hoşgeldin deryacım :)
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
günaydın cnm cok sukur yolunda sen nasılsın
hadi o zaman hayırlısı olsun :)
İnşallah vardır da seviniriz :)
valla öle çok gelmedi rengide biraz koyuydu sanki şimdi ilk gün öle çok işlerimiz vardı misafir falan filan hiç aklıma bile gelmedi dikkatimi çekmedi zaten moral bozulunca üstüne görme olayını bile unuttum ama şuan mesala yok 2 gündür başım dönüyor anlamadım ki psikolojik de olabilir diyip fazla ilgilenmiyorum ama bi aklıma gelmişkende sorayım dedim sizce yapayım mı idrar testi bugün çıkar mı
bende iyiyim kızlar sağolunnn
aman iyi olun maşallahhh sizi görüp bende daha iyi oluyorum
sanırım bahar geldi artıkkk, güneşi görünce insanın canı çalışmak istemiyor,
ahhh evde olaydım şimdi :)
evet bahar geldi :)
bende iyiyim kızlar sağolunnn
aman iyi olun maşallahhh sizi görüp bende daha iyi oluyorum
sanırım bahar geldi artıkkk, güneşi görünce insanın canı çalışmak istemiyor,
ahhh evde olaydım şimdi :)
valla öle çok gelmedi rengide biraz koyuydu sanki şimdi ilk gün öle çok işlerimiz vardı misafir falan filan hiç aklıma bile gelmedi dikkatimi çekmedi zaten moral bozulunca üstüne görme olayını bile unuttum ama şuan mesala yok 2 gündür başım dönüyor anlamadım ki psikolojik de olabilir diyip fazla ilgilenmiyorum ama bi aklıma gelmişkende sorayım dedim sizce yapayım mı idrar testi bugün çıkar mı
hayırlısı tatlım ama sanmıyorum bıras kırmızaya dondu ve karın agrım var
kızlar ben eşimle aynı iş ortamında çalışıyorum büük bi yer telefon açtım 1 saate kadar anca alıp getirebilirim dedi o zaman yapsam çıkar mı ki bende şuan işimi bırakıp gidip alamam...ilk gebeliğimde 3 gün geçmişti akşam üzeri test yaptım pozitif çıkmıştı
kızlar ben eşimle aynı iş ortamında çalışıyorum büük bi yer telefon açtım 1 saate kadar anca alıp getirebilirim dedi o zaman yapsam çıkar mı ki bende şuan işimi bırakıp gidip alamam...ilk gebeliğimde 3 gün geçmişti akşam üzeri test yaptım pozitif çıkmıştı
bizim öğle yemeği 12.30 da zaten o zamana inş. eşim getirmiş olur...kendimi fazla kaptırmıyorum ama dua ediyorum şuan üztüne görme yi inceliyorum internette bu sitedede baktım biraz artık dua ediyorum hayırlısı ile kucağıma almak sağlıklı bir evlatöğle yemegı fdalan varsa o arada cık al tatlım
bizim öğle yemeği 12.30 da zaten o zamana inş. eşim getirmiş olur...kendimi fazla kaptırmıyorum ama dua ediyorum şuan üztüne görme yi inceliyorum internette bu sitedede baktım biraz artık dua ediyorum hayırlısı ile kucağıma almak sağlıklı bir evlat
bizim öğle yemeği 12.30 da zaten o zamana inş. eşim getirmiş olur...kendimi fazla kaptırmıyorum ama dua ediyorum şuan üztüne görme yi inceliyorum internette bu sitedede baktım biraz artık dua ediyorum hayırlısı ile kucağıma almak sağlıklı bir evlat
kızlar günaydın nasılsınız ?
ben bu ay ara verdim bebiş için inşaallah nisan ayında çalışmalara başlıycaz :18:
kızlar günaydın nasılsınız ?
ben bu ay ara verdim bebiş için inşaallah nisan ayında çalışmalara başlıycaz :18:
günaydın canım hoşgeldin.
biz iyiyiz de sen nasılsın ?
hayırdır canım niye ara verdin kii ?
gunaydın cnm hayırlısı olsun en yakın zmaanda gelır ınsallah bebışın
şoktayım yaaaaaaaaaaaaaaaa...... kızlar bende hamileyim....hiç yoktu umudum hele bu ay..... bu soğan kürü nasıl bişeymiş sadece 5-6 gün oda ölesine yapmıştım ama 1,5 yıldır olmayan bebişim bu ay mucize gibi geldi.işin tuhafı belirtimde yok benim sadece göğüslerim sızlıyo oda bugün başladı :)))) umudumu yitirdiğim ay geldi mucizemmm :))) darısı sizlere inşallah Rabbimn kimsenin kucaağını boş bırakmasın (amin)
tatlım aynı seyı bende deıdm dun gunesı gorunce sımdı sahılde turlamak vardı dıye am anapalım calışınca olmuyo neısle meskulsun tatlım
evet bahar geldi :)
evdeyim ama dışarda olmak isterdim :)
bende yap bir test.
çıkar tabiki varsa.
hayyırlısı o zaman canım
ya ben çok fena üşütmüşüm doktor bir torba ilaç verdi bu ay bebek yapma dedi kendini toparla dedi
inşaallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz
şoktayım yaaaaaaaaaaaaaaaa...... kızlar bende hamileyim....hiç yoktu umudum hele bu ay..... bu soğan kürü nasıl bişeymiş sadece 5-6 gün oda ölesine yapmıştım ama 1,5 yıldır olmayan bebişim bu ay mucize gibi geldi.işin tuhafı belirtimde yok benim sadece göğüslerim sızlıyo oda bugün başladı :)))) umudumu yitirdiğim ay geldi mucizemmm :))) darısı sizlere inşallah Rabbimn kimsenin kucaağını boş bırakmasın (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?