Bu bakışlar neden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar selam, bu konuyu artık çok kafama takmaya başladım fikirlerinizi almam lazım zira özgüvenim düşüyor. Sevgilim ile ne zaman buluşsak yolda el ele tutuşurken yürürken karşımızdan geçen insanlar (hemcinslerim) bana bakıyor hep. Bakışlarını tarif edemiyojm ama bana bakıyorlar. Bana mı öyle geliyor diyoum ama bildiğiniz gözümün içine bakıyo hemcinslerim. Böyle olunca moralim bozuluyor içten içe acaba beni sevgilimin yanına yakıştırmadıkları için mi böyle bakıyorlar diye düşünüyorum hemen. Bu bakışların sebebi nedir ya da bana mı öyle geliyo fikirlerinize ihtiyacım varr
Tanımadığınız insanların bakışlarına anlam yüklemeye çalışacak kadar özgüvensiz olmayın.
Kim niye bakarsa bakar, hadi sevgilinizin yanına yakıştırmıyor olsunlar; size ne bundan? Tanımadığınız insanlar sizi birbirinize yakıştırsalar ne, yakıştırmasalar ne...

Siz millete baktığınız için bakıyor olabilirler mi? Yani yoksa sokaktaki herkesin gözünüzün içine baktığını yakalamanız mümkün değil. Her karşıdan gelene acaba bakiyo mu diye gözünüzü dikiyorsaniz (bence oyle yapiyorsunuz) onlar da size bakıyordur haliyle niye bakıyor diye.😀

Çünkü yani tipi garip birini gördüğümde tutup gozunun içine bakarak vakit geçirmem ben yani. Kimse geçirmez bakar gecer. Kuruntulusunuz bence.

Aklıma ne geldi.
Yolda bir kız eşime bakarken yakaladım kız oturuyor biz o sıradan yürüyoruz. Gözümü bir diktim hayırdır dercesine kız bana baktı önüne döndü tedirgin olurcasına ayırmadım gözümü tekrar baktı bana bakıyor muyum diye tabi ben hala bakıyorum.
Hani 3 sn daha sürse o gözünü oyarım diye kavga çıkacaktı😄😄😄 gayet güzel bi kadınım bu özgüvensizlik değil valla rahatsız edici bi durum.
Kocama bakınca gurur duyarım filan hikaye valla herkes önüne baksın 😆

Aklıma ne geldi.
Yolda bir kız eşime bakarken yakaladım kız oturuyor biz o sıradan yürüyoruz. Gözümü bir diktim hayırdır dercesine kız bana baktı önüne döndü tedirgin olurcasına ayırmadım gözümü tekrar baktı bana bakıyor muyum diye tabi ben hala bakıyorum.
Hani 3 sn daha sürse o gözünü oyarım diye kavga çıkacaktı😄😄😄 gayet güzel bi kadınım bu özgüvensizlik değil valla rahatsız edici bi durum.
Kocama bakınca gurur duyarım filan hikaye valla herkes önüne baksın 😆

Birinin bakması beni gururlandirmaz ama sinirlendirmez ayni zamanda. Yani bakınca yiyor mu? Diye düşünüyorum.😀 neye sinirlenilebilirim.

Bir defa fuarda bir kadın eşimle tanismak istedi, sanırım yalnız olduğunu düşündü, ben esimin dibinde değildim ama konuşulanları duyacak mesafedeydim. 😃 Güldük sadece

nedense terapi alınca düzeliceğime dair inancım yok sorunlarım için psikiyatrik ilaç kullanmış biriyim kullanmayı bıraktıktan sonra yine aynı kişi oldum hep takıntılı şüpheci anksiyetik ve özgüvensiz
Ne güzel dediniz, insanların size baktığını sanma sebebiniz takıntılı, şüpheci, anksiyetik ve ozguvensiz olmanız.
Kim size neden baksın ki? Ha, Türk insanı gözünü dikip bakmaya sever ama sizin bir bedensel engeliniz olsa, hastalıktan kaynaklı görünüşünüzde bellli olan bir sorun yaşasanız, teşhirci kıyafetler giyseniz, yolda opusseniz , erkek arkadaşınızın totosunu minciklasaniz falan bakarlar. Düz , herkes gibi iki insana neden baksınlar ki?
Ben miyopum mesela, bazen insanlar onlarla göz göze geldigimi ama selam vermediğimi söylerler. Oysa göz göze gelmiş olsak da o an görmemiş olabilirim

Arkadaşlar selam, bu konuyu artık çok kafama takmaya başladım fikirlerinizi almam lazım zira özgüvenim düşüyor. Sevgilim ile ne zaman buluşsak yolda el ele tutuşurken yürürken karşımızdan geçen insanlar (hemcinslerim) bana bakıyor hep. Bakışlarını tarif edemiyojm ama bana bakıyorlar. Bana mı öyle geliyor diyoum ama bildiğiniz gözümün içine bakıyo hemcinslerim. Böyle olunca moralim bozuluyor içten içe acaba beni sevgilimin yanına yakıştırmadıkları için mi böyle bakıyorlar diye düşünüyorum hemen. Bu bakışların sebebi nedir ya da bana mı öyle geliyo fikirlerinize ihtiyacım varr

Bence etrafla fazla ilgilisiniz. Siz insanlara bakıyorsunuz ki onların da size baktığını farkediyorsunuz

Biz de eşimle ilk evlediğimiz zaman dışarı çıkınca hemcinslerimin bana baktığını ikimiz de hissettik. Yaşadığım yer muhafazakar ben bir tık açık kaliyorum yanlarında. Sordu bana hadi erkekleri anladık kadınlar niye sana bakıyor diye dedim hemcinslerim de sever beni 😉 hiç rahatsiz olmadım yok beni eşimin yanına yakıştırmadilar diye. Siz de bu enerjiyi atın üzerinizden bence.

birşey sorabilir miyim, yaş kaç boy kilo? yani sanki 300 kilosunuz ve eşiniz türkiye erkek manken yarışması 1.si :) yahu bakana ben de bakarım,size bakana ters bi bakış atın geçin,nelere takılıyorsunuz YARABBİm

o başlığa az yorjm geldi diye tekrar açtım..:KK43:
Az yorum geldi diye aynı konuyu tekrar açamazsınız, diğer konunuzdan devam edin lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X