Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

topic canlanın napıosunuz.

Nerdesin sen. Bir gittin pir gittin bizde dağıldık.

merhaba benide eklermisiniz bat 10 agustos 19 nisanda bebeğim kalbi atmadığı için kürtaj oldum korunma süremiz bitti ve tekrar bebek istiyoruz.

Üzüldüm bebeğini kaybetmene . İnşallah en kısa zamanda sağ salim alırsın bebini kucağına.

Aminnn

Bende öyle düşünüyorum çok güzel anlatmışsın kesinlikle katılıyorum

no BAT = yani NO ingilizce BAT a HAYIR diyoruz. gelmesin bat beklenmiyor adet gelsin bebis

bende baska topik te nalet olasica beklenen adet tarihi diye okumustum. bu da iyimis

yok bence adet lerimiz olmasa hamis kalmamiz hepten imkansiz olurdu Allah korusun .

kizlar bu arada liste yapiyormusunuz?

temmuz topigindeydim bende buraya transfer oldum

benim BAT 2 agustos

ay pardon ilk sayfada yapiyomus listeyi geri dönüsüm kutusu. ama ben o zaman 1 i demisim. yani 2 side olabilir . öle kalsin 1 i olarak madem

konu sahibini yeniden aramızda görmekten ,mutluluk duydum :))

bugungunlerdenaralık, sen nasılsın? sende yoktun görünürlerde ?

konu sahibini yeniden aramızda görmekten ,mutluluk duydum :))

bugungunlerdenaralık, sen nasılsın? sende yoktun görünürlerde ?

O mutluluğu bende seninle paylaşıyorum.

İyiyim bende . Teşekkür ederim. Sen nasılsın?

Kimse gelmeyince bende gelmedin geri dönmenize sevindim. Bu hafta işlerim de çok yoğun gitti zaten zaman atıramadım

O mutluluğu bende seninle paylaşıyorum.

İyiyim bende . Teşekkür ederim. Sen nasılsın?

Kimse gelmeyince bende gelmedin geri dönmenize sevindim. Bu hafta işlerim de çok yoğun gitti zaten zaman atıramadım

teşekkür ederim, bende iyiyim..
sizleri gördüm daha iyi oldum..
açıkçası bende, kimse gelmiyor diye gelmemiştim.hepimiz birbirimizi beklemişiz sanırım..
bende de aynı ; işler, koşturmaca bitmiyor... yarın pazar neyse ki:)
..

Son düzenleyen: Moderatör:

bilmem ki nereye gittim. aslında hep buralardaydım ama kimse yazmayınca yazmadım bende. sıkı çalışma planı yaptım ben bu ay. hsg yi çekinsem içim daha rahat olacaktı. tüm açık mı kapalı mı bilirdim.

evet öle olmuş galiba. herkes birbirini beklemiş.

Ayy hepimz birbirimizi beklemişiz.

Günaydın hanımlar.

günaydın...........................................

Ayy hepimz birbirimizi beklemişiz.

Günaydın hanımlar.

evet öle olmuş galiba. herkes birbirini beklemiş.

günaydın kızlarr...
dediğiniz gibi herkes birbirini beklemiş..
herkes bi adım atsa iş çözülecekmiş.. bencilmiyiz ne,hep karşımızdakini bekliyoruz:26:

neysekii şükür kavuşturanaa:13:

nasılsınız kızlar?
BAT larada biraz varmış.. sayasım gelmiyor.. uzak tarihler ya

batları ağustosa ta bekleriz. şimdi çalışma vakti. bol bol çalışın. ben planı aksattım bu aralar ya. yaptığım planın resmini çeksem koysam gülersiniz bana :)

merak etmedim desem yalan olurr
içeriği ilgi çekici bi kere canımmmm

resmini çekemem de örnek yazayım. mesela bugün ki plan şöle

17 temmuz..... meryem suresi + maydanoz kürü+ incir kürü gibi :) ama hep aksatıyorum böle bişileri düzenli yapabilme kabiliyeti yok bende

giriş saatlerimiz farklı oluyor genelde. önceden işte girebiliodum. şimdi giremiyorum. akşam giriyorum. akşam da sizler yoksunuz galiba

Ben işteyken girebiliyroum evdeyken işim oluyor giremiyorum.

resmini çekemem de örnek yazayım. mesela bugün ki plan şöle

17 temmuz..... meryem suresi + maydanoz kürü+ incir kürü gibi :) ama hep aksatıyorum böle bişileri düzenli yapabilme kabiliyeti yok bende

Bende düzenli ve sürekliliği olan şeyleri yapamıyorum maalsef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…