testım yok tatlım ama dedımya korkuyorum aynı seylerı yasamaktan :2:
tatlım inşallah hamişssindir bizde heyecanlandık :))
bir kayboldum bir sürü sayfa ilerlemişsiniz :)) neyse bende şimdi dahil olayım
hayırlısıııııöyle tatlım hayırlısı
inşallah canım yaaa İNşalllahhhanladım canım o zaman ovulasyon yapman iyi olmuş inş vesile olur...
canım ben calışmıyorum ama eşim erken cıkıyo ama sabah calışma yapmamız lazım ben iki hamilleligimde de sabah calışma yapmıştık tabi hayırlısı olsun rabbim nasip ettikten sonrada olur nasip...
canım aynı sekilde olduysa kesin test yapmanı oneriyorum allah korusun eger hamişsen düşük tehliken de olursa erkenden teshis etmiş olurlar tatlım...
Aferin kızz yap tabi.Ben çıkıyorum gacılar, yemek yapmam gerek
Görüşürüz, öptüm hepiciğiniziii
Akşama gelirim inşallah
nereye kayboldun..
aramızdan ayrılmaa
Ben çıkıyorum gacılar, yemek yapmam gerek
Görüşürüz, öptüm hepiciğiniziii
Akşama gelirim inşallah
anladım canım o zaman ovulasyon yapman iyi olmuş inş vesile olur...
canım ben calışmıyorum ama eşim erken cıkıyo ama sabah calışma yapmamız lazım ben iki hamilleligimde de sabah calışma yapmıştık tabi hayırlısı olsun rabbim nasip ettikten sonrada olur nasip...
canım aynı sekilde olduysa kesin test yapmanı oneriyorum allah korusun eger hamişsen düşük tehliken de olursa erkenden teshis etmiş olurlar tatlım...
he bende nere kayboldu bu kız dedim :) soru sormuştum sana ne kadar zmandır hamiş kalmak istiyosun diye canım...
tatalım doktorumda aynı seyı soylemıştı yakın bı zamandakan testı yaptır dıye ama gecen aylarda yaptırdım hep bu ay yaptırmadım bakalım yarınıda beklıyımde duruma gore yaptırrırım artık utanıyorum gıtmeye kan vermeye herdefasında sıfır
söyle kız bak küser giderimmm
:)) küsme şekerim boş durmayayım çalışayım dedim
anladım canım o zaman bugunde bekle ama lütfen geciktirme tamammı hayırlısı olsun inş hamişsindir...tatalım doktorumda aynı seyı soylemıştı yakın bı zamandakan testı yaptır dıye ama gecen aylarda yaptırdım hep bu ay yaptırmadım bakalım yarınıda beklıyımde duruma gore yaptırrırım artık utanıyorum gıtmeye kan vermeye herdefasında sıfır
canım bu 9.ayımız olacak inşallah son olur:)) çalışıyoz bakalım.. artık burdayım
pıhtılaşma falan mı var canım sende
anladım canım o zaman bugunde bekle ama lütfen geciktirme tamammı hayırlısı olsun inş hamişsindir...
inş canım ya daha yeniymişsiniz :)) bu ay güzel haberler bekliyorum sizlerden hayırlısıyla
sataş sataş zaman geçmiyor yoksa :))) ya bu ay nedense ayrı bir umutluyum inşalllah hepimiz hamiş olacağız Allahım duy sesimi :))
canım bu 9.ayımız olacak inşallah son olur:)) çalışıyoz bakalım.. artık burdayım
hmmm nerde yaptırdın bu pıhtılaşma testlerini.yok tatlım yaptırdım testı
amin amin amin
anladım canım o zaman bugunde bekle ama lütfen geciktirme tamammı hayırlısı olsun inş hamişsindir...
inş canım ya daha yeniymişsiniz :)) bu ay güzel haberler bekliyorum sizlerden hayırlısıyla
yok tatlım yaptırdım testı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?