- 30 Mart 2009
- 14.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.703
- 1.123
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Olsun canım bunada şükür mecbur napcazAaa o zaman başkaa tamam
O yönden iyi evet ama işte acil bişeyde iki saat takır tukur yollarda sürüncen. Artık kaç parça halinde varırız bilmiyorumtövbe ya
Mune canim gizli kankam lutfen bu basligi turkce kuralina uygun sekilde duzeltebilir miyiz? Gordukce elimle ayirasim geliyor o da’yi konu sahibi arkadasim size bir kastim yok, konuyu katletmek de istemiyorum ama cok rahatsizim
Ulke olarak beceremedigimiz birsey var o da şu. Hosuna gitmiyorsa kafani çevir !Mune canim gizli kankam lutfen bu basligi turkce kuralina uygun sekilde duzeltebilir miyiz? Gordukce elimle ayirasim geliyor o da’yi konu sahibi arkadasim size bir kastim yok, konuyu katletmek de istemiyorum ama cok rahatsizim
Olsun canım bunada şükür mecbur napcaz
KENDİ anadilimin kullanimindaki yanlislik hosa gitmemek olarak basite indirgenemez.Ulke olarak beceremedigimiz birsey var o da şu. Hosuna gitmiyorsa kafani çevir !
KENDİ anadilimin kullanimindaki yanlislik hosa gitmemek olarak basite indirgenemez.
Asil ulke olarak sorunumuz yanlisliklara karsi duyarsizligimiz. Bir yerde bir yanlislik varsa kafa cevrilmez, duzeltilir
Ben mobilden giris yaptigim ve tr klavye kullanmadigim icin bu hatalar, basliktaki ise gramer hatasi. Kiyasladiginiz seyler o kadar farkli ki, turkce dersine mi donsun bu mesajlasma?Böyle bir yanlışlığın kime ne zararı var? De da ayrılmamış ne oldu yani? Türkçe sınavıyla alakalı konu mu açmış arkadaş ki bunun derdine düşsün? Bu kadar mühimse lütfen siz de 'ı' yazılacak iken 'i' yazmayın. Çok itici duruyor... Ulke değil ülke... Yanlislik değil yanlışlık vs vs. Böyle mi yapalım yani. Allah aşkına dertlere odaklanın yazının şekline değil. Birde olay varmış gibi yöneticiyi çağırıyorsunuz. İnsaf yahu.
Ben mobilden giris yaptigim ve tr klavye kullanmadigim icin bu hatalar, basliktaki ise gramer hatasi. Kiyasladiginiz seyler o kadar farkli ki, turkce dersine mi donsun bu mesajlasma?
Kimseye bir zarari yoksa yanlisliklara goz yummak fikri bana dogru gelmiyor. Ben dilimin dogru kullanilmasi gerektigini dusunuyorum, gozumu kanatiyor kulagimi tirmaliyor, ben kendi dilimin dogru kullanimini savunamayacaksam benim yerime hangi milletin mensubu yapacak acaba bunu?
Yonetici cagirmamin sebebi, basligi sadece onun duzeltebilmesi, yoksa kimseyi sikayet etmek degil niyetim. Arkadas aceleden de oyle yazmis olabilir. Onun neyi niye yazdigi beni ilgilendirmiyor ama bu sitede o kadar yanlis turkce kullanimi var ki, denk geldikce hepimizin duzeltmesi gerekir. Yapmayin Allah askina, sirf muhalefet etmek icin etmeyin
Konuyu bildigin neye cevirdin rica ediyorum hoscakalin ..KENDİ anadilimin kullanimindaki yanlislik hosa gitmemek olarak basite indirgenemez.
Asil ulke olarak sorunumuz yanlisliklara karsi duyarsizligimiz. Bir yerde bir yanlislik varsa kafa cevrilmez, duzeltilir
Gunaydinn canlar
Gunaydinn canlar
YaaaKuzummm kan verdimmm inşaAllah 2 saate çıkacak
Yaaahemen haber ver banaa. Ayy cok heycanlii
Yess beeeS SiriusBlackK Sümeyyeeeeee 67.7 çıktıı inanamıyorummmm
Yess beeeAllahim sukurler olsun. Gozunuz aydiinn. Sonucu gosterdiniz mi canim
Tamam kuzumAcilde verdim canımm. Doktor anlayan biri değildi kadın doğuma git derdi kesin. Haftaya bir sorun çıkmazsa inşaAllah muayeneye gidicem direk. Folik asit aldım şimdi
Tamam kuzumartik kocan ikna oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?