Slm kızlar, memleketten döndüm hemen buraya damladım
Nisan yaklaşıyoorr, batı ilk hafta olanlar heyecan doruklardaa
Allahım inşallah bu ay bizleri güldürür amiiinnn
Bu arada battaşlarım belirtiler falan varmı?
Şafak 8 benim, büyük tarihe az kaldıı:18:
Canım benim günler gecmiyo dimi ovulasyon günü döllendimi acaba catladı mı acaba adete yakın da test yapsam mı adet olur muyum soruları ah ahh
evet kuzum yaaa valla bu bile strese sokuyodu beni şükür ondan da iyi sonuçlar aldddıııııııımm veee rahatladııımmm ayyy üçayın hemencik hemencik geçmesini istiyorumtatli kuzucum çok şükür hayırlı haberleri aldık
inşallah canıım yaa bu üç ay için de inşallah sizlerden şöyle umut dolu güzel haberler alırııımmcanım benim çok sevindim inşallah hiç bi sıkıntı yaşamazsın.
sağol tatlım... inşallaaaahhh gelsin yavrucuklar bahar ayın da mantar gibi ortaya çıkan hamilelerden olalım inşallaaaaaahhhhhayırlısı olsun canımm..inşallah bebeciklerimiz gelsin hayırlısıyla :)))
Aynen öyle canım, sorular sorular sorular
Hakkımızda hayırlısı inşallah
Bu arada gebelikte göğüslerde hassasiyetler, dolgunlaşmalar ne zaman başlıyor?
Slm kızlar, memleketten döndüm hemen buraya damladım
Nisan yaklaşıyoorr, batı ilk hafta olanlar heyecan doruklardaa
Allahım inşallah bu ay bizleri güldürür amiiinnn
Bu arada battaşlarım belirtiler falan varmı?
Şafak 8 benim, büyük tarihe az kaldıı:18:
Canım benim günler gecmiyo dimi ovulasyon günü döllendimi acaba catladı mı acaba adete yakın da test yapsam mı adet olur muyum soruları ah ahh
evet kuzum yaaa valla bu bile strese sokuyodu beni şükür ondan da iyi sonuçlar aldddıııııııımm veee rahatladııımmm ayyy üçayın hemencik hemencik geçmesini istiyorumayyy o zaman da abim de evleniyo bak sen bizim gelinle aynı anda hamile kalırsam
geçmiş olsun cnm sevindim bir sorun olmadığına 3 ay geçer hemen inşallah hem bu araada rahatlamışta olursun canım inş sonrasında çok bekletmez senii
inşallah canıım yaa bu üç ay için de inşallah sizlerden şöyle umut dolu güzel haberler alırııımm
sağol tatlım... inşallaaaahhh gelsin yavrucuklar bahar ayın da mantar gibi ortaya çıkan hamilelerden olalım inşallaaaaaahhhh
Aynen öyle canım, sorular sorular sorular
Hakkımızda hayırlısı inşallah
Bu arada gebelikte göğüslerde hassasiyetler, dolgunlaşmalar ne zaman başlıyor?
evet kuzum yaaa valla bu bile strese sokuyodu beni şükür ondan da iyi sonuçlar aldddıııııııımm veee rahatladııımmm ayyy üçayın hemencik hemencik geçmesini istiyorumayyy o zaman da abim de evleniyo bak sen bizim gelinle aynı anda hamile kalırsam
inşallah canıım yaa bu üç ay için de inşallah sizlerden şöyle umut dolu güzel haberler alırııımm
sağol tatlım... inşallaaaahhh gelsin yavrucuklar bahar ayın da mantar gibi ortaya çıkan hamilelerden olalım inşallaaaaaahhhh
hoşgeldin canımm:) inşallah canım bu ay bizde güleriz ve bu stres biter artık
bu sorular herhalde hiç bitmeyecek hamile kalıncada her gün başka bir soru takılacak aklımıza ama bir hamiş olalımda Allahın izniyle:))
Gül ben denedim incir kürünü gelince konuşuruz canım
netten bir konu 10 kere okunur mu belki daha fazla her adete yakın bilgisayarla haşır neşir oluyorum ne zor dimi
canım incir kürünü denediğini yazmışsın, herhangi bir farklılık hissettin mi peki bu ay
okunuyor canım, ya aslında çok kızıyorum kendimebu kadar çok üstüne düştüğüm için olmuyor sanki beynimle bu süreci ben uzatıyormuşıum gibi geliyor ama elimde değil, bununla yatıp bununla kalkıyorum
okunuyor canım, ya aslında çok kızıyorum kendimebu kadar çok üstüne düştüğüm için olmuyor sanki beynimle bu süreci ben uzatıyormuşıum gibi geliyor ama elimde değil, bununla yatıp bununla kalkıyorum
bende fazla üstüne düştüğümüzden olmuyor die düşünüyorum ama Taktir ALLAH tan canım hayırlısı ise Rabbim nasip eder inşallah tabiki günlerimizi takip edelim ama fazlada takılma..
Ama bu ay karalıyım söz verdim kendime erken test yapmıycam cok üstüne düşmüycem heycanlanmıycam
sen daha gitmedin demi bende gidemedim birazda buraya takılıp kacıcam
bende fazla üstüne düştüğümüzden olmuyor die düşünüyorum ama Taktir ALLAH tan canım hayırlısı ise Rabbim nasip eder inşallah tabiki günlerimizi takip edelim ama fazlada takılma..
Ama bu ay karalıyım söz verdim kendime erken test yapmıycam cok üstüne düşmüycem heycanlanmıycam
bu ay bende erken test yapmıycam ya hep erkenden yapıorum sonrada üzülüorum
evet cnm gidemedim bavulunu topla gel dedin ya geldim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?