iveett kuzum aöf den okuyorum son senem sıkıldım artıkım biter de rahatlarım inşallaahhh.maliye okuyorum ben 4. sınıf sen ne okuyosun kzum
edebiyata başlamıştım ama beni sarmadı işte.
bende işletme falan okumayı düşünüyorum
he yaa ülee oldu birazcıkınnn
edebiyata başlamıştım ama beni sarmadı işte.
bende işletme falan okumayı düşünüyorum
bende maliye okudum geçen sene bitti ama uzatmal İstabul'da başlamıştım ama orada işim çok yoğundu neyse evlendim bitti 4 senede. Mali müşavirlik düşünüyordum ama sekreter oldum işte tabii bu işe girmem de üniversie mezunu olmamın payı var yoksa giremezdim..
ne güzell ben kaldım öyle ya..bende maliye okudum geçen sene bitti ama uzatmal İstabul'da başlamıştım ama orada işim çok yoğundu neyse evlendim bitti 4 senede. Mali müşavirlik düşünüyordum ama sekreter oldum işte tabii bu işe girmem de üniversie mezunu olmamın payı var yoksa giremezdim..
çocuk gelişimi okuyayım diyorum artıııı kpss yede çalışayım bakalım napcaz
gelirim tabi.
bugün öyle forum takipte görmüştüm yazını..
geyik bölümündeydin.
napayım hayatım vallla uğraşmaca.
bu ay ovucan kullandım ilk defa işte.
çalışmalar bitti adete 10 gün falan kaldı.
bilmiyorum artık RABBİm ol derse olur diyorum...
sen neler yapıyosun
Deneyimli arkadaşlarım bir şey danışmak istiyorum sizlere ben 25 günde bir adet olurum hep mart 12 de az bir lekelenmem oldu 13 martta tam geldi acaba benim batım 7 nisan mı olur 8 nisan mı?? sevgiler..
neden ki kuzum o bölüm de güzel ama sayısalım iyi diyorsan işletme daha eğlenceli olurokul bitsin üksek lisans da yapıcam inşallah şimdi sıkıldım okuldan diyorum ama ikigün sonra dayanamam ben ya yeniden başka bir bölüme kayıt olurum yada yüksek lisans bakalım neler olursa artık sene sonuna
çocuk gelişimi okuyayım diyorum artıııı kpss yede çalışayım bakalım napcaz
ne güzell ben kaldım öyle ya..
eşimde istemiyo okumamı sinir ediyo beni.
kıskançlıktan ne hale geldi
bende düşünüyordum onu ama bu zamanın cocukları canavar :)))
ne güzell ben kaldım öyle ya..
eşimde istemiyo okumamı sinir ediyo beni.
kıskançlıktan ne hale geldi
bende düşünüyordum onu ama bu zamanın cocukları canavar :)))
eşim sağolsun istemedi.
delirtecek beni başka bölüme gidicem diyorum
hayır okumak yok sana diyor..
bitek karı benim adam da var
ovu da gördün ama yumurtlamayı dimii. Güzelce çalışmalar olduu. O zaman elinden geleni yaptıysan bekle canım kafana takma akışına bırak. Olcak elbet balım sabret... Tamamına erecek alacaksın kucağına. Aynen dediğin gibi Rabbim ol de diyecek olacak hayırlısı ne zamanda o zaman olsun biz yırtınıyoruz ama zamanı gelmediyse ne yapsak olmaz, geldiyse de hiç belemediğimiz anda olur.
ayyyy o bölümü çok istemiştim ama olmadıçok eğlenceli olur o bölüm bence inşallah iyi şeyler olur bu yıl ben de kpss ye giricem ama hazırlıksız
gördüm canım 13. 14 . gün kopkoyu çizgi gördüm.
gördüğüm günlerde halvet oldu.
elimden geleni yaptım..
tevekkül ediyorum şimdi....
zamanı gelmediyse olmaz zaten.
o yüzden sabırla bekliyorum balım ben..
RABBİM HERŞEYİN EN HAYIRLISINI VERSİN..
kıslar bu sefer kesin gittim ben kocişim çok pis bakıyoen iyisi bilgisayarını vereyim ben ona hadi herkese tatlı rüyalar rahat uykular sevgi ile kalın
yok ben biraz sinirlliyimm :))kız bebekte istiyosun ona alıştırma olur ne güzel işte
aa eşin ayıp etmiş canım her bayanın elinde bir diploma olması şart Allah gecinden versin eşlerimize birşey olsa çalışmak zorundayız bir de bebek olduğunu düşün üniversite mezunu olmadan artık işe falan almıyorlar ne bölümü olursa olsun elinde diploman olsun. Herşey insanlar için canım ne olacağı belli mi olur ileride anlaşamayız ayrılırız Allah göstermesin tabii ki.. Benim tam tersine eşim destekledi. Ben sildirecektim kaydımı, yok hala ik sınıftayım yapamıyorum diye yok dei ben seni kursa falan gönderirim olur dedi tabi onların ailede herkes okumuş kayınvalidem bir lise mezunu ama iyi yetiştirmiş kendini eşim üni de hoca, kayınbirader boğaziçinde okumuş yurtdışında çalışıyor bende açıkçası altta kalmak istemedim gelin olarak ve azmettim sadece iki dersten kursa gittim sayısalı pek iyi değildi ve kalmadan geçtim yazın mezun oldum işime girdim bende üniye. Sende eşini dinleme güzelim kararlı ol bu senin hayatın eşinin o kadarına da karışmaya hakkı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?