Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar, memleketten döndüm hemen buraya damladım
Nisan yaklaşıyoorr, batı ilk hafta olanlar heyecan doruklardaa
Allahım inşallah bu ay bizleri güldürür amiiinnn
Bu arada battaşlarım belirtiler falan varmı?
Şafak 8 benim, büyük tarihe az kaldıı :18:

Canım benim günler gecmiyo dimi ovulasyon günü döllendimi acaba catladı mı acaba adete yakın da test yapsam mı adet olur muyum soruları ah ahh

Canım benim günler gecmiyo dimi ovulasyon günü döllendimi acaba catladı mı acaba adete yakın da test yapsam mı adet olur muyum soruları ah ahh

Aynen öyle canım, sorular sorular sorular
Hakkımızda hayırlısı inşallah
Bu arada gebelikte göğüslerde hassasiyetler, dolgunlaşmalar ne zaman başlıyor?

tatli kuzucum çok şükür hayırlı haberleri aldık
evet kuzum yaaa valla bu bile strese sokuyodu beni şükür ondan da iyi sonuçlar aldddıııııııımm veee rahatladııımmm ayyy üçayın hemencik hemencik geçmesini istiyorum ayyy o zaman da abim de evleniyo bak sen bizim gelinle aynı anda hamile kalırsam

canım benim çok sevindim inşallah hiç bi sıkıntı yaşamazsın.
inşallah canıım yaa bu üç ay için de inşallah sizlerden şöyle umut dolu güzel haberler alırııımm

hayırlısı olsun canımm..inşallah bebeciklerimiz gelsin hayırlısıyla :)))
sağol tatlım... inşallaaaahhh gelsin yavrucuklar bahar ayın da mantar gibi ortaya çıkan hamilelerden olalım inşallaaaaaahhhh

hoşgeldin canımm:) inşallah canım bu ay bizde güleriz ve bu stres biter artık

bu sorular herhalde hiç bitmeyecek hamile kalıncada her gün başka bir soru takılacak aklımıza ama bir hamiş olalımda Allahın izniyle:))

canım geçmiş olsun hemen geçiversin bu 3 ay hemde bu stresten kurtulursun, inş sonrasında hemen gelir bebişin

netten bir konu 10 kere okunur mu belki daha fazla her adete yakın bilgisayarla haşır neşir oluyorum ne zor dimi

netten bir konu 10 kere okunur mu belki daha fazla her adete yakın bilgisayarla haşır neşir oluyorum ne zor dimi

okunuyor canım, ya aslında çok kızıyorum kendime bu kadar çok üstüne düştüğüm için olmuyor sanki beynimle bu süreci ben uzatıyormuşıum gibi geliyor ama elimde değil, bununla yatıp bununla kalkıyorum

canım incir kürünü denediğini yazmışsın, herhangi bir farklılık hissettin mi peki bu ay

canım bu ay denemedim 2 ay önceydi havuçla denedim yumurta takibi de vardı yumurta catladı ama olmadı bebiş. Bİ daha denemedim ama soğanı denedim ve etkisini haman gördüm ben tavsiye ederim canım

Aynen canım ya aynı sıkıntı aynı dert aynı kuruntu aynı belirsizlik Rabbim bizi bırakmasın

bende fazla üstüne düştüğümüzden olmuyor die düşünüyorum ama Taktir ALLAH tan canım hayırlısı ise Rabbim nasip eder inşallah tabiki günlerimizi takip edelim ama fazlada takılma..

Ama bu ay karalıyım söz verdim kendime erken test yapmıycam cok üstüne düşmüycem heycanlanmıycam

bende fazla üstüne düştüğümüzden olmuyor die düşünüyorum ama Taktir ALLAH tan canım hayırlısı ise Rabbim nasip eder inşallah tabiki günlerimizi takip edelim ama fazlada takılma..

sen daha gitmedin demi bende gidemedim birazda buraya takılıp kacıcam

canımsın başka kürle ilgili bi sorun var mı ha bu arada saraçoğlunun kaynatma dakikasına uy mutlaka

Ama bu ay karalıyım söz verdim kendime erken test yapmıycam cok üstüne düşmüycem heycanlanmıycam

bu ay bende erken test yapmıycam ya hep erkenden yapıorum sonrada üzülüorum

sen daha gitmedin demi bende gidemedim birazda buraya takılıp kacıcam

evet cnm gidemedim bavulunu topla gel dedin ya geldim bende

Eklentiler

• $çak.gif
    10,8 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

açıkçası bu ay çok umutlu değilim yada doktor olmazsa bir dahaki ay gel ilaç verelim (klomen) dedi diye aklım orda belkide.. aslında olmamasıı için bir nedenimiz yok çok şükür ama ne bileyim umutsuzluğa kapıldım biraz.. birde yakınımız birinin hamile haberini aldım sanırım o çok etkiledi.. onun için sevindim ama kendim adına ne bileyim işte (
bu arada soğan kürünü bende 10 gün yapmıştım ama öyle bir etkisini görmedim ( sanırım herkeste farklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…