Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mune canim gizli kankam lutfen bu basligi turkce kuralina uygun sekilde duzeltebilir miyiz? Gordukce elimle ayirasim geliyor o da’yi konu sahibi arkadasim size bir kastim yok, konuyu katletmek de istemiyorum ama cok rahatsizim

Mune canim gizli kankam lutfen bu basligi turkce kuralina uygun sekilde duzeltebilir miyiz? Gordukce elimle ayirasim geliyor o da’yi konu sahibi arkadasim size bir kastim yok, konuyu katletmek de istemiyorum ama cok rahatsizim

Ulke olarak beceremedigimiz birsey var o da şu. Hosuna gitmiyorsa kafani çevir !

Ulke olarak beceremedigimiz birsey var o da şu. Hosuna gitmiyorsa kafani çevir !
KENDİ anadilimin kullanimindaki yanlislik hosa gitmemek olarak basite indirgenemez.

Asil ulke olarak sorunumuz yanlisliklara karsi duyarsizligimiz. Bir yerde bir yanlislik varsa kafa cevrilmez, duzeltilir

KENDİ anadilimin kullanimindaki yanlislik hosa gitmemek olarak basite indirgenemez.

Asil ulke olarak sorunumuz yanlisliklara karsi duyarsizligimiz. Bir yerde bir yanlislik varsa kafa cevrilmez, duzeltilir

Böyle bir yanlışlığın kime ne zararı var? De da ayrılmamış ne oldu yani? Türkçe sınavıyla alakalı konu mu açmış arkadaş ki bunun derdine düşsün? Bu kadar mühimse lütfen siz de 'ı' yazılacak iken 'i' yazmayın. Çok itici duruyor... Ulke değil ülke... Yanlislik değil yanlışlık vs vs. Böyle mi yapalım yani. Allah aşkına dertlere odaklanın yazının şekline değil. Birde olay varmış gibi yöneticiyi çağırıyorsunuz. İnsaf yahu.

Ben mobilden giris yaptigim ve tr klavye kullanmadigim icin bu hatalar, basliktaki ise gramer hatasi. Kiyasladiginiz seyler o kadar farkli ki, turkce dersine mi donsun bu mesajlasma?

Kimseye bir zarari yoksa yanlisliklara goz yummak fikri bana dogru gelmiyor. Ben dilimin dogru kullanilmasi gerektigini dusunuyorum, gozumu kanatiyor kulagimi tirmaliyor, ben kendi dilimin dogru kullanimini savunamayacaksam benim yerime hangi milletin mensubu yapacak acaba bunu?

Yonetici cagirmamin sebebi, basligi sadece onun duzeltebilmesi, yoksa kimseyi sikayet etmek degil niyetim. Arkadas aceleden de oyle yazmis olabilir. Onun neyi niye yazdigi beni ilgilendirmiyor ama bu sitede o kadar yanlis turkce kullanimi var ki, denk geldikce hepimizin duzeltmesi gerekir. Yapmayin Allah askina, sirf muhalefet etmek icin etmeyin

Kelimeler yanlış yazılır ciddi hatalar olur tamam uyarın. Ancak bunu uyarmanız abartı kusura bakmayın. Çok çok takıldıysanız özelden yazın düzeltilsin. Burada büyük mesele haline getirmeye gerek yok. Çoğumuz mobilden giriyor. Ben de şuan mobilden giriyorum.

İndirin donanımlı klavye yapmayın ı i u ü hatası. İnsan bir şeyi uyarırsa tamamen dikkat etmeli ki göze batmasın. Hayır yani kitap yazma uygulaması da değil ki uyaralım. İnsanlar ek ayırımlarına bakarak burada dertleşmiyorlar. İmla kurallarına girersek neler neler çıkar. O zaman birbirimizi bu konuda uyarmaktan asıl amacımıza gelemeyiz.

Hayırlı geceler.

Konuyu bildigin neye cevirdin rica ediyorum hoscakalin ..

Yess beee Allahim sukurler olsun. Gozunuz aydiinn. Sonucu gosterdiniz mi canim

Acilde verdim canımm. Doktor anlayan biri değildi kadın doğuma git derdi kesin. Haftaya bir sorun çıkmazsa inşaAllah muayeneye gidicem direk. Folik asit aldım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…