Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koptum ya..dukkandakileride çekerim olmadı demiş:)yerim seni ben:))günah benden gitti açıyorum..bi resim eklemeyin yedim sizicokacimcoook
yarın sabah sınavım varmirmirmirmir6da kalkmam lazımmirmirmirmirve sen bu gece burdasınyaktın benisehnsucht06:roflol:
sabah uyanamıyım sorucam sanakaydirigubbakcemile
ekle hadi bekliyorum,bende bu arada konuyu nereye açıyım,en uygun nire ona bakem![]()
:1shok::1shok::1shok:wouuww wouwww:1shok:valla eklicem yaaaa
dükkan yok artık şekerim battı:roflol: batan geminin mallarını çeker eklerim:sm_cool:
ben öbür resimleri ekleyene kadar sitedekini ekleyiverdim pembiş pembiş
bu arada leopar kraliçesini çok sevdimmm isim annemm
sınavın varsa git yat tatlım ama leoparlı elbiselerimi göremezsin bu geceyerimseniben
![]()
bacım yıkılıyosunşakkıdı..kırmızılar çok yakışmış..kırmızılım benim...bi dene daha
![]()
:1shok::1shok::1shok:wouuww wouwww:1shok:
yawrum hepsi seninmi bea..hatuna bak taş taşALLAH nazardan saklasın bitanem..fiziğinde,elbisende çok hoş..çok güzel taşımışssın elbiseni..güle güle giy...
süpermiş tatlım nerden aldın fiyatı ne güle güle giy
bacım yıkılıyosunşakkıdı..kırmızılar çok yakışmış..kırmızılım benim...
yaaa bi fırsat bulup gidip bakmalıyım çok beğendim fiyatta iimişşcnm benimmm colleziondan aldım 34 yada 39 muydu bi kaç daha bşy aldım kartla ödeyince unuttum valla ama o iki fiyattan biriydi tatlım:)boyu uzunlara baya kısa olur yalnız:)benim boy kısa dizkapagım izasında:)
sağol canem..hepisi benim accığı balen destekli:roflol:naniknanik
elbisem kocişimin hediyesi, evlilik yıldönümümüzdü aşkım beni kızkulesine götürmüştüü:asigim::asigim:
demek istanbuldaydın evlilik yıldönümünde..vee kız kulesinde:asigim:ALLAH bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin..benim nişanlım bana haşema alır sanırım evlilik yıldönümümüzde:roflol:canum aşkum benüm:1hug:
topiğin hayırlı olsun bebişim ilk resimlerde benden:))
![]()
![]()
yine leopar...
![]()
![]()
işte budur:lepi:tek kelime LEOPAR KRALİÇESİdelikafaduldenüsttekine bittim...bayıldım...gerçekten ikiside birbirinden şık..güle güle h kullan.maşallah..
ikisi aynı elbise datlum 1. önü 2. arkası
:roflol: :roflol: braya kaçtınız demeek :mymeka: