Bu başlıkta da,elbiselerimizin fotoğraflarını paylaşalım arkadaşlar...

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
246
363
Diğer
kızlar ayakkabı gecelik çanta gözlük dolap resimlerini koyduuk şimdide elbiselerimizin resimlerini koyalım

bir kaç resimde benden..üşendim valla şimdilik bunlar geçti elime,daha sonra bol bol ekliycem kaydirigubbakcemile2

sehnsucht06..hayatım ikiside harika güle güle giyŞenizboğazlı leoparını daha çok beğendim:ecrin_bebek:

Aso cum canım hepsi çok güzel ama 1.yi çok beğendimm
t.ederim hayatımŞenizdierleri günlük zaten,rep vermişim,o yüzden teşekkürü böyle yapıyorum,bebişim iyiki açmış burayı,ne kadar iyi oldu valla oh ohkaydirigubbakcemile2:teytey::teytey:

bu saatte benden bu kadar:hooray:
abiyeler eklenicek daha,şıkır şıkırlar eklenicek..daha çokk beraberiz:1hug:

hepside çok güzel tatlım güle güle giy yalnız ben o duvar kağıdına ve o aynalı kutuya bayıldım
süslü seniiia.s.

hepside çok güzel tatlım güle güle giy yalnız ben o duvar kağıdına ve o aynalı kutuya bayıldım
süslü seniiia.s.
şey..evet birazdan fazla baya süslüyüm:))aslında daha ne süsler var odamda:roflol:
çok saol bitanemŞenizbeğendiğine sevindim..bizden sonraki arkadaşlar neler ekliycek acaba çok merak ediyorum:1rolleyes:
bebişim..seni bir kere daha tebrik ediyorum böyle GEREKLİ bir konu açtığın için..en sevdiğim bölüm giyim-kuşam..hergün yenileri eklense keşke gözlerimiz bayram etsekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aso elbiselerin çok güzel güle güle giy

yaa ben elbiseyi başkasında görünce çok seviyorum ama kendime hiç yakıştıramıyorum bi kaçtane var ama giyemiyorum ki :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…