Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

ağustosu bekleyenlerden biride benimbu ay hayal kırıklığı yine..4.aydaki çalışmamızda başarısız hayırlısı artık bakalım 2.çocuk için vakit ne zaman bekleyip göreceğiz

ağustosu bekleyenlerden biride benimbu ay hayal kırıklığı yine..4.aydaki çalışmamızda başarısız hayırlısı artık bakalım 2.çocuk için vakit ne zaman bekleyip göreceğiz

hem 4. ay bence yeni hem de 2. çocuk. dur sabret bi ya. biz napalım. ilk çocuk olcak kısmetse ve 15 aydır beni bekletiyor

bat ın kaç seni de ekleyim.

unutmadık canım yaaa.. unuturmuyuzz..
benden iyilik..sen nasılsın?
hayırdır? pazaramı gittin,çok uğraştıracak ne buldun kendinee

off sorma ya. çok çalıştım bu ayy çokkk. pazarcı oldum evet :) bu aydan umudum yok aslında ama çabalıyorum. ramazanda zor bu kürleri yapmak ya.

hem 4. ay bence yeni hem de 2. çocuk. dur sabret bi ya. biz napalım. ilk çocuk olcak kısmetse ve 15 aydır beni bekletiyor

bat ın kaç seni de ekleyim.
doğru söylüyorsun canım,amacım sizi kırmak değil inanın biliyorum hala ilk bebeğini bekleyenler varkusura bakmayın lütfen densizlik ettiysem20 ağustos yazabilirsin canım benim,Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın inşallahh..

yok canım niye kırılayım. sadece stres ve üzüntü yapmayın diye söylüyorum. ilk çocuğunuz bile olsa 4. ay normal bence.

mevcut çocuğunuz kaç yaşında :)

yok canım niye kırılayım. sadece stres ve üzüntü yapmayın diye söylüyorum. ilk çocuğunuz bile olsa 4. ay normal bence.

mevcut çocuğunuz kaç yaşında :)
eylül sonu 4dü dolduracak inşallah seneye okula başlayacak nasipse,başlamadan2.de olsun diyorum ama çok mu güveniyorum kendme nedir nasıl başederim 2taneyle bakalım

eylül sonu 4dü dolduracak inşallah seneye okula başlayacak nasipse,başlamadan2.de olsun diyorum ama çok mu güveniyorum kendme nedir nasıl başederim 2taneyle bakalım

olsa da olur olmasa da olur yaşları bence. olmasa da hayrı vardır. ilk çocuğunuzun okul zamanı daha çok ilgiye ihtiyacı olur. o açıdn düşünün birde. tabi denemeye devam da olmayınca üzülmeyin bence.

off sorma ya. çok çalıştım bu ayy çokkk. pazarcı oldum evet :) bu aydan umudum yok aslında ama çabalıyorum. ramazanda zor bu kürleri yapmak ya.

Her ay umut var, yok demee tedbiri elden bırakma..
sen yaptığın listene uymaya çalış canım.. kür hazırlıyorsun demek.. bende ; ''çok yoruldum; incir, maydonoz, böğürtlen uğraşıyorum...'' deyince .. pazara mı gitmiş acaba dedim:44:
birde çörekotu kürü varmış, hiç duydun mu?gerçekten tesirli mi acabaa bi arkadaş yazmıştı burda forumda, ama uygulamadım.. aldığım notu tesadüfen buldum evde.. denemekten bişey kaybedilmez aslında

ağustosu umut bağlayanlar gelir, merak etmee..
hoşgeldin bu arada

tesekkürler canim

bu ay bende cörekotunu yapiyorum. regl in ikinci günü baslancak yaziyor ama ben ilk günü basladim sanirsam sabah - aksam ac karnina bal-cörekotu-tarcin macun gibi yapip dislerinin arasinda ezerek yutuyorsun. Ben bir kasik yapiyorum. sabahlari iciyorum ama .. aksamlari noluyosa unutuyorum hic bir aksam icemedim daha
bakalim sifasi Allahtan.

ama gecen ayda sogan kürü yapmistim. ictikten bir kac saat sonra sanki kasiklarimda hafif batma hissediyordum . yumurtaliklari calistiriyormus. simdi bu cörek otunu da ictikce kasiklarimda batma oluyo. yumurtaliklari büyütüyormus bu da. bakalim insalllah

onu da kullandım bi kaç gün. bir ara listemin fotosunu çekip koyayım. hem güleriz :)

bende karman çorman bişiler yaptım bu ay hep ya

selam arkadaslar ben de agustosu bekleyenlerdenım.bat 10 agustos.5.ayımız oluyor bu ay ama mayısta kımyasal gebelık yasadım ve bır ay ara verdım.bu ay yenıden basladım.ılk bebısım olacak allahım nasıp ederse.ıns ısteyen herkesle bırlıkte benım de bebısım gelır bu ay,amın.

çörekotu her derde deva diyorlar.. vardır öyle hikmeti, dediğin gibi..istikrarlı olmak gerekiyor sanırım bu kürleri uygulamada:44: bendeki tarifte aynı bahsettiğin gibi.. eğer bu ay da olmazsa, bende başlayayım durr
sende yaptıklarının faydasını görürsün umarım.. Allahım bekletmeden tez vakit herkesin göbişini doldursun hayırlısıylaa

onu da kullandım bi kaç gün. bir ara listemin fotosunu çekip koyayım. hem güleriz :)
nasılsın canım? iyisin umarım..:79:
aşkolsun neden gülelim.. listeni örnek alırız ancak, meşakatli işler ve sen emek vermişsinn
umarım düzeni tam oturtursunda, faydagörürsün canım..

amin canim insallah hepimiz

Kızlar

Benim umutlar galiba sanırsam Ağustos'a kaldı

hosgeldin canim hemen bat ini yaz da listeye eklesin geridönüsüm seni.

üzülme ümidini yitirme

kimyasal gebelik nasıl oluyor. çok duydum burda onu da tam ne oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…