çok sevindim bugün hamile haberi okumamıştım hiç :)çok saolun hiç beklemiyordum valla ama meleğim benimleymiş.:))) darısı sizlere kızlar Allah Razı olsunn...
ya ben çok fena üşütmüşüm doktor bir torba ilaç verdi bu ay bebek yapma dedi kendini toparla dedi
peri bende seninle aynı durumdayım bu ay çok araştırmıştım ama kısmet olmadı doktor aynen yasakladı .
iyiyim canım şimdi gördüm kusura bakma sen nasılsın :)günaydın herkese
nasılsın oflucummm?
benim yumurtalama günlerim ama değerlendiremiyoruz ne yazık ki...kısmet değilmiş demek ki ne yapalım...
sizlerde ne var ne yok?
ayy çok sevindimmm canım yaaa :)şoktayım yaaaaaaaaaaaaaaaa...... kızlar bende hamileyim....hiç yoktu umudum hele bu ay..... bu soğan kürü nasıl bişeymiş sadece 5-6 gün oda ölesine yapmıştım ama 1,5 yıldır olmayan bebişim bu ay mucize gibi geldi.işin tuhafı belirtimde yok benim sadece göğüslerim sızlıyo oda bugün başladı :)))) umudumu yitirdiğim ay geldi mucizemmm :))) darısı sizlere inşallah Rabbimn kimsenin kucaağını boş bırakmasın (amin)
çok saolun hiç beklemiyordum valla ama meleğim benimleymiş.:))) darısı sizlere kızlar Allah Razı olsunn...
Nisan Ayı Listesi..
melihayigit-----------------1 Nisan
mehmetderya--------------2 Nisan
0fLu-----------------------3 Nisan
sdtive---------------------3 Nisan
7verengül------------------3 Nisan
peri4244-------------------3 Nisan
kordugum85----------------5 Nisan
medne--------------------- Mucizesi Onunla
sopakuzuli-----------------7 Nisan
saranhaeyo-----------------8 Nisan
okkesa-------------------- 8 Nisan
uzul29---------------------10 Nisan
pelin67---------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan
şoktayım yaaaaaaaaaaaaaaaa...... kızlar bende hamileyim....hiç yoktu umudum hele bu ay..... bu soğan kürü nasıl bişeymiş sadece 5-6 gün oda ölesine yapmıştım ama 1,5 yıldır olmayan bebişim bu ay mucize gibi geldi.işin tuhafı belirtimde yok benim sadece göğüslerim sızlıyo oda bugün başladı :)))) umudumu yitirdiğim ay geldi mucizemmm :))) darısı sizlere inşallah Rabbimn kimsenin kucaağını boş bırakmasın (amin)
evt yaa insanın canı hep gezmek istiyor
ben insan kaynakları uzmanıyım canım, bu havada ofis içindeki işler hiç cazip değil
keşke satışçı olsaydık gezerdik :)) sen ne iş yapıyosun?
[
[[/COLOR]
tatlım hastaneden geldım sımdı sonuclarım cok sukur ıyı cıktı.tsh fsh prolaktın e2 korkuyodum acıkcası .ama cok sukur bışıy cıkmadı
çok saolun hiç beklemiyordum valla ama meleğim benimleymiş.:))) darısı sizlere kızlar Allah Razı olsunn...
selam canım nasılsın...sonuclarının iyi cıkmasına sevindim inş bundan sonra bide bebiş haberi verirsin bizlere...
tatlım hastaneden geldım sımdı sonuclarım cok sukur ıyı cıktı.tsh fsh prolaktın e2 korkuyodum acıkcası .ama cok sukur bışıy cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?