Gününüz aydın olsun...
Doktora gideli bir hafta oldu olucak daha benim kociş ne olduğunu yeni anladı.Bir saat sordu anlattım tekrar tekrar.Değer düşmezse bebek olmayacak belkide dedim.Cevaba bak ; Allah bilir olmazsa olmaz napalım.
Allahın bildiğini bizde biliyoruz yani de insan teselli istiyo.Öle her şeyi Allaha bırakmıcan diyen adam hop postalayıverdi bebişi .Çok kızdım ya o çok anlayışsız yada bende duygularla alakalı bir sorun var !Sonra sorun olmayacağını bilsem bırakıvericem yemin olsun şu ilaçları..2 gün kaldı şurda ama .
Sizin kocişler ne alemde kızlar ?
selam kızlar bişi sorcam bende kasım itibari ile korunmayı bıraktım 3 ayrı dr da gittim ama ultrasonla muayene ettiler herşey normal dediler yalnız arkadaşlarım smear almaları lazım fln dediler jinokolojik muayene etmediler yeni evli olduğum ve korunmayı yeni bıraktığım için sanıyorum özelliklede söyledim muayene olmak istediğimi ama yapmadılar.sizce normalmi jinekolojik muayene gereklimi yada erken mi..birde kasım itibari ile folikasit almaya başladım bilgisi olan varsa sevinirim.
Smear testini cinsel ilişkiye başladıktan 1 sene sonra yapıyorlar canım
günaydın canım hoşgeldin...günaydınnn kızlar bişi sorcam bende kasım itibari ile korunmayı bıraktım 3 ayrı dr da gittim ama ultrasonla muayene ettiler herşey normal dediler yalnız arkadaşlarım smear almaları lazım fln dediler jinokolojik muayene etmediler yeni evli olduğum ve korunmayı yeni bıraktığım için sanıyorum özelliklede söyledim muayene olmak istediğimi ama yapmadılar.sizce normalmi jinekolojik muayene gereklimi yada erken mi..birde kasım itibari ile folikasit almaya başladım bilgisi olan varsa sevinirim.
Oflucum duygularımızı paylaşmamızda öncü olduğun için sağolasın emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?