evet canım cok haklısın her ay bi umutla bekliyoruz olmayınca ister istemez üzülüyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün en kısa zmanada nş...
bende senin gibi düşünüyorum canım iyiki bu forumu kesfetmişiz yoksa akşama kadar can sıkıntısından bunalıma gircektim sizler sayesinde güzel arkadaşlıklar kuruyorum iyiki tanışmışız
aynen bende öyle düşünüyorummmm
bende cerrahpaşaya gidicem.
doktorda beni fındıkzadeye yönlendirdi ama 370 lira dediler çüşş dedim.
yazık o kadar paraya.
üni.lerde icretsiz çekiyolarmış.
zaten şimdilik çektirmeye maddi durumum yok malesef..
İNşallah gelicek bebişlerimiz.
İNşallahh canımm bu ayy hamişpatlaması yaşarız topicte :)
bu arada ne güzel kilo veriyorsun bende geçen ay sırf başka bir şeye aklımı vereyim diye rejime başladım 4 kg verdim öyle kaldı :)) veremiyorum hemde bebiş için hazırlık yapıyorum kendimce
kesinlikle canım en yakınımdakilerle paylaşamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum..ya iyiki bu forumlar var güya etrafımda bir sürü insan var ama.. ya bekarlar ya anneler seni anlamaları pek mümkün olmuyor burda aynı şeyleri yaşadığın, hissettiğin kişilerle bir arada olmak insana yalnız olmadığını hissettiriyor:)) iyiki varsınız
dogrudur tatlım bende aynı ucretı verdım 2 ay once ama hıc cnm yanmadı nasıl bı teknolojıyse hıssetmedım aratırmada cektıremedım kaltım masadan cok cnm yandı tavsıye uzerıne oraya gıttım
ben karatay yaptım tatlım devm etmıyorum bır aydır boşladım kafam gene hamışlıge kaydıgı icın
haklısın tatlım zor hayat sartlarıkesinlikle canım en yakınımdakilerle paylaşamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum..
iyiki varsınız...
hep oyleyıs tatlım ıyıkı vcar bu topık
doktora söylicem artık nereye yönlendirirse.
ama o kadar para veremem.
eşimde başka yerleri araştır dedi.
adam da haklı ay sonunu nasıl getiricez diye düşünürken 400 lira nerdeyse...
evet kesınlıklebende sadece dikkat ediyorum 67de sayıyorum bir 4 kg daha gitse iyiydi ya :)) valla hamişliği kafamdan atmak için paspas ördüm, diyete başladım ama boş adete yakın insan yine düşünmeden edemiyor
kolay geldsın cnmcmkızlar ben yemek yapmaya gidiyorum akşam gelirim umarım buralarda olursunuz hepinizi öptüm muck muck iyi bakın kendinize:))
bende sadece dikkat ediyorum 67de sayıyorum bir 4 kg daha gitse iyiydi ya :)) valla hamişliği kafamdan atmak için paspas ördüm, diyete başladım ama boş adete yakın insan yine düşünmeden edemiyor
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum akşam gelirim umarım buralarda olursunuz hepinizi öptüm muck muck iyi bakın kendinize:))
haklısın tatlım zor hayat sartları
evet kesınlıkle
kolay geldsın cnmcm
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum akşam gelirim umarım buralarda olursunuz hepinizi öptüm muck muck iyi bakın kendinize:))
güle güle canım kolay gelsin görüşmek üzre...
kızlar bende cıkıyorum kociş geliyomuş sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?