Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş.canım daha öncedende oldu bu şekilde ama adet oldum gecikmeli oldum inş.bu ay olur
İnşallahh canım :))

inş. her şey yoluna girer tatlımm,

bak bebişiniz de yolda belki, dur bakalımm

ama seni anlıyor ve hak veriyorummm
sinir hastası etti beni zaten..

dejavum sorma delirtecek beni.
bana hiç zaman ayırmıyo kafayı yicem psikolojim bozuldu.
burda kafa dengi kimse yok.
hafta sonunu bekliyorum o dışarı gidiyo ben evde tek.
dün gece arkadaşlarıyla sohbet ediyomuş da sürekli aradığım için açmamışmış.
ben de dedim ki senin kadar sorumsuz bi insan görmedim.
belki bişey oldu o yüzden arıyorum.
senin insanlığın bu kadar işte.
bugünde yine güya gönlümü aldı yarın senle ilgilenicem gibisinden. gene gitti.
valla sinirden ağlıyorum
her yeri dağıtasım var.

nerdesiniz kızlarrrr

ben burdayım şeker.. ya benim kafam biiraz karışık 21inde hasta olma lazımdı 22sinde test yaptım t de çizgi çıktı 2 saat sonra hasta oldum hamilelik olabilirmi acaba yada üstüne görme olmuş olabilirmiyim.

test bozuk oılabilir tatlım..
markası ne testin

canım ak kaşrına konuş bakalım ya bana zaman ayırmanı istiyorum, yalnız hissediyorum kendimi diye söyle canım benim.. Tabii ki bir haftasonunu sana ayırması gerekir zaten arkadaşlarıyla birlikteydi dün. Canım valla bence sende çık dışarı madem o gitti sende git alışveriş yap, bir yerde birşeyler iç bu sefer o gelsin arasın seni öyleyse böyle yani..

ona daha çok çıkar.
ortalık sapık dolu kendi başına nereye gidiyosun bilmem ne diye.
konuştum işte yarını bana ayıracak sözde bilmiyorum..
evde otursak da bişey demem yalnızlıktan sıkıldım.

bazı testlerde ikinci çizgi çok silik olsa da çıkıyor.
o yüzden erkenden test yapmayın diyorlar işte.

evet cnm işte sabırsız oluşumdan bidaha yapmıycam hemen..

birde üzülme canım sıkma canını bak ne güzel yarının tadını çıkar..bende cok sinirleniorum gitmek istediğinde ama ALLAH ı var ayda yılda bir gidio yada giderse bende gidiyorum eşimle.. nasıl o beni tek yollamassa bende tek göndermiyorum..ama kişiden kişiye değişir ama gerçekten huzursuz oluyosan budurum canını sıkıyorsa tekrar konuşmanı öneririm.. en azından içine atmaktan iyidir.

bende iyiyim canım...bende pelin memnun oldum gül...biraz kendinden bahsetsene kac yıllık evlisin ne kadar zamandır bebiş istiyosun

mayıs 2011 de evlendim cnm ekim sonuna kadar ilaç kullandım kasım itibari ile bebek düşünüyoruz kısmetse..sen kaç yıllık evlisin bebiş var mı

mayıs 2011 de evlendim cnm ekim sonuna kadar ilaç kullandım kasım itibari ile bebek düşünüyoruz kısmetse..sen kaç yıllık evlisin bebiş var mı
daha yenı başlamışsınız canım inş rabbim cok beekletmez...bende 2.5 senelik evliyim bebişim yok malesef bir düşük bir dış gebelik gecirdim...dış gebel,k nedeniyle tek tüpüm kapaalı...bu ay doktor takibindeyim inş rabbim nasip eder hepimize...

kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz adet günlerinize ne kadar kaldı

iyiyim canım sen nasılsın...benım daha cok var yeni bitti adetim ama sende cok takma kafana tamammı

evet yeni başladıkta 82 liyim yaşta ilerliyor...cok gecmiş olsun canım RABBİM isteyen herkese sağlıklı sıhatli nasip eder İNŞAALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…