aralık senn batın ka. asesulfem senn de temmuz sonu yazmışım ama temmuzun kaçı
senin rahatsızlığın ne canım neden tedavi olman gerekiyor?
27 temmuz canım
aa senin de doğumgününmüş.. sende bir aslan kadınısın demek ki..aynı ben
Bence sen kendin evham yapıyorsun zamanı gelmemiş demekki
Birde bence şöyle güzel bir özel doktora git boşver devleti bişiyi sallamıyorlar
aslanmısın. kaçında. senn yaş 27 ydi dimi. batın kaçın da
tam bilmiyorum ki. bir bilsem. ilk doktor pko var dedi. yumurta oluşmamış o ay mesela. ama kendiliğinden de hamile kalabilirsin bi yıl olsun dedi. işte haziran ayında gittim seçil hanım die bi doktora. o hiç bi açıklama yapmadı. kanım düşüktü. yükselsin öle dedi. sonra sana ilişki takvimi yapcm dedi. tatmin olmadım. daha takvimimi var 15 ay olmuş. pko yumurta onlarla ilgili bişi demedi. ki yumurtlama dönemlerinde gittim ona kontrol zamanı. bakmadı bile.
sonra aynı hastanede yavuz bey var. onu tavsiye ettiler. erkek die istemedim önce. gitttim o da öncelikle rahim filmi çekilmesi lasım dedi. pko ileri seviyede değil sende dedi. hamileliğe engel değil dedi.
bende tüplerim tıkalı diye düşünüorum şu an. kesin bir bilgim yok. adet olmayı bekledim rahim filmi çekilmek için ama devlet hastanesinde yaptırcam için randevu alamadım. önümüzdeki ay çekineceğim. o yüzden bu aydan umudum yok.
tıkalı ki olmuyor diye düşünüyorum şu an
muayene için özele gidiorum ama rahim filmi çok pahalı. o yüzden onu devlette yaptırcam. özeldeki doktor da sallamadı pek işte
muayene için özele gidiorum ama rahim filmi çok pahalı. o yüzden onu devlette yaptırcam. özeldeki doktor da sallamadı pek işte
aynen banada 2 yıldr kendiliğinden olur dyolar ama olmuyor tüplerim açık çıktı benim ama geçişinde problem varmış bende tekrar hsg çekinip göstericem doktoruma eğer sorun varsa amaliyat olucam benmde kafam çok karışık eğer ankaradaysan elik zübeyde hanıma gitmeni tavsiye ederim
Geri sana mesaj attım
aldım. şu rahim filmini bi çekim de. tüp tıkalı olunca olmuyo zaten. bakalım bi açık mı kapalı mı.
Ama bunu sen söylüyrsun
Kendi kendine söylüyorsun inşallah birşeyin yoktur ki benc eyok zamanı var demekki
rahim filmi eğer tüüpler tıkalıysa açıormuş. o yüzden bir an önce çektirmek istiorum.
kizlar temmuz topiginden de hamis kalamayanlar hic gelmemis buraya sanki(
topici unuttuk ya. nasılsınız kızlar. ben çor yorgunum ya. inciriydi maydanozuydu böğğürtleniydi çok uğraşıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?