- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi KaraBiberim07
-
2 ay lütfen yıkın şu algili :)3 aydir bos bos oturuyosun tabiiBirleri aldiysan 2 haftada 1 e duser o :)
Bizde yeni evliyken hergün Fofenk FofenkBebek olduktan sonra Survivor oldu 15 günde 1.
Hahayttt ne kadar güldüm tam icimden gecen yorumu yapmissin canım
Bebek olduktan sonra kanka gibi olduk. Adam es kaza beni ustumu degiatirirken gorse pardon diyor
2 ay lütfen yıkın şu algili :)
Sorun nerde ki? Eger kocan benımki gibi isteksiz ve bencil değilse ne mutlu işte.. Tadını cıkarMerhaba arkadaslar,
1.5 yıllık evliyim. İlk 2 ayımı vajınısmusla ugrasarak gecırdım. Sonra bir acıldım pir acıldım. Acayip seks duskunu oldum. Aklımdan sureklı pozisyonlar sahneler gecıyor. Sureklı ıstıyorum. Eşim bile garipsemeye basladı.
Arkadaslarımla konusuyoruz. Onlar haftada 2kere falan bırlıkte oluyorlarmıs. Normalin de boyle oldugunu soyluyorlar.
Ben neden boyleyım ya
2 ay lütfen yıkın şu algili :)
Merhaba arkadaslar,
1.5 yıllık evliyim. İlk 2 ayımı vajınısmusla ugrasarak gecırdım. Sonra bir acıldım pir acıldım. Acayip seks duskunu oldum. Aklımdan sureklı pozisyonlar sahneler gecıyor. Sureklı ıstıyorum. Eşim bile garipsemeye basladı.
Arkadaslarımla konusuyoruz. Onlar haftada 2kere falan bırlıkte oluyorlarmıs. Normalin de boyle oldugunu soyluyorlar.
Ben neden boyleyım ya
Eşini istemen normal ama sürekli bunları düşünüyorsan dikkatini başka şeylere verebilirsin. Okullar açılınca yorgunluktan fazla aklına gelmez :) ama arkadaşlarının haftada 2 ye normali bu demesine de takılma. Bence o da az. Gün aşırı ya da 2 günde bir normal.Merhaba arkadaslar,
Ben neden boyleyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?