Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oflucum adet günün ne zamandı? kaç günde bir adet oluyorsun? Ovulasyonun adetin kaçıncı günü oldu?

bebeği verip sabırda versin Allah ay bu ay müjdemiz olsun

inşallah canım.. Bende yılbaşı gecesinden beri ara kanama görüyordum ya dr gittim geçen ay lh az bi yüksek çıktı fsh hormonundan ve iki ay d.k hapı kullan dedi ama ben reglimi vaktin olunca kullanmadım onu regliyle başlamam lazımdı ama bu ayda öle kanama ldu ancak çok az oldu ve çok sürmedi de ovu da yine yumurtlama görmedim. Bir de prolaktin çok az yüksek çıktı iki dostınev verdi kullandım acaba diyorum o mu düşmedi işte neyse çalışma olmadı bizde bende regl olayım bir ay d.k hapı kullancam ir de öle denicem sonra gidicem dr ne yapacaksa yapsın artık..

canını sıkma kardeşim saraçoğlunun proklatine karşı kürünü denesene

Oflucum adet günün ne zamandı? kaç günde bir adet oluyorsun? Ovulasyonun adetin kaçıncı günü oldu?
3 nisani bekliyorum canım düşükten sonra dengesizleşti biraz ama bu ay 26. günde adet oldum bu ayda 27. günde bekliyorum yumurtlamaya göre.
13. ve 14. gün çift çizgi gördüm canım.
gelsin bebekler inşallah...

bebeği verip sabırda versin Allah ay bu ay müjdemiz olsun
Amiin canım kendi bebeklerimize sabredicez inşallah :)))

doktorun iyi dimi balım.
doktorun dediklerini yap kuzu ya yumurtlama olmuyo diyosun baksana.
benimde yüksek çıktı azıcık prolaktin ama bu ay yumurtlama oldu.
ama ben yumurtlamadan önce dediğim dibi dostinex vardı yarım onu içtim.
sonrasında günde 1 bardak hayıt içtim.
bilmiyorum başım belada bu prolaktinle sanırım.
canım inşallah düzelir ya biran önce kavuşursun meleğine

unutma canım zorluk sıkıntı her zaman iki kolaylık arasındadır

Arkadaşlar Allah gönül güzelliğinize göre versin hayırlı hamilelikler ve bebişler peş peşe bizlerin olsun..İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…