• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ayakıbılar nasıl sizce

kız yoksam eşim kıskandıgı içinmii bana çirkin ayakabıı aldırdıııı:53::53::53:çok kıskançç bana diokii inşallah çirkinlewşirsin benden başkası bakmaz sanaa inşallh daha çokk kiloo alın diyee dua ediooo manyak adamm allahımm benii zayıflatamıyosan diger kadınlarada kilo aldır:64::64::64::76::76:

İste olay cozuldu:61: hatun adam seni kiskandgi icin aldirmis ya bunu gayet sporumsu:) dikkat cekmeyen usturuplu bj ayakkabii:61: toovbee de kiz bizm ne sucmuz warr:58::18::64:

iste olay cozuldu:61: Hatun adam seni kiskandgi icin aldirmis ya bunu gayet sporumsu:) dikkat cekmeyen usturuplu bj ayakkabii:61: Toovbee de kiz bizm ne sucmuz warr:58::18::64:

şaka yapımm hayatımm zayıflayın çıtır olunn çekici seksii çatlasın kocalar bakın kendinizee bak ben bugün bi maske yaptımm dişlerimi bembeyaz yaptımm ohhhhhhh banyomu yaptım mis gibim oldum herüff gelincee naptın karım sen böle yaww dioo:27::27::51::51::51:

$images.webp$images.webp gitmiş bugünde bunu almış gelmişş bu adamın zevkiii beni öldürcekk ıyyy:60::60::60:

şaka yapımm hayatımm zayıflayın çıtır olunn çekici seksii çatlasın kocalar bakın kendinizee bak ben bugün bi maske yaptımm dişlerimi bembeyaz yaptımm ohhhhhhh banyomu yaptım mis gibim oldum herüff gelincee naptın karım sen böle yaww dioo:27::27::51::51::51:

hayatim dislerini nasil beyazlattin sylermisin

Canım ben sigara içiorum oyüzden sararıyoo bide fazla fırsat bulamıyorum fırçalamaya ama bugün dişlerimi normal macunla fırçaladım sonra fırçamın üzerine limon sıktım fırçladım bi sarı lekeler akıyokii sormaa bide kabartma tozu döktüm üzerine fırçaladım ilk seferinde manyk oldu dişlerim:52::52::66::66::66:

açıkçası benim tarzım değil beğenemedim yanii böyle alışveriş işlerini erkeklere bırakmıcaksın aynı zevkte olamıyoruz malesef

:1:
napıyım yaa zevksiz kocam iştee ama olsun oo aldıı kızz giyinimm barikk bidaha aldırıken ona bırakmam
evet evet hatır için çiğ tavuk yenir derler:1: sende giy bu ayakkabıyı sonra yokedersin.. aaa hayatım ayakkabılarım kayboldu ya :1:yada hayatım arkadasım cok begendi cok aramıs bulamamıs verdim birazda o giysin fln:1: ben böyle yapardım sanırım:1::1:

Back
X