Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Folik asit kullanmaya başlamışolmanda çok iyi spina bifida denen omurilik rahatsızlklaını önlemde çok etkili bende kasımdan beri kullanıorum

Folik asit kullanmaya başlamışolmanda çok iyi spina bifida denen omurilik rahatsızlklaını önlemde çok etkili bende kasımdan beri kullanıorum

gebelik düşünenler zaten 3 ay öncesinden başlamış olmaları gerekiyomuş :)
folbiol kullanıyorum ben siz?

evet kasımda korunmayı bıraktım dr a bebek düşünüyorum dedim önerdi kasımdan bu yana kullanıyorum bebiş olana kadar kullancam sanırım ne zamana kadar kullanıcamı söylemedi dr sakıncası olur mu?

evet kasımda korunmayı bıraktım dr a bebek düşünüyorum dedim önerdi kasımdan bu yana kullanıyorum bebiş olana kadar kullancam sanırım ne zamana kadar kullanıcamı söylemedi dr sakıncası olur mu?

canım ben aralık 9da düşük yapmıştım.
öncesindede kullanıyordum zaten.
daha geçen gün doktora hormon testi için gittiğimde. kullandığım ilaçları sordu.
bende folic asit kullanımını bıraktığımı böyledim.
ancak sert bir tepkiyle karşılaştım.
kesinlikle bırakmamı söyledi....
folbiol yazdı 2 kutu birden.
hergün 1 tane sabah aç karnına alıyorum.
bazen unutuyorum tok içiyorum farketmiyor yani benim için :)

hmm anladımm cok gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda isteyen herkese bebiş verir rabbim :) bende akşam yatarken içiyorum genelde.

hmm anladımm cok gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda isteyen herkese bebiş verir rabbim :) bende akşam yatarken içiyorum genelde.

sağol canım benim...İnşAllah herkes kavuşur meleklerine tez zamanda....
doktorun öyle dediyse öyle iç canım.

biraz tanışalım kaynaşaım o zaman.
nisan ayı boyunca hep beraber olacağız sonuçta değil mi :))
ne kadar zamandır istiyosun bebekk kaç yaşındasın...

ismim gül 15 mayısta evlendim ekim sonuna kadar ilaç kullandım kasımdan bu yanada bebek düşünüyoruz.82liyim

Arkadaşlar doktorların tutumu smeare yönelik böyle smear rahim ağzı kanseri taraması olarak yaygınlaştığı için cinsel ilişkiye yeni başlayanları riskli görmüyorlar.Ama benim doktorum jnekolojik muayene yapmış ve smear örneğide almıştı.Her durumda enfeksiyn ve mantar ihtimali ve tedavisi içinde smear şart.Talep ettiğiniz zamn yapmak zorundalar

ismim gül 15 mayısta evlendim ekim sonuna kadar ilaç kullandım kasımdan bu yanada bebek düşünüyoruz.82liyim
memnun oldum...
adım büşra 21 yaşındayım.. size abla diyebilirim isterseniz :)
1 yıl 8 aylık evliyim.
2 düşüğüm var...
deli gibi bebek sahibi olmak istiyorum.
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum

bencede talep olunca yapmalılar.
ben yaptırdım sormadı ki bana korunmayı ne zaman bıraktın vs.

Son düzenleme:
selamün aleyküm arkadaşlar cumanız mübarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin hayırlısıyla evlatlarımızı bir nefeste kucağımıza almayı nasip etsin aminnn (allahım bu yazıyı okuyan insanların dularını bugün şerefine ve hatrına sen icabet ve kabul et amin)

evet umudumuz nisana kaldı hamiş oluruzzz inşaallaaahhhh :)

huhuuu ben geldim kızlar...artık bu ay da oldu oldu olmadı doktora gidicem kızlar ilkinde hiç bu kadar uğraşmadık hemen oldu ilk ayımdan 2 aydır olmuyo inş. bu ay artık olsun istiyorum allahım isteyen herkese versin...12 nisana da çok var yaaa

bende memnun oldum cnm...hayırlısı ise olur inşallah... istersen abla diyebilirsin tabiki..:)

Son düzenleme:
Ben Solgarın Folik Asitni kullaıum doktorum tavsyeetti bende araştırdım

doktorunun tavsiyesine uymaya devam et canım :)
bende pazartesi günü vakıf gureba tıp takültesine gidicem..
düşüklerin sebebinin araştırılması için..
hayırlısı bakalım.

aleyküm selam canım hoşgeldin.
seninde cuman mübarek olsun...
RABBİm sesimizi duysun inşallah bu mübarek günde... :))
DUANA KOCAMAN AMİİİNNN

hoşgeldin canım...
bu kadar karamsar olma
ama tabiki git doktora kontrollerini yaptır :)
İNşallah bu gelir meleğinnn

bende memnun oldum cnm...hayırlısı ise olur inşallah... istersen abla diyebilirsin tabiki..:)

Tamam Ablacım

BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım.Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…