Bu ay tup bebek sonucu alacaklar herkes buraya!!!

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
kizlar kimler bu ay tup bebek yaptirdi yaptiracak veya sonuc bekliyor ??birbirimizden haberdar olalim..ve bu stresli donemde birbirimize destek olalim hadi herkes buraya....

bende geldim. Kısmetse haftaya çarşamba yumurtalarım toplanacak yani 3 eylülde. Güzel haberler verelim inşallah. Herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun.

kızlar günaydın bende tekrar başladım tüp bebek serüvenine...ama benim tarnsfer daha uzak bir tarik yakın değil bayram sonrası falan.... benim bazı aksilikler oldu....aranızda bilen biliyor.... çok oldu benim yumurtalarım toplandı döllendi ama transfer bir türlü yapılamadı benim tüplerimde şişlik vardı ve anormal bir akıntı oluyordu onların alınması gerekti ve ameliyat oldum geçen ay.... hiç transfer gerçekleşmedi henüz.... bu yüzden dondurulmuşlarımı deneyeceğim....hihoyyyt

kızlar hepınızın tedavısı hayırlı olsun umarım hepınız pozıtıf sonuc alırsınız
mehayım canımm kendıne ıyı bak tatlım rahat olmaya calış yumurtaların ıcın cok onemlı

kizlar tedaviniz hairli olsun insallah hepinizin hayirli haberlerini aliriz
mehaycigim hadi canim insallah bizim kizlardan pek kimse kalmadi ikimizin disinda insallah sende annelik haberini müjdelersin

Ben 2.kez deniyorum. 29ağustosta embriyo transferi yapıldı.10 Eylülde belli olacak. İnşaallah mübarek ramazanda biz de hediyelerimizi alırız. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.Güzel haberler almak ümidi ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…