- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
tabiii yarın sabaha kadar gelmezlerseeee..benim adetim saat gibidir her ay tam gününde gelir 29 günde bir olurum..bugün akşama doğru olurum gibi geliyor ama bakalım kısmet..ben de çıkıyorum şimdilik görüşmek üzere
listeye eklemediklerim lütfen bat tarihlerini versinlr :)))
bu arada benim bata 6 gün kalmışşş
BATI YAKLAŞANLAR İYİ DURUYORSunuz valla .ben servisten iniyorum yolumun üstünde eczane var hamile olmadığımı bile bile gidip test yapıyorum sanki ne bekliyorsam .kafayı yedim mi yedim galiba sorun yok ama bigün dur bigün kahve iç yap aynen devam.
Selam kızlar nasılsınız benim bat 1 nisan :)))) Acaip derecede sağ kasığım bazende sol kasığım batıyor ve midem yanıyor
Bugün rüyamda şişko mu şiko bir oğlum oluyordu emzirmeye çalışıyordum ilk defa emzirdiğim için bebeğimin yüzüne sütler fışkırıyordu:18:
Beceremedim emzirmeyi ama bu bebek diyorum kocaman yeni doğurmuş olamam ki diyorum rüyamda sonra yürümeye başlıyor
Birde karnıma iğne batıyor sanki arada
haftaya p.tesi olmam lazım
olmazsam salıyı beklicem
çarşamba test yapıcam inş
gerçi dayanamam ben kesin pazar akşamından yaparım yine her zamanki gibi
bu ne heyecan kızlarr :)))
bende zaman geçsin istiyorum...
benim 1 tane gbelik testim var
ayy bende hiç heyecan yokk bu ay cok garip..
dışardan baksa biri bana iki şey düşünür
1. cocuk fılan umrumda deıl
2. hamıle kesın ona guvenıo..
walla hayırlısı olması benım ıcın o kadar onemlıkı ALLAHTAN GELEN İADESİZ HEDİYE = BEBEK o yüzden hayırlısı olsun hakkımız da hepımızın,
o zaman şööle dua edeyım ALLAHIM BU TOPIKTE OLAN TÜM ANNE ADAYLARIMIZA ONLAR VE EŞLERİ İÇİN EN HAYIRLI BEBİŞLERİ 0-4 AY İÇİNDE WER RABBİM,VE TABIIKI BANADA :)
[ı]hu huuu kimse yokmuuuuu :))[/ı]
nedense bende de pek heyecan yok gibi yahuu
akşama mönüde neler var hanımlarrr
bende de yok cidden :)
bakalım sonumuz ne olacak..
dünden yaptığım patatesli tavuk ve makarnam var.
bakalım belki köfte yaparım :) bide çorba yapıcam.
eşim bu aralar zayıflama derdinde olduğu için pek yemek yemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?