Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

bende geldim ağustoscuların arasına... bnde serophene yle yumurta yapcam b akalım nolck.perşmbe hapa başlıycam sonraki salıda doktora...hayırlısı olsun :) allah isteyen bütün kullarına nasıb etsin inş....

hoşgeldiniz.................

resmini çekemem de örnek yazayım. mesela bugün ki plan şöle

17 temmuz..... meryem suresi + maydanoz kürü+ incir kürü gibi :) ama hep aksatıyorum böle bişileri düzenli yapabilme kabiliyeti yok bende

program hergün aynı olsa, rutine bağlanır;uyması kolaylaşır..
ama hergün farklı bi liste olunca,haliyle adapte olmak daha zor..
kır şeytanın bacağını aksatmana da müsade etmesinnn

ben dıs gebelik gecirip suan korunma süresindeyim...temmuz 27 gibi adetim gelicek..kısmetse ağustosta olmadı eylülde başlıycaz calısmalara insallah mubarek ayda muradımıza ereriz

ben dıs gebelik gecirip suan korunma süresindeyim...temmuz 27 gibi adetim gelicek..kısmetse ağustosta olmadı eylülde başlıycaz calısmalara insallah mubarek ayda muradımıza ereriz

inş.... benim de bu ay olması zor. bende eylülcüyğm asıl :)

kızlar nbr. nerdesiniz. yeni katılanlar da bat tarihini sölerse eklerim hemen................

Hoşgeldiniz

ben buralardayım..
sen nerelerdesin?
bugungunlerdenaralık ta yok zatii.. kaçaksınız

Geldim geldim denetimdeydim şimdi girebildim.

hoşgeldiniz hepiniz.. ee daha napıosunuz :) aslında nete girmek istemiorum ben. evimi temizlemem lazım ama oyalanıyorum hep.

çalışmalar nasıl gidiyor. ya bu aralar hafızam kötü baya. bir daha hatırlatsanız kızlar. kaç yaşındasınız ne zamandır istiosunuz falann.

aralık senn batın ka. asesulfem senn de temmuz sonu yazmışım ama temmuzun kaçı

slm bugün günlerden aralık beni takip et profil bilgisine gir nerede olugumu görünce gir hadi bekliyorum

Bende hatırlamıyorum kimseyi

Ama kendimi hatırlatayım.

30 yaşındayım 5-6 aydır istiyoruz ve çalışıyoruz. Bakalım kısmet

bende tanıtayım. 27 yaşındayım. bu ayın 27 sinde 27 yaşında olcam. bana sanal ortamda bi parti yaparsınız artık

15 -16 aydır da çocuk istiorum. batımız aynı gibi.

Hatırlıyorum aynı günlerde regl olduk seninle

Senin epey olmuş ama nasip

diğer topik için üle dedi arkadaşlar

nasip evvt. bu ay geciksem bile ayın 9 undan önce yapmıcam. geçen ay çok takıntı yapmıştım. ama pek umudum yok. tedavi lasım bana. diğer topic de ne vr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…