Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iveett kuzum aöf den okuyorum son senem sıkıldım artıkım biter de rahatlarım inşallaahhh.maliye okuyorum ben 4. sınıf sen ne okuyosun kzum

çocuk gelişimi okuyayım diyorum artıııı kpss yede çalışayım bakalım napcaz

edebiyata başlamıştım ama beni sarmadı işte.
bende işletme falan okumayı düşünüyorum

bende maliye okudum geçen sene bitti ama uzatmal İstabul'da başlamıştım ama orada işim çok yoğundu neyse evlendim bitti 4 senede. Mali müşavirlik düşünüyordum ama sekreter oldum işte tabii bu işe girmem de üniversie mezunu olmamın payı var yoksa giremezdim..

edebiyata başlamıştım ama beni sarmadı işte.
bende işletme falan okumayı düşünüyorum

neden ki kuzum o bölüm de güzel ama sayısalım iyi diyorsan işletme daha eğlenceli olur okul bitsin üksek lisans da yapıcam inşallah şimdi sıkıldım okuldan diyorum ama ikigün sonra dayanamam ben ya yeniden başka bir bölüme kayıt olurum yada yüksek lisans bakalım neler olursa artık sene sonuna

dersler zoooooor

ne güzell ben kaldım öyle ya..
eşimde istemiyo okumamı sinir ediyo beni.
kıskançlıktan ne hale geldi

bende düşünüyordum onu ama bu zamanın cocukları canavar :)))

ovu da gördün ama yumurtlamayı dimii. Güzelce çalışmalar olduu. O zaman elinden geleni yaptıysan bekle canım kafana takma akışına bırak. Olcak elbet balım sabret... Tamamına erecek alacaksın kucağına. Aynen dediğin gibi Rabbim ol de diyecek olacak hayırlısı ne zamanda o zaman olsun biz yırtınıyoruz ama zamanı gelmediyse ne yapsak olmaz, geldiyse de hiç belemediğimiz anda olur.

Deneyimli arkadaşlarım bir şey danışmak istiyorum sizlere ben 25 günde bir adet olurum hep mart 12 de az bir lekelenmem oldu 13 martta tam geldi acaba benim batım 7 nisan mı olur 8 nisan mı?? sevgiler..

canım ha bir gün önce ha bir gün sonra sende bekleyemiyosun galiba

eşim sağolsun istemedi.
delirtecek beni başka bölüme gidicem diyorum
hayır okumak yok sana diyor..
bitek karı benim adam da var

ayyyy o bölümü çok istemiştim ama olmadı çok eğlenceli olur o bölüm bence inşallah iyi şeyler olur bu yıl ben de kpss ye giricem ama hazırlıksız

kız bebekte istiyosun ona alıştırma olur ne güzel işte

aa eşin ayıp etmiş canım her bayanın elinde bir diploma olması şart Allah gecinden versin eşlerimize birşey olsa çalışmak zorundayız bir de bebek olduğunu düşün üniversite mezunu olmadan artık işe falan almıyorlar ne bölümü olursa olsun elinde diploman olsun. Herşey insanlar için canım ne olacağı belli mi olur ileride anlaşamayız ayrılırız Allah göstermesin tabii ki.. Benim tam tersine eşim destekledi. Ben sildirecektim kaydımı, yok hala ik sınıftayım yapamıyorum diye yok dei ben seni kursa falan gönderirim olur dedi tabi onların ailede herkes okumuş kayınvalidem bir lise mezunu ama iyi yetiştirmiş kendini eşim üni de hoca, kayınbirader boğaziçinde okumuş yurtdışında çalışıyor bende açıkçası altta kalmak istemedim gelin olarak ve azmettim sadece iki dersten kursa gittim sayısalı pek iyi değildi ve kalmadan geçtim yazın mezun oldum işime girdim bende üniye. Sende eşini dinleme güzelim kararlı ol bu senin hayatın eşinin o kadarına da karışmaya hakkı yok..

eşim sağolsun istemedi.
delirtecek beni başka bölüme gidicem diyorum
hayır okumak yok sana diyor..
bitek karı benim adam da var

damardan gir sen de ne yani yarın birgün çocuğumun boynu eğikmi olsun annem üni mezunu diyemesin mi de şaka bir yana oku yavru ceylan ben de senin yaşında başladım bak bitiyo şimdi sakın bırakma peşini oku yoksa pişman olursun ben şuan mezuniyetin eşiğin de olduğum halde keşke ara verdiğim o iki yıl hiç vermeseydim diyorum ne yap et oku kuzum

gördüm canım 13. 14 . gün kopkoyu çizgi gördüm.
gördüğüm günlerde halvet oldu.
elimden geleni yaptım..
tevekkül ediyorum şimdi....
zamanı gelmediyse olmaz zaten.
o yüzden sabırla bekliyorum balım ben..
RABBİM HERŞEYİN EN HAYIRLISINI VERSİN..

ayyyy o bölümü çok istemiştim ama olmadı çok eğlenceli olur o bölüm bence inşallah iyi şeyler olur bu yıl ben de kpss ye giricem ama hazırlıksız

bebeğinin dilini beklentisini anlıycaksın ne güzel dimi

kıslar bu sefer kesin gittim ben kocişim çok pis bakıyo en iyisi bilgisayarını vereyim ben ona hadi herkese tatlı rüyalar rahat uykular sevgi ile kalın

şu koyu çizgileri bende görürüm inş.

kız bebekte istiyosun ona alıştırma olur ne güzel işte
yok ben biraz sinirlliyimm :))

o konuda herkes kızıyo ama anlamıyo.
ihtiyacım yokmuş bilmem neymişşş....
bu sene kayıt olacaktım ama sınav tarihlerini kaçırdım.... (
biraz kararlı olucam seneye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…