Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler kızlar ben telaşımdan yeni girebiliyorum nasılsınız herkez iyimi ben çok yorgunum temizlikle uğraşınca artık yarın kayinvalidemler geliyor beni dahada yorucu bikaç gün bekliyo tekrar ne zaman görüşürüz bilemiyorum heralde onlar gidince ancak girebilirim nete tekar görüşünceye kadar hoşçakalın...

Doktora gideli bir hafta oldu olucak daha benim kociş ne olduğunu yeni anladı.Bir saat sordu anlattım tekrar tekrar.Değer düşmezse bebek olmayacak belkide dedim.Cevaba bak ; Allah bilir olmazsa olmaz napalım.
Allahın bildiğini bizde biliyoruz yani de insan teselli istiyo.Öle her şeyi Allaha bırakmıcan diyen adam hop postalayıverdi bebişi .Çok kızdım ya o çok anlayışsız yada bende duygularla alakalı bir sorun var !Sonra sorun olmayacağını bilsem bırakıvericem yemin olsun şu ilaçları.. 2 gün kaldı şurda ama .
Sizin kocişler ne alemde kızlar ?

günaydın kızlarrr
nasılsınız...?
ve hayırlı cumalar RABBİM dualarımızı kabul eylesin inşalah....

Son düzenleme:

Ah bu erkekler...
ama benim eşim olsa git tedavi ol sonra tevekkül et..
olur inşallah der genelde

günaydınnn kızlar bişi sorcam bende kasım itibari ile korunmayı bıraktım 3 ayrı dr da gittim ama ultrasonla muayene ettiler herşey normal dediler yalnız arkadaşlarım smear almaları lazım fln dediler jinokolojik muayene etmediler yeni evli olduğum ve korunmayı yeni bıraktığım için sanıyorum özelliklede söyledim muayene olmak istediğimi ama yapmadılar.sizce normalmi jinekolojik muayene gereklimi yada erken mi..birde kasım itibari ile folikasit almaya başladım bilgisi olan varsa sevinirim.

Son düzenleme:

Smear testini cinsel ilişkiye başladıktan 1 sene sonra yapıyorlar canım

günaydın canım hoşgeldin...
smearı arkadaşım 1 sene dolmadan yapmıyolar demiş benim bilgim yok gerçekten :)
ama smear gerçekten önemli.
hafif enfeksiyon olsa dahi gebelik oluşmuyor.
çünkü sperm geçisi engelleniyor..
gebelik olsa dahi ileride düşük sebbei oluşturup erken doğuma yol açıyormuş..

Oflucum duygularımızı paylaşmamızda öncü olduğun için sağolasın emeğine sağlık

canımmm asıl ben teşekkür ederim bu yolda beni yalnız bırakmadığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…