Bu başlıkta da,elbiselerimizin fotoğraflarını paylaşalım arkadaşlar...

sehnsucht06......elbiselerin harika fizik 10 numara valla kıskanmadım özenmedim dersem çok büyük yalan söylemiş olurum

bende elbise özürlüyüm..çok beğeniyorum ama kendime hiç yakıştırmıyorum...bakıp bakıp geri koyuyorum..
hepinizinki çok güzel bayıldım güle güle giyin

canım bende oyleydım önceden ama zamanla alışıosun uzerınde dene bakıp koyma oyle emınım sanada cok yakısacaktır elbıseopuyorumnanaktan

canım bende oyleydım önceden ama zamanla alışıosun uzerınde dene bakıp koyma oyle emınım sanada cok yakısacaktır elbıseopuyorumnanaktan

canım aslında giyiyorum deniyorum ama üzerimde beğenmiyorum hiç yaamafoldumben
zaten hiçbi kıyafeti yakıştırmam kendime..ne kadar zayıflasamda kendimi hep kilolu görüyorum ve yakışmadığını düşünüyorum..başkalarınınaa çok güzel durmuş dediği şeye ben bön bön bakıyorum...eşim artık aneroksiya hastası olduğumu düşünmeye başladı..
en iyisi ne olursa olsun kendimle barışık olmak galiba..hemen beğendiklerimden bir kaç tane alacağım

canım bende oyleyım sankı ne gıyersem gıyeyım benı şişman gosterıo gıbı oluo,yanında guvendıgın samımı bırıyle yada esınle al elbıselerı yakısıp yakısmaıgını soylemelerı ıcın

canım çok teşekkür ederim, valla ne yalan söyleyim bende fiziğimi hiç beğenmem fazla zayıfım bi 5 kilo alsam...gerçi Türkiye şartlarında ben kendimi çoook zayıf görüyorum bi japonyaya gitsem köşe olcamda olmuyo işte aranan manken fiziği 1.58 boy 43 kiloymuş bende 3-5 cm fazlalıkta var ama...ööyle evde keşfedilmeyi bekliyorum:roflol:

bu arada liena, angel, ilahdahey sizin de elbiseleriniz çok güzel iyi günlerde giyin

sehnsucht hepsi birbirinden güzelmiş ben en cok mavi byaz katkat gibi olanı begendmm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…