Bu başlıkta da,elbiselerimizin fotoğraflarını paylaşalım arkadaşlar...

huli elbselerin harika

delikafaduldendelikafadulden bayıldımmm süperlerr

kiiim ben mi giysem şaka yapıyon herhal tatlım :1no2:
asıl ben zayıf oldugum için kıyafeti hoş taşıyamam,senn kilon gayet iyi ne al ne ver bnce
hemen albüme geliyorum ozaman

kızlar benim en sevdiğim elbisem de ( resmini çekmeye üşendim...) nejlanın üstündeki elbise... çok seviyorum bu elbisemi..

hayriyeyle ali rızann elleri gözüküyo tatlım kaydirigubbakcemile3
ama anladm elbiseyi çok hoş bnce

canim benim tesekkür ederimkaydirigubbakcemile2

huli elbselerin harika

delikafaduldendelikafadulden bayıldımmm süperlerr

tsk sekerim daha güzelleri senin olsun

valla canim ciddiyim zayif insanlarda fizigi düzgün olan insanlarda bazi kiyafetler ayri güzel duruyor, benim mesela birde belim hafif iceriye dogru ve ne kadar kilo verirsem vereyim, 48 kilo oldugumda bile popom kocaman firlayiveriyor, ve bazi kiyafetleri belimden dolayi giyinemiyorum arka taraf hos durmuyor malesefÇok üzgünüm çoook
ayrica resimlerime yaptigin güzel yorumlar icin tsk ederim:asigim:a.s.

bunlar ne :1shok::1shok::1shok: ben yorum bulamadım ya kıs çok güzellllllllll

ay bacım yirim seni begenmene sevindim:)düğünlerde seyranlarda evrim geçiriom kıs süslenip gidiom:)herkess anneme bu senin kızınmıydı diolarr ....
normal halim hep kotlu badi li falandırr alışkın deiller:)

merakla beklıyorum cok guzel kıyafetlerın sanada cok yakısmıslar
akşama eklicem inşallah sağol tatlımm

aaa nick değişebiliyomuuu???bende çok pişmanım valla sen özlem deyiver bacım....bede senin ayakkabıları hiç kıskanmıyom zaten
buda düğünlerden çekilmiş bi kaç foto:)

sen hep elbise giiiyyy ne kadar güzel olmuşsunn bütün elbiselerinde çook güzel ve çok güzel taşımışsın herkes taşıyamaz özellikle kırmızı rengi maşallah arkadaşıma

çok fazla elbise kullanmıyorum çok sverim ama nedense pek giymem ama bu elbisem baskadır....

deren bencede güzelmiş elbisen cnm
topik yavaşlamış kızlar durun bende çekip geliim bari az ama olsun :ecrin_bebek:

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

şişko olunca güzelim elbiseler bile cırt çıkıo idare edin artık recimdeyim kızlar no köstek full destek lütfen :roflol:

sblue
siyah çiçek desenliye bayıldım yazın ne rahattır o efil efilkaydirigubbakcemile3
bende alcam böyle bişey güle güle giy tatlm
topik yavaşlamış dimi birazdan ekliyorumm bende bişeyler

ay cnm hepside çok güzel ama bu ikisi tam benlik ya bayıldımmmmmmmmmmmm..güzel günlerde giy inş cnm:)
a.s. a.s.
sblue
siyah çiçek desenliye bayıldım yazın ne rahattır o efil efilkaydirigubbakcemile3

evet cnm siyah ço severk giydiğim bi elbise hade ekle beklioz Şeniz

sblue

aynen bende o elbiseye bittim

iyi günlerde giyin sblue:asigim:

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa sahaneeeeeeeeeeeeeeeee müthis bunlar kizz
hepsini cooooook begendimmmmm, bana göndersene kaydirigubbakcemile2
saka tatlim güle güle giyin cok güzeller ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…