Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım tabiki bünyeden bünyeye değişir..ben daha hiç bişi denemedim normal yolla denedik kasımda korunmayı bıraktım bende kür deniycem bakıcam yine olmassa dr a da gideriz herşeyin bir çözümü vardır yeterki RABBİM istesin herşey ondan...

Hormonlarda mutlaka oynama olmuştur değerlerine baktırdın mı canım erken pes etmşisin o kür 15 günlüktü.Benim çevremdede bir sürü hamile var ama benim yüreğimi sızlatan onları görmem değil.Başka bir sızı.Üzülme canım Allah sıkıntını biliyor ve mutlaka bu sıkıntını hafifletecek çünkü bu Allahın vermiş olduğu bir söz. Fakat ona dayanmasını bilirsek

öyle tatlım herşeyin çözümü vardır :) işte bu kafadaki takıntıyı çözmek gerek sanırım önce :)) bu 9.denememiz ama artık beni çok yıprattı..

ben cıkıyorum şekerler öpüldünüz..umudumuzu yitirmeyelim ve dualar bizlerle olsun...

öyle tatlım herşeyin çözümü vardır :) işte bu kafadaki takıntıyı çözmek gerek sanırım önce :)) bu 9.denememiz ama artık beni çok yıprattı..

Yıprandın ama yinede vazgecmiyorsun değil mi her ay heycanla bekliyorsun o ay da olmuyor ama sen diğer aya hazırlanıyorsun tıpkı her ay rahmin kendini gebeliğe hazırlaması gibi. Bak oda vazgeçmiyor

anlıyorum canım ama üzülme moralini yüksek tut ve umudunu yitirme..benim cıkmam lazım canlar öpüldünüz dualar bizimle olsun ...

canım hormonlarıma kasım-aralık aylarında baktırmıştım kasımda( depremden sonra biz ercişteyiz o stresten prolaktin 17 çıkmıştı aslında önemsiz olmasına rağmen ilaç kullandım aralıkta 0,2'ye düştü)
diğer hormonlarım için doktor gayet güzel dedi..bakalım bu ay olmazsa doktor adetin 3.günü gel dedi sanırım tahlil yapacak öyle işte.. yumurta ile ilgili problemim yok çok şükür istenen büyüklüğe gelip çatlıyor benim ilk ay kimyasal gebelikte olmuştu ama sonraki 7 ayda malesef bişey olmadı gerçi biz bu 7 ayın 4 ayında evde değildik deprem yüzünden orda burdaydık ama işte insana her ay yıl gibi geliyor..,
ya ne bileyim soğan kürü yaparken bir değişiklik görmeyince sıkılmıştım

çok gecmiş olsun o deprem bizi derinden yaraladı.büyük bi zorluktan gectiniz. her zaman ümitvar olmak lazım canım bak hayattasın eşin hyatta Allah sevdiklerile bi ömür nsib etsin

çok gecmiş olsun o deprem bizi derinden yaraladı.büyük bi zorluktan gectiniz. her zaman ümitvar olmak lazım canım bak hayattasın eşin hyatta Allah sevdiklerile bi ömür nsib etsin

saol canım, amin herkese sağlıklı sevdikleriyle bir ömür nasip etsin, çok şükür hayattayızda ne bileyim işte neyse sanırım biraz karamsarım bugün.. en iyisi kendimi mutfağa atayım eşimde gelmeden bir şeyler hazırlayayım hem kafam dağılır, öpüyorum seni saol bu arada cvpların için, görüşürüz sonra..

iyi aksamlr bayanlar.insallah moraller iyidir.
ben kendimi iyi hissediyorum. herkes meşgul galiba kimsacikler yok.
akşam yemekleri yapılıyor aliba benimde mi karnım acıktı ne.

cnm gerçekten insana bi heycan geliyo benim bat 1 nisan çok az kaldı bakalım hayırlısı artık cnm

cnm benim ya rabbim yardıncınız olsun deprem zor gerçekten şimdi nerde kalıyosunuz evinize girebildiniz mi?

Ay burdada kimse yok Kim yemeği yaktı kim lopurt lopurt yemek yiyo kim kocasına hesap veriyo kim koşuşturuyo kimin misafiri var Çıkın piyasaya nerdesiniz

kızlarrr soğan kürüne başladım hayırlısıyla nisandan çok umutluyumm inşallah faydası olurda hamiş kalırımmm ((43:

kızlarrr soğan kürüne başladım hayırlısıyla nisandan çok umutluyumm inşallah faydası olurda hamiş kalırımmm ((43:

inşallah canım...
üzülme ama her şeyin hayırlısı.
benim bata 1 hafta kaldı
hiçbişey hissetmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…