Üzen kişileri asla hayatıma sokmam birdaha ama o kafaya takmama kısmını da bir başarabilsemSeni üzen şeylerden uzak durmak ve Kafanı takmamak .
Üzen kişileri asla hayatıma sokmam birdaha ama o kafaya takmama kısmını da bir başarabilsem
Dünya yansa amaaan demeyi öğrenince geçer
Kedileri çok seviyorum evdekileri de ikna edersem sahiplenmeyi düşünüyorumGez dolaş hobiler edin kendini nasıl mutlu hissediyorsan onları yapmaya çalış bir kedi sahiplen bence depresyona bire bir
Depresyonu ilaçsızmı atlattınız ağır değildim o zaman çünki ağır depresyon yaşadım intiharı bile düşündüm ilaca başlamasam şuan yaşıyor olmazdım herhaldeBen ne rahatım ya dünyanın depresyonunu yaşadım , acının dibini buldum . Ama asla psikoloğa gitmedim .
Kendimi biliyorum çünkü . İlaçların esiri olmak istemem . Tabii kişiye göre değişir bu.
Sen de kendinin farkındasındır . İlaçlar dan öte sana iyi gelecek şeyleri bul . .sevdiklerinle zaman geçir en iyi ilaç Burdur .
hayır 6 ay kullanıp bırakıcam doktor kontrolünde bana kalsa hiç bırakmak istemiyorum tekrarlamasından çok korkuyorum4 ayda ilaçlarını mı bırakcaksın... bence bunu yapma.. doktorun ne diyor tedavi süren hakkında? Major depresyon hastaları en az 1 yıl tedavi görür diye biliyorum
Çok sağolun tekrarladımı peki hastalık annenizde ne kadar süre oldu ilacı bırakalı bende ağır depresyon geçirdim çünki en büyük korkum aynı şeyleri birdaha yaşamakBen değil ama annem depresyona girmişti. İlaç kullandı 1 sene kadar tedavi gördü. Çok zor günlerdi. Yataktan çıkmak istemezdi, yüzü gülmezdi, herşeye karamsardı felaketti. Doktoru on numara idi. Doktorun ona söylediklerini yazayım size
Açık havada her gün yürüyüş yap. Hele hele hava güneşli açık ise yürüyüşü iki katına çıkar.
Seni aşağı çeken insanlarla görüşme.
Eve kapanma
Depresif ağır şarkılar dinleme
Annemin torunları var 4 taneçocuklar insana iyi gelir onlarla beraber ol. Ama onlara bakım gibi bi sorumluluk yüklenme
Haber izleme veya okuma ( bu benim çok tuhafıma gitmişti ama gündemi düşününce normal tabi)
Hergün kendine basit plan yap (bugün kahve içmeye gitçem, temizlik yapcam, alış veriş yapcam, komşuya gitçem gibi) yataktan kalkmak için bahane oluyormuş
Muhakkak hobi edin
Geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın
Ben ne rahatım ya dünyanın depresyonunu yaşadım , acının dibini buldum . Ama asla psikoloğa gitmedim .
Kendimi biliyorum çünkü . İlaçların esiri olmak istemem . Tabii kişiye göre değişir bu.
Sen de kendinin farkındasındır . İlaçlar dan öte sana iyi gelecek şeyleri bul . .sevdiklerinle zaman geçir en iyi ilaç Burdur .
Çok sağolun tekrarladımı peki hastalık annenizde ne kadar süre oldu ilacı bırakalı bende ağır depresyon geçirdim çünki en büyük korkum aynı şeyleri birdaha yaşamak
Anladım inşallah benimde tekrarlamaz sağolunYok tekrarlamadı. Ama doktorun dediklerine baya uydu. İlacı bırakalı iki üç sene olmuştur. Hala kötü bi durum olunca bana anlatmayın der. Bize evliliğimizle ilgili çocuklarla ilgili sorunları sıkıntıları anlatmayız
Size mesaj attım bakarmısınızDepresyon bir hastaliktir.ilaclarini dr kontrolunde birak yoksa sonun husran olur.iyilesemessin.hersey beyinde bitmez bunun hastalik oldugunu kabul et iyilesmene dr karar versin.basimdan gecti genclik yillarimda cok sukur tekrarlamadi.bos oturma calismak super bir ilac..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?