• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu başlıkta da,elbiselerimizin fotoğraflarını paylaşalım arkadaşlar...

süpermiş tatlım nerden aldın fiyatı ne güle güle giy[/QUOTE]

cnm benimmm colleziondan aldım 34 yada 39 muydu bi kaç daha bşy aldım kartla ödeyince unuttum valla ama o iki fiyattan biriydi tatlım:)boyu uzunlara baya kısa olur yalnız:)benim boy kısa dizkapagım izasında:)

koptum ya..dukkandakileride çekerim olmadı demiş:)yerim seni ben:))günah benden gitti açıyorum..bi resim eklemeyin yedim sizicokacimcoook
yarın sabah sınavım varmirmirmirmir6da kalkmam lazımmirmirmirmirve sen bu gece burdasın:kızgın:yaktın benisehnsucht06:roflol:
sabah uyanamıyım sorucam sanakaydirigubbakcemile
ekle hadi bekliyorum,bende bu arada konuyu nereye açıyım,en uygun nire ona bakemkaydirigubbakcemile4

valla eklicem yaaaa
dükkan yok artık şekerim battı:roflol: batan geminin mallarını çeker eklerim:sm_cool:
ben öbür resimleri ekleyene kadar sitedekini ekleyiverdim pembiş pembiş
bu arada leopar kraliçesini çok sevdimmm isim annemm
sınavın varsa git yat tatlım ama leoparlı elbiselerimi göremezsin bu geceyerimseniben
img41201111.jpg

valla eklicem yaaaa
dükkan yok artık şekerim battı:roflol: batan geminin mallarını çeker eklerim:sm_cool:
ben öbür resimleri ekleyene kadar sitedekini ekleyiverdim pembiş pembiş
bu arada leopar kraliçesini çok sevdimmm isim annemm
sınavın varsa git yat tatlım ama leoparlı elbiselerimi göremezsin bu geceyerimseniben
img41201111.jpg
:1shok::1shok::1shok:wouuww wouwww:1shok:
yawrum hepsi seninmi bea..hatuna bak taş taş:nazar:ALLAH nazardan saklasın bitanem..fiziğinde,elbisende çok hoş..çok güzel taşımışssın elbiseni..güle güle giy...

:1shok::1shok::1shok:wouuww wouwww:1shok:
yawrum hepsi seninmi bea..hatuna bak taş taş:nazar:ALLAH nazardan saklasın bitanem..fiziğinde,elbisende çok hoş..çok güzel taşımışssın elbiseni..güle güle giy...

sağol canem..hepisi benim accığı balen destekli:roflol:naniknanik
elbisem kocişimin hediyesi, evlilik yıldönümümüzdü aşkım beni kızkulesine götürmüştüü:asigim::asigim:

süpermiş tatlım nerden aldın fiyatı ne güle güle giy

cnm benimmm colleziondan aldım 34 yada 39 muydu bi kaç daha bşy aldım kartla ödeyince unuttum valla ama o iki fiyattan biriydi tatlım:)boyu uzunlara baya kısa olur yalnız:)benim boy kısa dizkapagım izasında:)[/QUOTE]
yaaa bi fırsat bulup gidip bakmalıyım çok beğendim fiyatta iimişş
bacım yıkılıyosunşakkıdı..kırmızılar çok yakışmış..kırmızılım benim...

kırmızı gibi renkmi varrrr....
seninde vvardır bi ton kırmızın dökül hadi akrebim benim:dance:

cnm benimmm colleziondan aldım 34 yada 39 muydu bi kaç daha bşy aldım kartla ödeyince unuttum valla ama o iki fiyattan biriydi tatlım:)boyu uzunlara baya kısa olur yalnız:)benim boy kısa dizkapagım izasında:)
yaaa bi fırsat bulup gidip bakmalıyım çok beğendim fiyatta iimişş

kırmızı gibi renkmi varrrr....
seninde vvardır bi ton kırmızın dökül hadi akrebim benim:dance:[/QUOTE]

inanmıycaksın ama kırmızıyı hiç sevmiyorum kendimde:sm_confused:fisfisfisama senin gibi fıstıklarda çok yakıştırıyorum:lepi:iddalı bir renk..birde eskiden sap sarıydı saçlarım,iyice iddalı olmasın die senelerdir kullanmam,öylede gitti...

sağol canem..hepisi benim accığı balen destekli:roflol:naniknanik
elbisem kocişimin hediyesi, evlilik yıldönümümüzdü aşkım beni kızkulesine götürmüştüü:asigim::asigim:

demek istanbuldaydın evlilik yıldönümünde..vee kız kulesinde:asigim:ALLAH bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin..benim nişanlım bana haşema alır sanırım evlilik yıldönümümüzde:roflol:canum aşkum benüm:1hug:

demek istanbuldaydın evlilik yıldönümünde..vee kız kulesinde:asigim:ALLAH bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin..benim nişanlım bana haşema alır sanırım evlilik yıldönümümüzde:roflol:canum aşkum benüm:1hug:

:roflol::roflol::roflol:
sürpriz yapmıştı aşkım elbiseme makyaj malzemelerime kadar kendi ayarlamış arabaya koymuş benim haberim otobana çıkınca oldu romantik kocam benim:asigim:
ben akşam bi yere gider yemek yeriz fln diyodum istanbulda buldum kendimi onun için saçlar falan fönsüz:icecream:

2006model
oyyy düşününce çok tırstımm ham yapmasınlar beni :1shok:
beğenmene sevindim tatlım sende hoşgeldin topiimize

Back
X