Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslaaarr öpüyorum hepinizi ben çıkmalıyım artıkın ders çalışıcam offfffff bitsin artık bu okuuullll
yarın görüşürüüzz yeni topikcanlar hepize güzellikler getirsin hayat

düşükten sonra bozulduk biraz :)
geçen ay 26. günde oldum.
bakalım bu ay 27. güne ayarladım yumurtlamadan dolayı.

ben var ya hep geç söylüyorum ki erken tahlili yapmayım diye ama hep 1 hafta öncesinden yapıyorum testleri:2:

kıslaaarr öpüyorum hepinizi ben çıkmalıyım artıkın ders çalışıcam offfffff bitsin artık bu okuuullll

ne dersi sende benim gibi çalışanlardansın heralde

oflumm hayırlı olsun kız valla topiğinden haberim yoktu heee.. Benim umudum pek nisan ayı değil ama belli de olmaz bir ay d.k kulanmam lazım ya. Ama mayıs ayı diyebiliriz. Bende topiğine katılabilir miyim acabaaa..

kolay gelsin canım benim..
çalış bakalım :)
öpüyorummmmmmm

ben var ya hep geç söylüyorum ki erken tahlili yapmayım diye ama hep 1 hafta öncesinden yapıyorum testleri:2:

:)))
benim 30 u geçmiyor.

oflumm hayırlı olsun kız valla topiğinden haberim yoktu heee.. Benim umudum pek nisan ayı değil ama belli de olmaz bir ay d.k kulanmam lazım ya. Ama mayıs ayı diyebiliriz. Bende topiğine katılabilir miyim acabaaa..

mesajı tekrar gönderdin heralde kuzum :)
geçen sayfada yazdım sana :)

oyyy oyy kimler gelmiş..
dejavum sorman hata gel tabii bebeğim yaa..
özledim seni..
gelmiyosun da diğer topiğe artıkın...
hayırlısı canım belkide mucizeyle gelir senin bebikk :)))

ben sorayım da yani öyle çat kapı geldim yanii.. evet gitmiyorum artıkın böyle geziniyorum. Seni de benim geyiğime beklerim hayatım kafan dağılır.. Eee neler yapıyorsun baya oldu görüşmeyeli. Çalışmalar var mı beklemede misin ne alemdesin yanii..

gelirim tabi.
bugün öyle forum takipte görmüştüm yazını..
geyik bölümündeydin.
napayım hayatım vallla uğraşmaca.
bu ay ovucan kullandım ilk defa işte.
çalışmalar bitti adete 10 gün falan kaldı.
bilmiyorum artık RABBİm ol derse olur diyorum...
sen neler yapıyosun

iveett kuzum aöf den okuyorum son senem sıkıldım artıkım biter de rahatlarım inşallaahhh.maliye okuyorum ben 4. sınıf sen ne okuyosun kzum

edebiyata başlamıştım ama beni sarmadı işte.
bende işletme falan okumayı düşünüyorum

Deneyimli arkadaşlarım bir şey danışmak istiyorum sizlere ben 25 günde bir adet olurum hep mart 12 de az bir lekelenmem oldu 13 martta tam geldi acaba benim batım 7 nisan mı olur 8 nisan mı?? sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…