düşükten sonra adet düzeni bozuldu maaleseff...canım ben 14.gün görmüştüm net cizgiyi...adet döngüne göre 28 günde bir adet görenler 14 gün görüyo sen kac günde bir adet oluyosun...
canım banada üstüne görme gibi geldi öyle devam ederse test yap evde ne olur ne olmaz...ereglide cok güzel bi yer...
canım evet oylede bizde hic sabah calışma olmuyoki eşim erken gidiyo ama bu ay ne olursa olsun sabah kacamak yapacaz artık
canım ben 14.gün görmüştüm net cizgiyi...adet döngüne göre 28 günde bir adet görenler 14 gün görüyo sen kac günde bir adet oluyosun...
canım banada üstüne görme gibi geldi öyle devam ederse test yap evde ne olur ne olmaz...ereglide cok güzel bi yer...
evet cnm güsel bi yer.tatlım gecenkı hamılelıgımdede boyle adet oluyo gıbı oldum lekenme seklınde test yaptım cıktı .ama sanmıyorum ya havlardandır heralde ümitlenmek ıstemıyorum
canım evet oylede bizde hic sabah calışma olmuyoki eşim erken gidiyo ama bu ay ne olursa olsun sabah kacamak yapacaz artık
canım ben 14.gün görmüştüm net cizgiyi...adet döngüne göre 28 günde bir adet görenler 14 gün görüyo sen kac günde bir adet oluyosun...
Çörek otu bal tarçın 3 ünüde ayrı ayrı çok severim ama birleşince dehşet bi tad oluşmuş
Zar zor yedim, hatta sivilce çıkarınca 2 gün bıraktım sonra yaren bendede olmuştu sonuç önemli diyince 2 gün daha yedim bıraktım. Ama gerçekten faydası oluyor. Yumoşlarımın sancıdığını hissettim ilkkez! ve lavabodayken gelen serçe parmağım kalınlığındaki şeffaf akıntı beni dehşete düşürdü
meraklandım bak şimdi kahve lekeler mi geliyor ??
inşallah gerek kalmayacak bu ay hamile kalacağız RABBİMİN izniyle..
bak o kasık ağrısı konusunda çok haklısın ilk defa adetten beri kasıklarımdaki sancılar bitmedi...
şaşırdım demekki faydası oluyor.
inşallah sonucunda koca göbüşlü garular oluruz
evet cnm güsel bi yer.tatlım gecenkı hamılelıgımdede boyle adet oluyo gıbı oldum lekenme seklınde test yaptım cıktı .ama sanmıyorum ya havlardandır heralde ümitlenmek ıstemıyorum
tatlım kahverengı gıbı ama suan hıcbışey yok peceteyle sıldım baktım korkuyorum ya
İnşallaahhhAmiiiiiinnn inşallah canım
aaaaaaa ne güzel topiğin ilk gebesi olursun :)))tatlım kahverengı gıbı ama suan hıcbışey yok peceteyle sıldım baktım korkuyorum ya
hahahainşallah devreklim
eğer ki lekelenme şeklindeyse testin varsa yapsana balım...
merak ettim gerçekten
Bence 1-2 saat daha gelmezse umutlanmaya başlayabilirsin
testım yok tatlım ama dedımya korkuyorum aynı seylerı yasamaktan :2:
o zaman yarına kadar bekleyelim balım.
inşallah devamı gelmez de gebesindir.
korkma nasılsa ALLAH nasıl yazdıysa öyle olacak biz sadece dua edelim..
hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun...
anladım canım o zaman ovulasyon yapman iyi olmuş inş vesile olur...düşükten sonra adet düzeni bozuldu maaleseff...
33. 32. 26. gün
bu ay çok erken teşrif ettiler.
sabah kaçamakları iyidir..
canım ben calışmıyorum ama eşim erken cıkıyo ama sabah calışma yapmamız lazım ben iki hamilleligimde de sabah calışma yapmıştık tabi hayırlısı olsun rabbim nasip ettikten sonrada olur nasip...evet cnm bızde hıc sabah olmuyo ıkımızde calışıyoruz
bir kayboldum bir sürü sayfa ilerlemişsiniz :)) neyse bende şimdi dahil olayım
bir kayboldum bir sürü sayfa ilerlemişsiniz :)) neyse bende şimdi dahil olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?