Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bugün ayrıcda fakülteye gittim.
ama öyle sinirlendim ki.
adam geçmiş resmen 3. düşüğü yap ondan sonra araştıralım dedi.
ben de dedim sizin için demesi ne kadar kolay.
ne yapabilirim dedi.
ne demek ne yapabilirim işinizi yapın.
kendiniz bizim durumumuzda olsanız hemen araştırırsınız ama dedim.
tersledim baya.
diğer sonuçlarımı gösterdim sadece iyi dedi.
prolaktinde sorun olduğunu görüyor ve hiçbir şey demiyor..
aldım kağıtlarımı bir hışımla kapıyı bile örtmeden çıktım

çok sinirlenmişsin kız

çok sinirlenmişsin kız

Hani topikteydin kız

oh olmuş valla iyi yaptın kimisi gerçekten hakediyo yaa bir de neye sinir olurum hep biliyomusunuz bebekler hasta olur götürürsün dayarlar antibiyotik kendi bebelerine gelince başka çözümler doğal yollar bulurlar diğerleri sanki patlıcan çıkması aaaaaaaaaaaa gece gece sinir oldum şimdi bizlerle ilgilenmeye erkek doktorlar prostat olsun kadın doktorlar menopoz emi hıhh

günaydın kızlarrrr.. nisan ayına çoook az kaldı.... inşallah bu bahar aylarında bahar tazelıııınde mutlu haberler alırız :)

Günaydın kızlar, 19 Martta aşılamam oldu. Dün progesteron ve e2 testi yaptırttı dr. Progesteron 146,6 Estradiol 5381 çıktı. İyi dedi dr. ama ben sizlere de danışayım dedim.Bilgisi olan varmı:18:

Günaydın kızlarrrr

günaydın canımmm:)nasılsınn?sinrler inşallah yumuşamıstır:)

bak biz şarkı söylüyoruz canımmm:)

sende sıkma canını fıstık..hayırlısıyla hepimiz kavuşucaz bebişlerimize tamammı?sen bile inanamıcaksın...

aynen canım sinirlendirdi beni sabah sabah..
sabahın köründe kalktım gittim gördüğüm muameleye bak...

günaydın kızlarrrr.. nisan ayına çoook az kaldı.... inşallah bu bahar aylarında bahar tazelıııınde mutlu haberler alırız :)
günaydın canımmmm..
az kaldııı hamiş patlaması olur inşallah.........

Günaydın kızlar, 19 Martta aşılamam oldu. Dün progesteron ve e2 testi yaptırttı dr. Progesteron 146,6 Estradiol 5381 çıktı. İyi dedi dr. ama ben sizlere de danışayım dedim.Bilgisi olan varmı:18:
günaydın canım..
bence super değer...
hayırlı haberlerle gel inşallahh

günaydın kzucuklarııııımmmmmm
günaydın bebeğimmm

[sıze=3]nisan ayı listesi..[/sıze]

0flu----------------------3 nisan
sdtive---------------------2 nisan
kordugum85---------------5 nisan

kızlar benide ekleyin 9 nisan benim bat geçen aydan ümitliydim ama olmadı bu ay inşallah ovulasyonu tuttururuz

Ayyy inşallah Oflu'cum yaa. Aylardır üzüntüden foruma bile uğramadım. 2 başarısız aşılama. Adet gecikmeleri. Ve sonunda doktorumu değiştirdim. Millet kasap olmuş kasap. Hem sorunun yok diyor. Hemde laparoskopi yapacaz diyor. Bi kızdım değiştirdim. Şimdiki doktorumdan çok memnumum. Rabbim hayırlısıyla versin hepimize bebeleri.

iyiyim canım yaa
onları takan mı var.
ALLAH GÖRÜYO yaptıklarını.
bide sözde hipograt yeminleri var.
yalan işte.
yatıştım çok şükür ama grip olmuşum.
,burnum tıkalı ((

bana doktor demeyin sinirlerim hopluyor resmen..
bişey yok diyip gönderiyolar işte.
sinirler..
inşallahhhh hayırlı haber alıcaz senden canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…