canım hoşgeldin..mrn oflu ben 5 yıllık evliyim yeni katıldım aranıza ama sık sık ziyaret ediyordum sayfanızı çok samimisiniz hepinizde bende aranıza katılmak istedim aynı sorunlar ve beraber çözüm arayışları paylaşımlar çok güzel ocak ayından bu yana denemelerimiz oldu ama vakti degilmiş kısmetse 13 nisanda güzel sonuç bekleyenlerdenim
bencede çok istediğimiz için böyle oluyor...saol canım :))
2 gün olabilirde 3 gün niyeki neyse iyi düşünelim iyi olsun inşallah bebişte gelir canım
iki gündür falan canım sıkılmaya başlamıştı hiç problem yoktu yumurtlamada dedim birde bu mu çıktı yani içten içe bu ay boşunaymış diye üzüldüm( hatta bugün doktora gidecektim gittimde öğ sonraya kalır muayene diyince dedim boşver ne yapayım olmadıysa dedim umutsuzca yaptım testi neyseki geç oldu demekki bu ay :)) geçen ay yediğim üç beş incir mi etki etmiş ne bu ay yemedim geç oldu :))
ya öyle çok bebek istiyorumki bazen korkuyorum bu kadar çok istediğim için.. hayatta çoğu şeyim çok istemeden olmuştur.. bu sefer diyorum çok istiyorum diye ya olmazsa, saçmaladığımı biliyorum ama ne bileyim işte.. bu bebiş beni çok yordu gelsin bak neler yapıcam ona :)) acaba bakmaya, dokunmaya kıyabilir miyim :) Allahım duy sesimizi
silikleşmiş ama çok değil azcık..canım belki birden fazla yumurtan vardır.. benim bir ay öyle olmuştu biri 19 mm diğeri 16 mm idi o yüzden biri diğerinden daha geride olabilir bu nedenle lh artışını daha uzun sürer.. yani benimki akıl yürütme umarımda böyledir tatlım :)
oflu sonunda buldum burayı..
nisan ayına kaldı umutlar .. ama eminm bu ay da son olmucakcok inanmak isterdim bu ay son olsun diye ama asla inanmıyorum
nisan 15 gibi bat sanırım bakiyim randevu alıp gidicem heralde mecburen yine klomen çatlatma ignesi ile olur heralde...:26:
Sen neler yapıyosun çalışmalar nasıl?
selam kızlarrrr nasılsınızzz?????
eşim yolda yemek yiyelim gelicem.
misafirler ancak gittiler ve çok yorgunum...
iyi akşamlar canım benim.iyi aksamlar bayanlar.geçmişi okudumda herkesin ovulasyon günü 11.,12 .13.
günlere rastlıyor bendede öyle 11,12.günler ve ben bugünleri değerlendirmeye çalıştım.
bakalım günlerde geçmiyor.tek tüple hamile kalmaya çalışacağım.
heyecanlıyım.günler geçmek bilmiyor gellllll 8 nisannnnnn
oflummm bende yeni gördüm kusruma bakmaöncelikle hayırlı olsun uğur getirsin topiğin ben hala korunma sürecindeyim bildiğin gibi yani
çok iyi ve hayecanlı.iyiki çalışıyorum.evde daha çok
stres yapardım her halde. kafaya takmayın diyorlar ama ben
bunu yapamıyorum. hep elim karnımın üstüne gidiyor.
bazen hamile gibi takılıyorum.psikolojim bozuldu herhalde.
eşime bunu da açıklayamıyorum. takma kafana diyor
bu erkekler nekadar rahatlar ya. yada belli etmek istemiyorlar.
iyi akşamlar canım benim.
benimde bat 8 nisan.13. ve 14. gün çift çizgi gördüm.
o günlerin akşamında ilişki oldu.
artık ALLAH nasıl yazdıysa öyle olsun.
hakkımızda hayırlısı neyse artık..
:)
hilalim sorun değil kuşum..
nasılsın ?
ne kadar daha var korunmanın bitmesine ?
cnm bugün düşükten sonraki ilk adetimi oldum tam doktorun dediği gibi 35.günde.1 adet daha olcam sonra gelsin bebişler
ne güzel az kalmışşş...İNşallah yaşadığımız sıkıntıların mükafatı olarak gelecek bebeklerimiz..
aminnn tatlım inşallah ben inanıyorum yaaa olcak hepimiz alcaz kucağımızaarada uğrarım tatlım tekrar hayırlı olsun
düşüncelerime tercüman oldun.
bende hep aynısını yapıyorum.
her ay adete doğru aynı şeyler..
eşimde öyle takma olur diyor.
2 düşükten sonra da kucağıma almadan baba olduğuma inanmam diyor
Ben de geldim :) Son zamanlar da işden gelir gelmez sizin yazılarınızı okur buldum kendimi..Eee şimdi de bir merhaba diyeyim istedim..
Bu arada benim batım 7 Nisan beni de eklerseniz sevinirim..Sevgiler
hoş geldin aramıza oflu senide listeye alacaktır
bende senin gibiyim. işten gelir gelmez bilgisayarı açıp
yazılanları okuyorum. yalnız olmadığını bilmek çok iyi geliyor.
Teşekkür ederim arkadaşım,Ben belki çok yeni denemelere başladığımdan belki de yaptığım meslekten daha bir sakinim elbette çok istiyorum bebiş olsun ama bebiş olsun demeden önce hep Allahım sen hayırlısını sağlıklısını ve zamanı ne zamansa o zaman ver diye dua ediyorum..Bilinçaltıma olumlu mesajlar gönderiyorum..[/QUT
Tam dileyelim arkadaşlar bebiş olsun olsun değilde hayırlısıysa olsun sağlıklı olsun diyelim bence..Emin olun bu hayatta yaşadığımız her anın bir planı düzeni var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?