akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler ama bu kadın mı çok tilki ben mi ne yapacağımı şaşırdım bilemiyorumdün akşam yine geldiler kadın yine aynı davranıyo ayrı oturtmayı denedim biz mutfakta içelim dedim sürekli koridordan geçiyo içeriye bakıyo ayağa kalkmak için bahaneler arıyo ben tam erkeklerin çayını doldurmaya kalkıyorum bir bakıyorum kalkmış yerinde yok içeride oturamadı ya kur yapamadı ya fırsat bulsa da erkeklerin yanına gidip muhabbet etse bir an saçını yolasım geldi de şimdi durduk yerine kadına ne deseydim nasıl küsmek için bahane bulayım bana çok yılışık davranıyo bebeğim hayatım gibi konuşuyo [/QUOTE
yılısık kadınlardan hıc hoşlanmam
ben de arkadaşlara katılıyorum esınıze onu kıskandıgınızı hıssettırmemeye calısın sonucta kadın bır de kuzenı yanı aıleden bu konu cok hasas kadınla olan derdınızı bırebır cozun
esınıze onun yanında yakın davranın sıze onunla ılgılı bır seyler sorarsa aranızın ne kadar mukemmel oldugunu anlatın sızde onun kocasıyla ılgılenın yavas yavas ama kocanız farkederse kızabılır
bıraz daha onlar gelırken gıyımınıze kusamınıza ozen gosterın unutmayın acık olan her zaman cazıp olan degıldır kolay ulasılacak gıbı durandan cabuk bıkılır ıcının dısının gorunmesıne cok takmayın yanı
sız kendınıze guvendıgınızı ona her sekılde hıssettırın sızın yanınızda kendısını zayıf ve gereksız hısederse kocanıza yaptıgı kurları takmadıgınızı gorurse uzerınıze gelecek herhangı bır seyı kalmaz
esınızın kendısı gorusmekten vazgecmelı onlarla sızın soylemenız hıc bır ıse yaramaz bence oturup buna bır care bulun ne yaparsa esınız elını etegını ceker ondan ıyıce bır dusunun
Bu kadar kısıyı karsına aldı acıdım kocanızın kuzenıne suanda
kocanın hiiiiç hazzetmediği bişeyi bu tavırdan çok hoşlanır diye anlat gitsin yapsın kocan nefret etsin ondan
var mı öyle kocanın uyuz olduğu bişey
malesef o kadının bu kötü özelliklerinin dışında göze batan kötü huyu yok bunu çok düşündüm ama erkek değil mi eşimde onun hareketlerini beğeniyo ki hala espriler yapmaya onla muhatap olmaya devam ediyor
Kadınla birebir uğraşma değmez..
Arkadşaın biride demiş bunu.
eşinin tarafından görümcen kaynanan olabilir. birine deki.
Ben bu kadının bazı hareketlerinden rahatsızım.Lütfen tarafsız bi gözle sizde bakın.dikkat edin.
Yanılıyor olabilirim.de
senin gördüğünü onlarda görecektir. o zaman eşin mesafe koymakla ilgili seni emin ol dikkate alacaktır.
mesela hep onun hakkında bilgi almak istiyo burcu ne ne zaman işe gidiyo kaçta geliyo neleri sever neye kızar gibi vs. hani ortamda herkes bir konu konuşsa da sorulsa tamam yanlış anlamayacağım ama durduk yerine soruyo eşim telefonla konuşur senin kocan kimle konuşuyo diyo sanane ya diyeceğim yüzyüze bakıyoruz kötü oluruz çok yakın akraba olmaz ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırıyorum dikkat çekmek için kırıtarak yürür konuşmaları kırıtaraktır çok farklı bir kadın bir erkeğin ilgisini çakecek şekilde de akşam oturmasında bile seksi şeyler giyer eşim konuşurken çok dikkatli şekilde gözlerinin içine bakar onu dinler sanki başbakan konuşma yapıyo sinir oluyorum ya
akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler ama bu kadın mı çok tilki ben mi ne yapacağımı şaşırdım bilemiyorumdün akşam yine geldiler kadın yine aynı davranıyo ayrı oturtmayı denedim biz mutfakta içelim dedim sürekli koridordan geçiyo içeriye bakıyo ayağa kalkmak için bahaneler arıyo ben tam erkeklerin çayını doldurmaya kalkıyorum bir bakıyorum kalkmış yerinde yok içeride oturamadı ya kur yapamadı ya fırsat bulsa da erkeklerin yanına gidip muhabbet etse bir an saçını yolasım geldi de şimdi durduk yerine kadına ne deseydim nasıl küsmek için bahane bulayım bana çok yılışık davranıyo bebeğim hayatım gibi konuşuyo
öyle değil cnm. senin kocan en çok neye sinir olur ? var mı onu çok sinir eden bişey. kadın boyna eşinle ilgli şeyler soruyormuş ya sana. lafın arasında çok üstüne bastırmadan şunu sever benim kocacığım de. o da eşine kendini beğendirmek istiyorsa yapmaya kalkacaktıryapsın kocan da fıttırsın ayyy ne şeytan olduuummm tövbe yarabbim hem eğer yapmaya kalkarsa kendini senin eşine beğendirmeye çalışıyordur, daha net anlamış olursun ama mantıklı bişey bulmak lazın yani keşke eşinin çooook sinir olduğu bişey olsa :97:
Canım ben olsam o kadını yolardım, ağzını yüzünü dağıtrıdım. Ama madem sen bunu yapaımıyosun o zaman kocana her yerde çok sıcak davran ( özellikle yalnız kaldığınızda) ki o kadının senin yanında 0 olduğunu bilsin. Kadınla da öle fazla yüz göz olma konuşma konuşursa sevecen ol, ama ara sıra da bakış at filan ona kadını korkut yani sorarsada son zamanlarda çok sınırlıım kendime engel olamıorm fılan de kı iyice tırssın senden. Bunları doğru ve kendınden emı bıcımde yaparsan mtlaka sonuc alırsın. Alamazsan beni cağar ben alırım kadını asağa
Evet bunu ben önermiştim, hala da bana en mantıklı gelen çözüm bu ama konu sahibi arkadaş görmemezlikten geldi sanırım, cevap bile yazmamış.
Hayır yani bu kadın gözünüzün içine baka baka sizin eşinize asılıyor, siz ona dur deseniz "ha tamam rahatsız oluyorsan asılmam" mı diyecek.Böyle edepsizi karşınıza alıp da hangi taktikle yıldırmayı planlıyorsunuz.Tüm bunları kocasının önünde yapıyor daha ne olsun?
En en önemlisi de KOCANIZ ARKANIZDA DEĞİL.Bunu anlayın, kocanız sizi anlamadığı ve durumdan hoşnut olduğu sürece ne yaparsanız yapın sonuç alamazsınız.Çünkü emin olun en az bizim kadar o bayan da farkında kocanızın hoşnutluğunun.
O kadının seviyesine inip e onla alttan alttan uğraşıp kazanacağınızı düşünmeyin.Bu kadını tek başınıza alt edemezsiniz, kadının ar perdesi yırtılmış,korkun böyle kadından çünkü gördüğüm kadarıyla onun korkusu yok hiç.Zaten ben size akrabalarınızı kadının üzerine salın demiyorum, sizden utanmayan kadın kimseden çekinmez.
Bir arka bulmanız şart ama o kadınla savaşmak için değil, kocanızın gözünü açmak için.Kocanız sizi kaale almıyor ama başkası da görüp söylerse adam içinde bulunduğu durumu farkedip belki utanır,kafasına dank eder.
Ya da susup oturursunuz, kocanıza güvenip kadının yaptıklarını hazmetmeye çalışırsınız.
tatlım ne demek görmezlikten gelmek hepinizin yazdıklarını çok dikkatli okuyorum sadece senin dediğin yöntemi uyguladım sonuç alamadım görümceme söyledim o da farketti ama bana dedi ki kadın çok seksi ne giyse yakışıyor ben bile bakıyorum erkekler nasıl bakmasın dedi annemler falan hepsi farkında ama eşime söylemiyorlar çünkü normalde ben kıskancım ya hani bu kadınla ilgili düşüncemi de eşime söyledim ya eşim sanacak ki ailesine de gidip söylemiş böyle düşünecek benim haklı olduğumu düşünmeyecek ayreten daha çok o kadın eşimin dikkatini çekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?