Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok saolun hiç beklemiyordum valla ama meleğim benimleymiş.:))) darısı sizlere kızlar Allah Razı olsunn...

günaydın herkese
nasılsın oflucummm?
benim yumurtalama günlerim ama değerlendiremiyoruz ne yazık ki...kısmet değilmiş demek ki ne yapalım...
sizlerde ne var ne yok?
iyiyim canım şimdi gördüm kusura bakma sen nasılsın :)
aynı gidiyoruz o zaman benimde yumurtlama dönemlerim :)
hayırlısı olsun.
ALLAH OL DERSE yumurtlama falan da boş..

ayy çok sevindimmm canım yaaa :)
topiğimizin ilk gebesisin tebrik ediyorum.
hayırlısıyla kucağına al inşallaah...

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit-----------------1 Nisan
mehmetderya--------------2 Nisan
0fLu-----------------------3 Nisan
sdtive---------------------3 Nisan
7verengül------------------3 Nisan
peri4244-------------------3 Nisan
kordugum85----------------5 Nisan

medne--------------------- Mucizesi Onunla

sopakuzuli-----------------7 Nisan
saranhaeyo-----------------8 Nisan
okkesa-------------------- 8 Nisan
uzul29---------------------10 Nisan
pelin67---------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan

Son düzenleme:
oflu'cum sana bisey sorcam,
bu sogan kurune baslamayi dusunuyorumda illa miyom kist olmasimi gerekiyo,
kullanip sonrasinda kanamasi olanlar varmis
gebelik dusunurken yan etkisi olmasin
kafam cok karisti adetim bitti 3 gun oldu napsam bilemedim
sogan kuru adet olmami kolaylastirmasin bide

çok saolun hiç beklemiyordum valla ama meleğim benimleymiş.:))) darısı sizlere kızlar Allah Razı olsunn...

tebrik ederim canımmm..hamişssin demek,yeni öğrendim...
oflucum başlığın hayırlı olsun inşallahh...uğurlu gelsin herkese...

Merhabaalar kızlar bende mart ayında karnı boş dönenlerdenim.Umudum gerçekten nisan ayı.Bat 20 nisan .Bu ay bu liste bebiş haberleri ile dolsun taşsın inşallaaahh. benide eklermisiniz listeye

ay tatlım cok sevındım ya rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın rabbım.nasıl uyguladın sogan kurunu adetın bıttıkten sonra falanmı?

tatlım hastaneden geldım sımdı sonuclarım cok sukur ıyı cıktı.tsh fsh prolaktın e2 korkuyodum acıkcası .ama cok sukur bışıy cıkmadı

tatlım bend otelde calışıyorum resepsıyonıstım

tatlım hastaneden geldım sımdı sonuclarım cok sukur ıyı cıktı.tsh fsh prolaktın e2 korkuyodum acıkcası .ama cok sukur bışıy cıkmadı

selam canım nasılsın...sonuclarının iyi cıkmasına sevindim inş bundan sonra bide bebiş haberi verirsin bizlere...

beni de eklermisiniz listenize,burdan da uçalım hayallere...konsun kelebeklerimiz göbüşlerimize...hayallerimiz dualarımız olsun...dualarımız gerçek olsun.....
bat 31 mart-1 nisan....

ya şekercim benimkiler iyi çıkmadı hiç tiroid az salgılanıyomuş bebiş de ondan olmuyomuş ilaç verdi kullanıyorum yarında kolmene başlıcam.senin daha önce hormonlarda bişi çıkmışmıydı yoksa ilk testtemi iyi çıktı ?bu arada sevindim iyi çıktğna böle devam etsin inş. Birde değerlerini buraya yazabilirmisin canm ya kendiminkiyle karşılaştrmak için nasıl bişey bu hiç bilmiyorum offff

Son düzenleme:
kızlar bi türlü test aldıramadım kocişe bugünde şansa makina gelmiş onunla uğraşıyor elemanlar hiç boş vaktim yok dedi benimde nedense ümidim yok nedense üstüne görme değildir diyorum sabahleyin kesin diyordum üstüne görmedir oda alırım negatif çıkar üzülmek istemiyorum bugün bitti nisan ayı inş. uğrlu gelir bize o zaman ovülasyon tarihim de değişmiş oldu benim

24 martla 29 mart arası 16 martta adet olmuştum adetten 4 gün sonra mı oluyor yoksa yumurtlama dönemi

slm kızlar nasılsınız? ben iki gündür çok yoğundum giremedim, ne var ne yok görüşmeyeli

selam kızlarrrr nasılsınızzz ??
bi bakayım dedim ama kimse yok sanırım
bu arada ovucanda çift çizgiyi gördüm.
14. günüm bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…