troidim var mıydı onu bile bilmiyorum hamileliğimi ilk öğrendiğimde dr tüferuatlı tahlill istemişti o zaman öğrendim alayacağın senin durumun nedir?bebeğin var mı sende bebek düşünenelerden misin benim gibi?
ben hamile olduğumu devlet hastanesinde öğrendim sonra 2 gün sonra özel hastaneye gittim ordan bir dra devamlı gitmeyi düşündüm bide hafta sonu bana uygun geldi hafta içi gidemem diye ondan dr değişikliği yaptım o dr da ilki yani dahiliye ile birlikte devam ettircez dedi 2. dr yoo o kadar da yüksek değil değerlerin dedi.benim 2. kaybedişim 1.4 haftalık 2. 6 haftalık sebebe gelince yok nedeni yok sakat olma ihtimali üzerinde duruluyor dr .kürtajdan sonra dr ne ağlayıp sızlanıyorsun diğer hastaların moralini bozuyorsun dedi bende narkoz etkisiyle ne yaptığımı mı biliyorum yine dr değişikliği yaptım bu iyi daha çok ilgileniyor bide erkek diğerleri bayandı .
merhaba benide eklermisiniz bat 10 agustos 19 nisanda bebeğim kalbi atmadığı için kürtaj oldum korunma süremiz bitti ve tekrar bebek istiyoruz.
bebeğini kaybetmene üzüldüm. en kısa zamanda hayırlısı ile yeniden evlat sahibi olursun inş.
Bu acığı yaşamam gerekiyormuş diye düşünerek irdelemek istemiyorum niye benim başıma geldi felan demek istemiyorum hayırlısı böylemiş denememiz ikinci denememizde hamile kaldım sonuc kaybettim niye hamile hemen kalamıyorum diye düşünmeyin hayırlı zamanda hamile kalalım diye dua edin bak arkadaşım dokuzuncu ayında kaldı çok şükür bebeğim sağlığı yerinde önemli olan erken geç kalmak değil sonuna kadar sürüp kucağımıza almak önemli
Merhaba arkadaslar allah askina bu bat dediginiz ne yahu,cagin gerisinde kalmisim haberim yok erken hamilelik testi yok ovulasyon degerlet pozitif negatif gun gun bunlar ne allah askina biri bana anlatsin kizim 8 yasinda ikinciyi istiyoruz bu ay basladik rasgele: ))))))))))rabbim butun isteyenlere nasip etsin innnnssssaaaallllllaaahhhhhhh.
Hosbuldukk nartanesiiii canim cok tesekkur ediyorum benim batda 25 temmuz:)))))))herkese kolay gelsin.
Merhaba arkadaslar allah askina bu bat dediginiz ne yahu,cagin gerisinde kalmisim haberim yok erken hamilelik testi yok ovulasyon degerlet pozitif negatif gun gun bunlar ne allah askina biri bana anlatsin kizim 8 yasinda ikinciyi istiyoruz bu ay basladik rasgele: ))))))))))rabbim butun isteyenlere nasip etsin innnnssssaaaallllllaaahhhhhhh.
rica ederim. Hayirli batlar
benimde NOBAT: 2agustos
Bu acığı yaşamam gerekiyormuş diye düşünerek irdelemek istemiyorum niye benim başıma geldi felan demek istemiyorum hayırlısı böylemiş denememiz ikinci denememizde hamile kaldım sonuc kaybettim niye hamile hemen kalamıyorum diye düşünmeyin hayırlı zamanda hamile kalalım diye dua edin bak arkadaşım dokuzuncu ayında kaldı çok şükür bebeğim sağlığı yerinde önemli olan erken geç kalmak değil sonuna kadar sürüp kucağımıza almak önemli
nobat ne :)........................
günaydın kızlar..
geri sayımlar başlamışş..
BAT lar gelmesin, SAT larla kalalımmm inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?