açıkçası bu ay çok umutlu değilim yada doktor olmazsa bir dahaki ay gel ilaç verelim (klomen) dedi diye aklım orda belkide.. aslında olmamasıı için bir nedenimiz yok çok şükür ama ne bileyim umutsuzluğa kapıldım biraz.. birde yakınımız birinin hamile haberini aldım sanırım o çok etkiledi.. onun için sevindim ama kendim adına ne bileyim işte(
bu arada soğan kürünü bende 10 gün yapmıştım ama öyle bir etkisini görmedim( sanırım herkeste farklı..
açıkçası bu ay çok umutlu değilim yada doktor olmazsa bir dahaki ay gel ilaç verelim (klomen) dedi diye aklım orda belkide.. aslında olmamasıı için bir nedenimiz yok çok şükür ama ne bileyim umutsuzluğa kapıldım biraz.. birde yakınımız birinin hamile haberini aldım sanırım o çok etkiledi.. onun için sevindim ama kendim adına ne bileyim işte(
bu arada soğan kürünü bende 10 gün yapmıştım ama öyle bir etkisini görmedim( sanırım herkeste farklı..
tatlım tabiki bünyeden bünyeye değişir..ben daha hiç bişi denemedim normal yolla denedik kasımda korunmayı bıraktım bende kür deniycem bakıcam yine olmassa dr a da gideriz herşeyin bir çözümü vardır yeterki RABBİM istesin herşey ondan...
öyle tatlım herşeyin çözümü vardır :) işte bu kafadaki takıntıyı çözmek gerek sanırım önce :)) bu 9.denememiz ama artık beni çok yıprattı..
ben cıkıyorum şekerler öpüldünüz..umudumuzu yitirmeyelim ve dualar bizlerle olsun...
öyle tatlım herşeyin çözümü vardır :) işte bu kafadaki takıntıyı çözmek gerek sanırım önce :)) bu 9.denememiz ama artık beni çok yıprattı..
Hormonlarda mutlaka oynama olmuştur değerlerine baktırdın mı canım erken pes etmşisin o kür 15 günlüktü.Benim çevremdede bir sürü hamile var ama benim yüreğimi sızlatan onları görmem değil.Başka bir sızı.Üzülme canım Allah sıkıntını biliyor ve mutlaka bu sıkıntını hafifletecek çünkü bu Allahın vermiş olduğu bir söz. Fakat ona dayanmasını bilirsek
anlıyorum canım ama üzülme moralini yüksek tut ve umudunu yitirme..benim cıkmam lazım canlar öpüldünüz dualar bizimle olsun ...[/QUOTE
saol canım görüüşüürüz kendine iyi bak :))
canım hormonlarıma kasım-aralık aylarında baktırmıştım kasımda( depremden sonra biz ercişteyiz o stresten prolaktin 17 çıkmıştı aslında önemsiz olmasına rağmen ilaç kullandım aralıkta 0,2'ye düştü)
diğer hormonlarım için doktor gayet güzel dedi..bakalım bu ay olmazsa doktor adetin 3.günü gel dedi sanırım tahlil yapacak öyle işte.. yumurta ile ilgili problemim yok çok şükür istenen büyüklüğe gelip çatlıyor benim ilk ay kimyasal gebelikte olmuştu ama sonraki 7 ayda malesef bişey olmadı gerçi biz bu 7 ayın 4 ayında evde değildik deprem yüzünden orda burdaydık ama işte insana her ay yıl gibi geliyor..,
ya ne bileyim soğan kürü yaparken bir değişiklik görmeyince sıkılmıştım
çok gecmiş olsun o deprem bizi derinden yaraladı.büyük bi zorluktan gectiniz. her zaman ümitvar olmak lazım canım bak hayattasın eşin hyatta Allah sevdiklerile bi ömür nsib etsin
anlıyorum canım ama üzülme moralini yüksek tut ve umudunu yitirme..benim cıkmam lazım canlar öpüldünüz dualar bizimle olsun ...[/QUOTE
saol canım görüüşüürüz kendine iyi bak :))
Canım benim ben cıkıcam Allah umudunu yitirmene izin vermesin Seni hayırlı bir bebekle müjdelesin Sen bebeğine hayırlı ol Oda sana inşallah.6:
Slm kızlar, memleketten döndüm hemen buraya damladım
Nisan yaklaşıyoorr, batı ilk hafta olanlar heyecan doruklardaa
Allahım inşallah bu ay bizleri güldürür amiiinnn
Bu arada battaşlarım belirtiler falan varmı?
Şafak 8 benim, büyük tarihe az kaldıı:18:
canım hormonlarıma kasım-aralık aylarında baktırmıştım kasımda( depremden sonra biz ercişteyiz o stresten prolaktin 17 çıkmıştı aslında önemsiz olmasına rağmen ilaç kullandım aralıkta 0,2'ye düştü)
diğer hormonlarım için doktor gayet güzel dedi..bakalım bu ay olmazsa doktor adetin 3.günü gel dedi sanırım tahlil yapacak öyle işte.. yumurta ile ilgili problemim yok çok şükür istenen büyüklüğe gelip çatlıyor benim ilk ay kimyasal gebelikte olmuştu ama sonraki 7 ayda malesef bişey olmadı gerçi biz bu 7 ayın 4 ayında evde değildik deprem yüzünden orda burdaydık ama işte insana her ay yıl gibi geliyor..,
ya ne bileyim soğan kürü yaparken bir değişiklik görmeyince sıkılmıştım
kızlarrr soğan kürüne başladım hayırlısıyla nisandan çok umutluyumm inşallah faydası olurda hamiş kalırımmm(( 43:
inşallah canım...
üzülme ama her şeyin hayırlısı.
benim bata 1 hafta kaldı
hiçbişey hissetmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?