Bu bataklığa birdaha girmemek için

Biraz moralim bozuldu ama birazda kendime getirdi bu yorumun beni düşündüm doğru söylüyorsun bu hastalık çok zor ama sürekli bunları düşünmekte hastalığı geri cagirmaktan başka bir şeye yaramaz acil terapiye ihtiyacım var farkındayım yorumun için Sağol :)

Sürekli tekrarlama korkusu senin anksiyeten olduğunu gösteriyor. Başına gelmeden, korkularına engel olamama hali. Zaten bu illet depresyon, anksiyete, panikatakla karışık geliyor.

Sürekli tekrarlama korkusu senin anksiyeten olduğunu gösteriyor. Başına gelmeden, korkularına engel olamama hali. Zaten bu illet depresyon, anksiyete, panikatakla karışık geliyor.
Evet anksiyete kaygı önceden de vardı zaten bu hastalıktan sonra iyice arttı

Sağolun tabi asla kendim bırakmam doktor kontrolünde azaltarak bırakıcaz

Merak etme düzeleceksin ilk işin doktorunla görüşmek olsun
İlacı bırakmak istediğini söyle eğer uygun görürse bıraktıracak
Ama önce emin ol kafandan kötü şeyleri at ilacı azaltmayı uygun gördüğünde doktor,sende kendine yeni güzel aydınlık bir sayfa aç
Herşey güzel olacak Marak etme

Insallah çok sagolun

Kesinlikle çok önemli beslenme duzenimi degistirmem lazım sağolun tavsiyeleriniz için

sürekli kussan istifra etsen vücudun tepkiler verse
dısarı cıkmaya korksan , bir haftada 10 kilodan fazla versen
ellerin ayakların titrese, baş dönmelerinden bi,r adım daha atamasan , süreklı kapalı karanlık bır odada uyuma isteğin olsa dr a mecbur gideceksin.

depresyon acı cekmek değil sadece, canının moralının bozuk olması değil
vücudun da tepkiler veriyor bazen insan içine cıkamıyorsun
o anda gözün ne sevdiğini görüyor ne de sevdiğin birsey olmuyor

Aynen öyle yaşayan bilir ancak.

insanların canı sıkılsa depresyon yasadım dıyor artık:)

bir yasasınlar da görelim hayatımda gördüğüm en kotu rahatsızlık ahllah kimseye vermesın

insan her zaman kendısıne yetemıyor ilaç desteği şart oluyor

Amin , gerçekten yaşamayan bilmiyor . Çağın yeni modası depresyon :)

Konumu bilirsin belki , sağlam sebeplerim var o hapları yutmak için . Azıcık canı sıkılan depresyona giriyor .keşke benim sebeplerim de bu kadar sudan olsaydı ..

Bilinenin aksine bu ilaçlar bağımlılık yapmıyor .beyinde eksikliği olan kimyasalların yerine konmasina yardımcı oluyor . Bizim millet bi tutturmuş, aaa ilaç mı kullanıyorsun ,bağımlılık yapar onlar ,bırak ,ömür boyu onlara bağlı mi yaşayacaksın ... Hee öyle yapıcam ! İnsanlar da bu yanlış bilgiler yüzünden gidip tedavi olmaktan korkuyor ..

Kesinlikle her canı sıkılan depresyondayim dediği için ciddiye alınmıyor bu hastalık birde niye ilaç kullanıyorsun gez toz geçer diyenler var sanki keyfimden kullanıyorum başına gelmeden asla kimse anlamaz bu hastalığı

bir bardak çay alicaksin avuclarinin icine seni bu hastaliga iten ne varsa hepsini tek tek dusuneceksin dusuneceksin sonra (çok özur dileyerek soyluyorum) amaaan s.ktir et diyeceksin kulakligi takacaksin son ses oryantal acacaksin ohh miss

bir bardak çay alicaksin avuclarinin icine seni bu hastaliga iten ne varsa hepsini tek tek dusuneceksin dusuneceksin sonra (çok özur dileyerek soyluyorum) amaaan s.ktir et diyeceksin kulakligi takacaksin son ses oryantal acacaksin ohh miss
Güzel önerileriniz için sağolun biraz daha iyi olayım hepsini yapıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…