Bu bağımlılık kocama karşı bazen beni utandırıyor :(

KaraBiberim07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
555
242
103
Merhaba arkadaslar,

1.5 yıllık evliyim. İlk 2 ayımı vajınısmusla ugrasarak gecırdım. Sonra bir acıldım pir acıldım. Acayip seks duskunu oldum. Aklımdan sureklı pozisyonlar sahneler gecıyor. Sureklı ıstıyorum. Eşim bile garipsemeye basladı.

Arkadaslarımla konusuyoruz. Onlar haftada 2kere falan bırlıkte oluyorlarmıs. Normalin de boyle oldugunu soyluyorlar.

Ben neden boyleyım ya

Sorun ne anlamadım? Eşiniz istemez,sorun eder anlarım ama sadece garipsiyormuş,bu durumda sorun yok gibi.
Çok rahatsızsanız enerjinizi başka şeylere aktarın,spor olabilir mesela.

Bu işin normali olmaz. Her çift normalini kendi belirler.

Çok mu boşsunuz, enerjiniz birikiyor olabilir mi?

bende oyleyim, evlendigimdem beri istek var.. bakma suan hamileyim kendimi bebek icin frenlemek zorundayim hahahaha esimde alismis zorlanmiyoda degil

Garipsenecek bir durum göremiyorum. Erkek isterken normal oluyor kadın isterken neden normal olmasın ki? Bence kendinizi tutmayın. Koyverin gitsin

Tek derdiniz bu olsun ,başkalarının dediğine bakmayın,herkesinki farklı, onlar gibi olmak zorunda değilsiniz, tadını çıkarın zamanla durulursunuz

Tam olarak sorun ne?

Herşeyin aşırısı zarar gibi geliyor.. İçten içe sorguluyorum kendimi. Bir de böyle şeyleri farklı kişilerle konuşup, fikir almak iyi olabilir diye düşündüm. Sonuçta böyle seylerı konusabileceginiz kısıler cok cok yakın dostlardır. Ya bir ya iki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…