İnşallahh canım :))inş.canım daha öncedende oldu bu şekilde ama adet oldum gecikmeli oldum inş.bu ay olur
sinir hastası etti beni zaten..inş. her şey yoluna girer tatlımm,
bak bebişiniz de yolda belki, dur bakalımm
ama seni anlıyor ve hak veriyorummm
alla alla hem suçlu hem güçlü yanii. Ee peki açıklama yapmadı mı nedne geç kalmış falan diye bugün evde yok mu son durum ne. Bence sen sor anlat bakalım bu kadar uzun süren işin neymiş diye ama fazla da uzatma. Tabii birden çok iyi ol demiyorum ama açıklamasını da yapsın ne yapmış arkadaşlarıyla o saate kadar.
nerdesiniz kızlarrrr
ben burdayım şeker.. ya benim kafam biiraz karışık 21inde hasta olma lazımdı 22sinde test yaptım t de çizgi çıktı 2 saat sonra hasta oldum hamilelik olabilirmi acaba yada üstüne görme olmuş olabilirmiyim.
İnşallahh canım :))
sinir hastası etti beni zaten..
dejavum sorma delirtecek beni.
bana hiç zaman ayırmıyo kafayı yicem psikolojim bozuldu.
burda kafa dengi kimse yok.
hafta sonunu bekliyorum o dışarı gidiyo ben evde tek.
dün gece arkadaşlarıyla sohbet ediyomuş da sürekli aradığım için açmamışmış.
ben de dedim ki senin kadar sorumsuz bi insan görmedim.
belki bişey oldu o yüzden arıyorum.
senin insanlığın bu kadar işte.
bugünde yine güya gönlümü aldı yarın senle ilgilenicem gibisinden. gene gitti.
valla sinirden ağlıyorum
her yeri dağıtasım var.
bilmiorumda türklab yazıyodu üstündetest bozuk oılabilir tatlım..
markası ne testin
canım ak kaşrına konuş bakalım ya bana zaman ayırmanı istiyorum, yalnız hissediyorum kendimi diye söyle canım benim.. Tabii ki bir haftasonunu sana ayırması gerekir zaten arkadaşlarıyla birlikteydi dün. Canım valla bence sende çık dışarı madem o gitti sende git alışveriş yap, bir yerde birşeyler iç bu sefer o gelsin arasın seni öyleyse böyle yani..
bilmiorumda türklab yazıyodu üstünde
bazı testlerde ikinci çizgi çok silik olsa da çıkıyor.
o yüzden erkenden test yapmayın diyorlar işte.
selam kızlar ben geldim nasılsınız...
selam cnm hoşgeldinn..
hoşbulduk canım...nasılsın?
iyim canım sen nasılsın..bu arada ben gül memnun oldum.
iyim canım sen nasılsın..bu arada ben gül memnun oldum.
bende iyiyim canım...bende pelin memnun oldum gül...biraz kendinden bahsetsene kac yıllık evlisin ne kadar zamandır bebiş istiyosun
daha yenı başlamışsınız canım inş rabbim cok beekletmez...bende 2.5 senelik evliyim bebişim yok malesef bir düşük bir dış gebelik gecirdim...dış gebel,k nedeniyle tek tüpüm kapaalı...bu ay doktor takibindeyim inş rabbim nasip eder hepimize...mayıs 2011 de evlendim cnm ekim sonuna kadar ilaç kullandım kasım itibari ile bebek düşünüyoruz kısmetse..sen kaç yıllık evlisin bebiş var mı
kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz adet günlerinize ne kadar kaldı
daha yenı başlamışsınız canım inş rabbim cok beekletmez...bende 2.5 senelik evliyim bebişim yok malesef bir düşük bir dış gebelik gecirdim...dış gebel,k nedeniyle tek tüpüm kapaalı...bu ay doktor takibindeyim inş rabbim nasip eder hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?