Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle tatlım hayırlısı
hayırlısııııı

inşallah canım yaaa İNşalllahhh

Ben çıkıyorum gacılar, yemek yapmam gerek
Görüşürüz, öptüm hepiciğiniziii
Akşama gelirim inşallah
Aferin kızz yap tabi.
ben yapmıyorum şimdilik bişey burdayım.
hadi kolay gele :))
muckkk

tatalım doktorumda aynı seyı soylemıştı yakın bı zamandakan testı yaptır dıye ama gecen aylarda yaptırdım hep bu ay yaptırmadım bakalım yarınıda beklıyımde duruma gore yaptırrırım artık utanıyorum gıtmeye kan vermeye herdefasında sıfır

pıhtılaşma falan mı var canım sende

sataş sataş zaman geçmiyor yoksa :))) ya bu ay nedense ayrı bir umutluyum inşalllah hepimiz hamiş olacağız Allahım duy sesimi :))

anladım canım o zaman bugunde bekle ama lütfen geciktirme tamammı hayırlısı olsun inş hamişsindir...
canım bu 9.ayımız olacak inşallah son olur:)) çalışıyoz bakalım.. artık burdayım

inş canım ya daha yeniymişsiniz :)) bu ay güzel haberler bekliyorum sizlerden hayırlısıyla

anladım canım o zaman bugunde bekle ama lütfen geciktirme tamammı hayırlısı olsun inş hamişsindir...

inş canım ya daha yeniymişsiniz :)) bu ay güzel haberler bekliyorum sizlerden hayırlısıyla

amin amin amin

sataş sataş zaman geçmiyor yoksa :))) ya bu ay nedense ayrı bir umutluyum inşalllah hepimiz hamiş olacağız Allahım duy sesimi :))

aynen zaman geçmiyor...
düşünüyoırum da bu forumu keşfetmeseydim ne yapacaktım.
valla canım umut hep olmalı ama önemli olan kendimizi kaptırmamak.
sonra çok daha üzülüyoruz...
ALLAH hiçbir duayı karşılıksız bırakmaz.
İNşALLAH kabul olur:))

inşallah canım ya; ya ama bebiş isterken olmayan her ay çok uzun geliyor Allah çok bekletmesin bizi

yok tatlım yaptırdım testı

inşallah hamişsindir ama çokta geciktirme kırmızılar gelmezse test yap hemen sonra Allah korusun düşük olmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…