cnm özel mesaj kutun dolmuş. silsene :)
topic canlanın napıosunuz.
merhaba benide eklermisiniz bat 10 agustos 19 nisanda bebeğim kalbi atmadığı için kürtaj oldum korunma süremiz bitti ve tekrar bebek istiyoruz.
bekleyince sanki daha zor oluyor oluruna bırakmak lazım diye düşünüyorum ama onu da yapamıyorum:)iki kaybım oldu rahimde perde vardı 3 ay oldu ameliyat olalı şimdi bekliyoruz ne zaman olursa inşallah benim adet 12 ağustos ramazanda güzel haberler alırız insallah Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin
Bu acığı yaşamam gerekiyormuş diye düşünerek irdelemek istemiyorum niye benim başıma geldi felan demek istemiyorum hayırlısı böylemiş denememiz ikinci denememizde hamile kaldım sonuc kaybettim niye hamile hemen kalamıyorum diye düşünmeyin hayırlı zamanda hamile kalalım diye dua edin bak arkadaşım dokuzuncu ayında kaldı çok şükür bebeğim sağlığı yerinde önemli olan erken geç kalmak değil sonuna kadar sürüp kucağımıza almak önemli
no BAT = yani NO ingilizce BAT a HAYIR diyoruz. gelmesin bat beklenmiyor adet gelsin bebis
konu sahibini yeniden aramızda görmekten ,mutluluk duydum :))
bugungunlerdenaralık, sen nasılsın? sende yoktun görünürlerde?
O mutluluğu bende seninle paylaşıyorum.
İyiyim bende . Teşekkür ederim. Sen nasılsın?
Kimse gelmeyince bende gelmedin geri dönmenize sevindim. Bu hafta işlerim de çok yoğun gitti zaten zaman atıramadım
Nerdesin sen. Bir gittin pir gittin bizde dağıldık.
Üzüldüm bebeğini kaybetmene . İnşallah en kısa zamanda sağ salim alırsın bebini kucağına.
Aminnn
Bende öyle düşünüyorum çok güzel anlatmışsın kesinlikle katılıyorum
teşekkür ederim, bende iyiyim..
sizleri gördüm daha iyi oldum..
açıkçası bende, kimse gelmiyor diye gelmemiştim.hepimiz birbirimizi beklemişiz sanırım..
bende de aynı ; işler, koşturmaca bitmiyor... yarın pazar neyse ki:)
..
teşekkür ederim, bende iyiyim..
sizleri gördüm daha iyi oldum..
açıkçası bende, kimse gelmiyor diye gelmemiştim.hepimiz birbirimizi beklemişiz sanırım..
bende de aynı ; işler, koşturmaca bitmiyor... yarın pazar neyse ki:)
..
bilmem ki nereye gittim. aslında hep buralardaydım ama kimse yazmayınca yazmadım bende. sıkı çalışma planı yaptım ben bu ay. hsg yi çekinsem içim daha rahat olacaktı. tüm açık mı kapalı mı bilirdim.
Ayy hepimz birbirimizi beklemişiz.
Günaydın hanımlar.
evet öle olmuş galiba. herkes birbirini beklemiş.
günaydın kızlarr...
dediğiniz gibi herkes birbirini beklemiş..
herkes bi adım atsa iş çözülecekmiş.. bencilmiyiz ne,hep karşımızdakini bekliyoruz:26:
neysekii şükür kavuşturanaa:13:
nasılsınız kızlar?
BAT larada biraz varmış.. sayasım gelmiyor.. uzak tarihler ya
Eee kızlar nerdesiniz?
Gene arazi herkes.
giriş saatlerimiz farklı oluyor genelde. önceden işte girebiliodum. şimdi giremiyorum. akşam giriyorum. akşam da sizler yoksunuz galiba
batları ağustosa ta bekleriz. şimdi çalışma vakti. bol bol çalışın. ben planı aksattım bu aralar ya. yaptığım planın resmini çeksem koysam gülersiniz bana :)
bende bu forma birilerinin yazmasını bekliyordum... slm nasılsın?
merak etmedim desem yalan olurr
içeriği ilgi çekici bi kere canımmmm
giriş saatlerimiz farklı oluyor genelde. önceden işte girebiliodum. şimdi giremiyorum. akşam giriyorum. akşam da sizler yoksunuz galiba
resmini çekemem de örnek yazayım. mesela bugün ki plan şöle
17 temmuz..... meryem suresi + maydanoz kürü+ incir kürü gibi :) ama hep aksatıyorumböle bişileri düzenli yapabilme kabiliyeti yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?