bu bayana nasıl davranacağımı bilemiyorum:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadın niyeti bozmuş illa kocasına boynuzu giydirecek. koca da pess ne genişmiş. abim dediğim kuzenime öyle yakın davransam kocam verirdi ağzımın payını bırak ki yabancı adama... ne mideymiş adamdaki. o kadına birisi başka adam örnek versen de ona sarsa, düşer senin kocanın yakasından.

kocan yüz verseydi zaten olan olurdu. kocanın yüz verdiğine inanmıyorum. sadece ilgi görmek, senin onu kıskanman hoşuna gidiyor, itiraf etmeyip saf ayağına bu ilgiyi anlamamış ayağına yatıyor.

kadın da bi sebeple seni kıskanıyorsa işi inada bindirir düşmez kocanın yakasından. kadına canım cicim diyemezsin ama kıskandırmamaya çalış.

kadın arsızsa senin kıskandığını anlayınca azıtır. nasılsa kocasından korkusu yok. ahh nasıl bi koca o ya.

akıllı ve sinsi davranmalısın. kocana direkt söyleyerek hallolmaz maalesef.

akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler ama bu kadın mı çok tilki ben mi ne yapacağımı şaşırdım bilemiyorum dün akşam yine geldiler kadın yine aynı davranıyo ayrı oturtmayı denedim biz mutfakta içelim dedim sürekli koridordan geçiyo içeriye bakıyo ayağa kalkmak için bahaneler arıyo ben tam erkeklerin çayını doldurmaya kalkıyorum bir bakıyorum kalkmış yerinde yok içeride oturamadı ya kur yapamadı ya fırsat bulsa da erkeklerin yanına gidip muhabbet etse bir an saçını yolasım geldi de şimdi durduk yerine kadına ne deseydim nasıl küsmek için bahane bulayım bana çok yılışık davranıyo bebeğim hayatım gibi konuşuyo

madem surekli esin hakkinda konusmayi seviyor bi gun yine onun hakkinda muhabbete girin..ve deyinkiesim cok esprili filandir cok sever gulmeyi konusmayi amaaaa yilisik kadinlari hicc sevmiyor de..cok itici geliyormus.biz nisanliyen bi keresinde yolda yururken bi espiri yapti cok guzelsim geld dayanamadim o esnada yanimizdan 2 erkek gecerken bana baktilar esim cok kizdi ..bende neden kiziyosun diye sordum ne var ki dedim guldum sadece dedim de..esimde hayir.. toplum icinde kahkaha atan..cok konusan kadin basit kadindir..kendini gosteremeye calisan kadindir..ben sen oyle olmadigin icin..agirbasli..ve o yuzdende o kadar gizemli oldugun icin seni seviyorum dedi..bende o gun bugundur cok dikkat ederim farkindaysan toplum icinde yabanci erkeklerle fazla samimide olmam konusmama giyimime dikkat ederim de.. cunku esim her ne kadar belli etmesede bunu hep ilk sirada degerendirir de..

meseleyi kokten halledersin insallah bu sekilde.. niyeti kocanin gozune girmekse kendine ceki duzen verecektir..seninde istedigin olacaktir.. ha veremedi diyelim,ki karakter bozuksa,o zamanda en azindan onun haddini bildirirsin..yani bi nevi onun sifatlarinin ne kadar basit oldugunu bambaska bi dille ona anlatmis olacaksin..ben olsam kesin bunu denerdim..

Son düzenleme:
Görüşmeyin o aile ile akrabaymış ne olursa olsun, eşiniz gidelim dediğinde onları çağırmak istediğinde bahaneler üretin...

cnm gerçekten üzülüyorum.çünkü her geldiklerinde sen kendini yiyorsun.cnm gerçekten bu durumdan rahatsız olduğunu belli etme.eminim yüzünün şekli değişiyordur kadının davranışlarına bakınca.dışardan bir göz olarak tahmin edebiliyorum.yapma bunu..kadın senin zayıf noktanı yakaladı ve bastırıyor.ve emin ol eline bir fırsat geçerse asla hayır demeyecektir.ama sen kadınla değil kocanla ilgilen bence.ilgiyi onun üzerinden kaldırmaya bak.cnm lütfenn istersen yapabilirsin çook zor olmasa gerrek.ay ne bilim adam işteyken ayıp ayıp msjlar at.adam koşarak gelsin eve.biyere gitmeyi düşünmesin.anneannem derdiki eşine kapıyı öyle bi açın ki çok farklı bir yere geldim sansın...

kocanın hiiiiç hazzetmediği bişeyi bu tavırdan çok hoşlanır diye anlat gitsin yapsın kocan nefret etsin ondan
var mı öyle kocanın uyuz olduğu bişey

kocanın hiiiiç hazzetmediği bişeyi bu tavırdan çok hoşlanır diye anlat gitsin yapsın kocan nefret etsin ondan
var mı öyle kocanın uyuz olduğu bişey

malesef o kadının bu kötü özelliklerinin dışında göze batan kötü huyu yok bunu çok düşündüm ama erkek değil mi eşimde onun hareketlerini beğeniyo ki hala espriler yapmaya onla muhatap olmaya devam ediyor

öyle değil cnm. senin kocan en çok neye sinir olur ? var mı onu çok sinir eden bişey. kadın boyna eşinle ilgli şeyler soruyormuş ya sana. lafın arasında çok üstüne bastırmadan şunu sever benim kocacığım de. o da eşine kendini beğendirmek istiyorsa yapmaya kalkacaktır yapsın kocan da fıttırsın ayyy ne şeytan olduuummm tövbe yarabbim hem eğer yapmaya kalkarsa kendini senin eşine beğendirmeye çalışıyordur, daha net anlamış olursun ama mantıklı bişey bulmak lazın yani keşke eşinin çooook sinir olduğu bişey olsa :97:

Kadınla birebir uğraşma değmez..
Arkadşaın biride demiş bunu.
eşinin tarafından görümcen kaynanan olabilir. birine deki.
Ben bu kadının bazı hareketlerinden rahatsızım.Lütfen tarafsız bi gözle sizde bakın.dikkat edin.
Yanılıyor olabilirim.de
senin gördüğünü onlarda görecektir. o zaman eşin mesafe koymakla ilgili seni emin ol dikkate alacaktır.

Evet bunu ben önermiştim, hala da bana en mantıklı gelen çözüm bu ama konu sahibi arkadaş görmemezlikten geldi sanırım, cevap bile yazmamış.
Hayır yani bu kadın gözünüzün içine baka baka sizin eşinize asılıyor, siz ona dur deseniz "ha tamam rahatsız oluyorsan asılmam" mı diyecek.Böyle edepsizi karşınıza alıp da hangi taktikle yıldırmayı planlıyorsunuz.Tüm bunları kocasının önünde yapıyor daha ne olsun?
En en önemlisi de KOCANIZ ARKANIZDA DEĞİL.Bunu anlayın, kocanız sizi anlamadığı ve durumdan hoşnut olduğu sürece ne yaparsanız yapın sonuç alamazsınız.Çünkü emin olun en az bizim kadar o bayan da farkında kocanızın hoşnutluğunun.
O kadının seviyesine inip e onla alttan alttan uğraşıp kazanacağınızı düşünmeyin.Bu kadını tek başınıza alt edemezsiniz, kadının ar perdesi yırtılmış,korkun böyle kadından çünkü gördüğüm kadarıyla onun korkusu yok hiç.Zaten ben size akrabalarınızı kadının üzerine salın demiyorum, sizden utanmayan kadın kimseden çekinmez.
Bir arka bulmanız şart ama o kadınla savaşmak için değil, kocanızın gözünü açmak için.Kocanız sizi kaale almıyor ama başkası da görüp söylerse adam içinde bulunduğu durumu farkedip belki utanır,kafasına dank eder.
Ya da susup oturursunuz, kocanıza güvenip kadının yaptıklarını hazmetmeye çalışırsınız.

Son düzenleme:
Canım ben olsam o kadını yolardım, ağzını yüzünü dağıtrıdım. Ama madem sen bunu yapaımıyosun o zaman kocana her yerde çok sıcak davran ( özellikle yalnız kaldığınızda) ki o kadının senin yanında 0 olduğunu bilsin. Kadınla da öle fazla yüz göz olma konuşma konuşursa sevecen ol, ama ara sıra da bakış at filan ona kadını korkut yani sorarsada son zamanlarda çok sınırlıım kendime engel olamıorm fılan de kı iyice tırssın senden. Bunları doğru ve kendınden emı bıcımde yaparsan mtlaka sonuc alırsın. Alamazsan beni cağar ben alırım kadını asağa

aaaaa aman naptın sen yüz yüze bakıyoruz diye susuyorsun canım ya!! sana kaçta geliyor gidiyor nelerden hoşlanır diye mi soruyor "iyi de bu beni ilgilendirir ben senin eşini soruyor muyum1 diye pat diye yapıştır lafını..öylesinin yüzü batsın ne yüzyüze bakıcan ki!size gelmek isterlerse hep bahane bul geri çevir kocana da çaktırma ama bence suçlu sen olursun aaa boşa kıskanıyorsun fesatsın derler.ama bu kadın resmen kocanla ilgileniyor bu belli..sanane be kadın elin kocası ne burcu işe kaçta gider eve kaçta gelir!!!inadına eşinle iyi ol onunla aynı ortama denk gelirsen ve herseferinde kibarca bozmayı dene bu kadını...bence bu kadın kocasından geçmi;kocasından gerekli alakayı sempatiliği bulamamaış eşini de şakacı biri görünce kancayı ona takmış bellli...dikkatli ol derim gerekirse tüm ipler kopsun ama yuvan çatırdamasın..eşimin hala kızı vardı eşime sırnaşmalar yılışmalar..muhabbetler dahası eşim de aynıydı ama ısrarla onu bacısı gibi gördüğünü söylerdi ki bu hala kızı da benimle evlenmesini istemediğini güzel değil diyerek açıkça beyan etmişti..bazı şeylerden sonra bi şekilde kulağına gidiyor ve bu kişi jet hızıyla nişanlanıp evleniyor şuan görüşmüyoruz oh kafam rahat ha sülanenin gözünde ben kıskanç içi fesat oldum ama boşver...yuvam rahat ya şükür ona bak ...öyle akraba olmaz olsun ...dikkat et derim..

sen bence gayet resmi olmayı dene yılışıyorsa yine mesafe koy araya ama onun yanında eşine gayet yılışık ol canım aşkım hayatım diyerek seslen ama ona buz gibi kapı duvar ol derim ya geleceklerse geri çevir gitsin...çat kapı geliyorlarsa o ayrı..

hahahhahaha haklısın aslında :)) hiç unutmam yeni evliyken eşimin halakızı eşime takmış kafayı belli beni onunla kuaföre yolladı o bilir buraları diyerek.ben de yabancı bi şehire gelmişim gelin olarak takıldım peşine gittik bi kuaföre..belimde olan saçlarımı kısa kestirmeye karar verdim zor yıkanıyor zor kuruyor diyerek..ben kestirdim hoşuma gitti ne dese iyi "ben de mi böyle kestirsem acaba " o gün iyice anladım tamam dedim bu eşime kendini beğendirme çabasında...evet eşim uzun giyineni sever de o da uzun bir etek giysin çingene pempesi favorisi de uzun çingene pembesi bişi giyip gelir inşallah:)))uzun giysin ki kırıtmaları da sinir etmesin seni..

canım işin kötü tarafı şu ki onun yanında eşime sıcak davrandığım da eşimle beni kıskanıyor kendi kocasından ilgi görmeyince onu seven bir erkek olsun istiyor daha çok benimle savaşıyor bunu farkettim

tatlım ne demek görmezlikten gelmek hepinizin yazdıklarını çok dikkatli okuyorum sadece senin dediğin yöntemi uyguladım sonuç alamadım görümceme söyledim o da farketti ama bana dedi ki kadın çok seksi ne giyse yakışıyor ben bile bakıyorum erkekler nasıl bakmasın dedi annemler falan hepsi farkında ama eşime söylemiyorlar çünkü normalde ben kıskancım ya hani bu kadınla ilgili düşüncemi de eşime söyledim ya eşim sanacak ki ailesine de gidip söylemiş böyle düşünecek benim haklı olduğumu düşünmeyecek ayreten daha çok o kadın eşimin dikkatini çekecek

Enteresan.
Kadın sokaktan geçen herhangi bi seksi kadın değil!
Teyzesinin gelini..
Bu nasıl normal karşılanır görümceniz tarafından.
Ailesinin namusu sayılır yani.
Ki kaldıki sorun eşinizin ona bakmasından öte kadının eşinizi baştan çıkarmaya çalışması.
Devir değiştide, bu gibi birşeyin normalleşmesi kadar değil..

sende diyeceksin eşim senin tipindeki bayanlardan nefret eder diye!

benimde vardı bir aralar başımda bilirim tam bir karın ağrısıdır. ben araya epeyce bir mesafe koymuştum. derken şimdi hiç görüşme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…