sana da pıhtılaşma için bakıcaklar canım.ohh maşallah çok sevindim canım sonuçların temiz çıkmasına, darısı başıma inş
inşallah ya ne kadar zormuş bebek yapmak ya da üstüne çok düşüyoruz da ondan mı bilemedim ama daha yaşım 22 insallah olur herkesin sadece benim değil
sana da pıhtılaşma için bakıcaklar canım.
ne yaptın sen kimyasalmıymış gene.:26:
bilmem bugün doktora gittim bende bitane kadın geldi.
adeti 2 hafta geçmiş.
midem bulanıyo dedi.
ultrasona girdi.
bebek çıktı :)
6 hafta 6 günlük..
o an gözlerim doldu.
niye bizimde yok diye...
ama dediğim gibi verilen cevaplar hep aynı..
RABBİM isteyene değil İSTEDİĞİNE verir diye..
bende 21 yaşındayım.
olur inşallah...
İSteyen herkese versin RABBİm..
canım testi tekrarlayacaktı gitmeye kalmadan adet başladı bitince gidecem şmdi
sanırım kimyasaldı çünkü yoksa bu değerin 0 olması lazımdı dedi 4 çkmıştı sanki yine yakaladık dedi
ateş ölçüyordum ben bi yandan ateşim ve belirtilerimde döllenme olduğunu gösteriyor
evt kan pıhtılaşmasına fln bakacakmış..
ş temiz sonuçlar çıkar bakalım
bende umudumu nisan ayına bıraktım ya neden olmuyor anlamıyorum o kadar cok canım sıkılıyor ki bu konuya bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum sanki hi bir zman hamile kalamayacakmişim gibi ya dışarda bebekleri olanları görüyorum hamile olanları görüyorum ve çok üzülüyorum allahım her şeyin zamanınını biliyor kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah...
oooyyyyyy oyy cnm coğumuz aynı durumdayız bnde senn gbı hıssedıorum ama yapıcak bişi yok..allah ol derse olur.
günaydınn kızlarrrrr...
nasılsınızzzz
Çok şükür iyiyim canım.Sen nasılsın?Rabbim gönlümüze göre verir inşallah.Birbirimize de dua edelim.Çünkü dostun ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş.
♥..
Ellerimi her açtığımda yine ŞÜKREDİYORUM sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma. Vardır her ŞERRİN bir HAYRI ve SEBEBİ.
YAŞANMASI GEREKENLERİN yazılmıştır VAKT-İ ZAMANI. Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan TAKDİR-İ İLAHİ٠●♥.
günaydın kıslar nasılsınız bakalım bugun ben dun kan testı yaptırdım hormon testlerı vs bakalım bugun cıkıcak ama ızın alıp gıdemıyorum bırıne aldırıcam lekelenme devam edıyo gelsemmı gelmesemmı bıtsede calışamalar baslasak arttıkın:)
günaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah 2 gündür yoktum...beni soracak olursanız ben 16 martda adet olmuş ve mart da hamile kalma planım hayalim suya düşmüş ve nisanı şimdiden ümitle beklemeye başlayanlardanım..şimdi kızlar benim sorum ben normal da regl 7 gün sürüyor fakaat 16 sında başlayan regl bugün resmen bitti üstüne görme olabilir mi acaba yada diyorum niye bu kadar kısa sürdü mesaala şimdi yumurtlama dönemimi nasl hesaplıcam
günaydın canım hoşgeldinn :)
inşallah bir sorun çıkmaz beta baktırdın mı peki?
günaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah 2 gündür yoktum...beni soracak olursanız ben 16 martda adet olmuş ve mart da hamile kalma planım hayalim suya düşmüş ve nisanı şimdiden ümitle beklemeye başlayanlardanım..şimdi kızlar benim sorum ben normal da regl 7 gün sürüyor fakaat 16 sında başlayan regl bugün resmen bitti üstüne görme olabilir mi acaba yada diyorum niye bu kadar kısa sürdü mesaala şimdi yumurtlama dönemimi nasl hesaplıcam
Günaydın kızlarrr, herkes nasıl inş herşey yolundadır..
evet tatlım onada bakın dedım bışıy yok ama ne olur ne olmas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?