Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam gene ben geldim...
pelin canım doktora gittin mi
hoşgeldin canım nasılsın...gittim ama bişey demedi ultroson kagıdına baktım 6 tane yumoşum var salı günü yine cagırdı...inş hayırlısı olur...
evet yeni başladıkta 82 liyim yaşta ilerliyor...cok gecmiş olsun canım RABBİM isteyen herkese sağlıklı sıhatli nasip eder İNŞAALLAH..

olsun canım ya benle aynı yaştasın ben senden once evlendimde ne oldu elde var sıfır...rabbim nasip etcek olcak inş sabredecz...

sıkma fazla canını..olmadı konuş tekrar canım kendini benim yerime koy diyerek konuş istersen..
demin gene geldi arabayı yıkatacaktı heralde.
anahtarı aldı.
sonra vazgeçti anahtarı bıraktı gene gitti.
akşam gelince konuşuruz artık...

maşallah canım :)
inşallah bebeğe dönüşürler..

tabii ki evde de olsanız film izlersiniz falan vakit geçirirsiniz bir çıkıp yarım saat hava alsanız kar yanii bende ev işi yapcma daha sözde kalkayımda eve süpürge çekip sileyim kocayı da postaladım bizde tam tersi yanii kaynanamda birşey istemişti eşim götürdü seda napıyor demiş o da iş yapıyor deyince bu güzel hava da iş yaptırma kıza gezin dolaşın demiş kaynanacığımm. Bakıcaz bakalım..

aman ben eşimin tarafından kimseyi sevmiyorum açıkaçık..
görmesem aklıma gelmezler
kaynanan güzel demişşş

amin canım beniminşallah :)hayırdır senin pek keyfin yok gibi okudum azcık eşinlemi tartıştın...

kızlar çok güzel hava var dışarıda benimde evde canım sıkıldı temizlik bitti evde otur otur sıkıldım

aman ben eşimin tarafından kimseyi sevmiyorum açıkaçık..
görmesem aklıma gelmezler
kaynanan güzel demişşş

valla iyi demiş ama bazende çok geziyorsunuz der yaa belli olmaz sağı solu ama genelde karışmaz hiç bize gel demeden de gelmez bir zoru yok yanii aman olmasın yaa zaten 70 yaşına kadın yanlarında bir tek biz varız ne diyecekler.

bncede cok gzl demiş

evet yaa ama ben eşimi gönderdim yine temizlik yapıyorum da bitireyim çıkarız sanırım.. Biraz mağaza bakcam baharlık bişiler almak istiyorum ya.

selam bayanlar. herkes hafta sonunun tadını çıkarıyor herhalde.
günlerimiz iyi geçsin herkese iyi hafta sonları

bir ateş çöktü bana yanaklarım yandı ayyy

biraz sürdü ve geçti üşüttüm sanırım :44:

cancazım nıye boyle oldunuz sımdık sız bakın bu akşam barısın olmaz oyle küs küs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…