Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydıııııııııııınnnnnn herkesciklereeeeee güzel ve umutlu günler bizim ossuunnn cızlaaaaaaaarrrrrr

günaydıııııııııııınnnnnn herkesciklereeeeee güzel ve umutlu günler bizim ossuunnn cızlaaaaaaaarrrrrr

günaydınn canımm güzel dileklerine katılıyorum :)) cnm ya nickin fermi ya fizikçi falan mısın merak ettim :)

günaydınn canımm güzel dileklerine katılıyorum :)) cnm ya nickin fermi ya fizikçi falan mısın merak ettim :)

yok canım eşim fizikçi ee yanında dura dura bana da bulaşıyo Sorduğuna göre sen fizikçisin kimse şimdiye kadar sormamıştı çünkü

yok canım eşim fizikçi ee yanında dura dura bana da bulaşıyo Sorduğuna göre sen fizikçisin kimse şimdiye kadar sormamıştı çünkü

:)) gördüğüm ilk günden beri dikkatimi çekti cnm algıda seçicilik :)) enrico fermi.. evet cnm fizik öğretmeniyim, eşinde mi öğretmen..

:)) gördüğüm ilk günden beri dikkatimi çekti cnm algıda seçicilik :)) enrico fermi.. evet cnm fizik öğretmeniyim, eşinde mi öğretmen..

yok canım eşim akademisyen eveet enrico fermi nick olarak heryerde bunları kullanıyorum ben en azından kimse böyle birşeyi nick diye kullanmıyo iyi oluyor

ses seda çıkmadı kuzum iyisindir umarımm

her şey yolundadır eşinle de

iyi akşamlar bayanlar.bir yumurtlama dönemini daha bitirdik
ben bekleme sürecine geçiyorum. insallah hayırlı haberler veririz.

iyiii canım çok şükür.
dün hep evdeydi kardeşim geldi oturduk falan.
bugünde evde inşallah :)

aranızın düzelmesine sevindim canım. Bir sorun olmadı başka inşallah. Daha olmaz umarım böyle şeylerle üzmeyin kendinizi.

Arkadaşlar benim batım 7 nisan ama bugün göğüslerimde hassasiyet ve belimde ağrı var birde kasık sancısı neden olabilir acaba?

herkese iyi geceler kıssslaarr bana dua edin yarın daktırıma gitceeemm çok heyecanlıyım ayyy ne diyecek acaba inşallah patoloji sonuçlarında birşey yoktur :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…