tatlım ne demek görmezlikten gelmek hepinizin yazdıklarını çok dikkatli okuyorum sadece senin dediğin yöntemi uyguladım sonuç alamadım görümceme söyledim o da farketti ama bana dedi ki kadın çok seksi ne giyse yakışıyor ben bile bakıyorum erkekler nasıl bakmasın dedi annemler falan hepsi farkında ama eşime söylemiyorlar çünkü normalde ben kıskancım ya hani bu kadınla ilgili düşüncemi de eşime söyledim ya eşim sanacak ki ailesine de gidip söylemiş böyle düşünecek benim haklı olduğumu düşünmeyecek ayreten daha çok o kadın eşimin dikkatini çekecek
ya ben okurken sinirden çatlıcam terbiyesiz kadın ne yapsan olmuyor sanırım verilen taktikler işe yaramıyor kadın kafaya koymuş eşinle birşeyler yaşamayı istiyor gözü dönmüş lütfen böyle yazıyorum diye bana kızma ben senin tarafındayım
kadının eşi ne rahat bir tipmiş yainsan karısının hareketlerini anlamaz mı benim eşimin yanında ben öyle bişe yapıcamda beni öldürür
senin eşinede kızıyorum sen hissediyorsun görümcen bile hissetmiş o kadarda dedin o senin rahatsız olduğunu biliyorsa hareketlerine dikkat etsin onları sizden uzaklaştırmanız arayı soğutmanız için bu gerekli
acaba sen başka erkelerin ilgisinde kalsan eşin seni uyarsa sen devam etsen o ne yapardı
ben sana başka taktik vericem kadını soğutamadın eşinden o zaman eşinin kadına gıcık olmasını o kadından soğumasını içten içe iğrenmesini sağla
ama bunu sakince sanki o kadınla aran iyiymişte özel sohbet ediyormuşsunuz eşinden de kıskanmıyormuşsun gibi yapıcaksın arada uygun zamanlarda göze batmayacak şekilde eşine kadınla konuşmalarınızı öylesine anlatır gibi yap ve kadının atıyroum sarılık gibi böyle ne biliyim kadınsı akıntı koku kötü sepici hastalığı olduğunu tedavi gördüğünü falan söyle belki kadından iğrenir herhalde eşin gidipte kadına kadının kocasınada bunuda soramaz sanırım
vallahi aklıma başka bir fikir gelmedi dene derim
ALLAH yardımcın olsun
kadın aids miş kimseye söyleyemiyormuş desin bence:)
sinir kadın ben okurken uyuz oluyorum aklımada başka bişe gelmedi aids değilde frengiymiş desin belki adam soğurda kızcagız rahat eder komik oldu ama işe yarar umarım
aslında adamı değil kadını soğutmalı...
mesela hep onun hakkında bilgi almak istiyo burcu ne ne zaman işe gidiyo kaçta geliyo neleri sever neye kızar gibi vs. hani ortamda herkes bir konu konuşsa da sorulsa tamam yanlış anlamayacağım ama durduk yerine soruyo eşim telefonla konuşur senin kocan kimle konuşuyo diyo sanane ya diyeceğim yüzyüze bakıyoruz kötü oluruz çok yakın akraba olmaz ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırıyorum dikkat çekmek için kırıtarak yürür konuşmaları kırıtaraktır çok farklı bir kadın bir erkeğin ilgisini çakecek şekilde de akşam oturmasında bile seksi şeyler giyer eşim konuşurken çok dikkatli şekilde gözlerinin içine bakar onu dinler sanki başbakan konuşma yapıyo sinir oluyorum ya
kadının kocasından rahatsız olduğunu eşine söylese, eşi de onlarla görüşmeyi istemez belki..
bakışlarından rahatsız oluyorum falan..:)
ya ben okurken sinirden çatlıcam terbiyesiz kadın ne yapsan olmuyor sanırım verilen taktikler işe yaramıyor kadın kafaya koymuş eşinle birşeyler yaşamayı istiyor gözü dönmüş lütfen böyle yazıyorum diye bana kızma ben senin tarafındayım
kadının eşi ne rahat bir tipmiş yainsan karısının hareketlerini anlamaz mı benim eşimin yanında ben öyle bişe yapıcamda beni öldürür
senin eşinede kızıyorum sen hissediyorsun görümcen bile hissetmiş o kadarda dedin o senin rahatsız olduğunu biliyorsa hareketlerine dikkat etsin onları sizden uzaklaştırmanız arayı soğutmanız için bu gerekli
acaba sen başka erkelerin ilgisinde kalsan eşin seni uyarsa sen devam etsen o ne yapardı
ben sana başka taktik vericem kadını soğutamadın eşinden o zaman eşinin kadına gıcık olmasını o kadından soğumasını içten içe iğrenmesini sağla
ama bunu sakince sanki o kadınla aran iyiymişte özel sohbet ediyormuşsunuz eşinden de kıskanmıyormuşsun gibi yapıcaksın arada uygun zamanlarda göze batmayacak şekilde eşine kadınla konuşmalarınızı öylesine anlatır gibi yap ve kadının atıyroum sarılık gibi böyle ne biliyim kadınsı akıntı koku kötü sepici hastalığı olduğunu tedavi gördüğünü falan söyle belki kadından iğrenir herhalde eşin gidipte kadına kadının kocasınada bunuda soramaz sanırım
vallahi aklıma başka bir fikir gelmedi dene derim
ALLAH yardımcın olsun
kadın aids miş kimseye söyleyemiyormuş desin bence:)
hay allah gece gece kahkahalarla güldüm nerden aklına geldi
oooo
-------------------------------------------
valla ben kaçırmışım galiba o bölümü ama şimdi okuyunca görümcene çok bozuldumkk da kaynana, elti, görümce düşmanı oldum daha bekarken yaa allah yarmcınız olsun hepinizin vallahi ne menem şeymiş senin kocanla aran açılmayacak olsa yekten söyle diyeceğim artık sabrım kalmadı yani, ama bu sefer de kocanla takışacaksın vallahi çok merak ettim hangi yöntemle ekarte edilecek bu kadın, haber ver bize
Canım bende önceden senin gibi kıskanırdım ama şuan ki felsefem şu:
Bırak gitsin konuşsun içinde aldatmak varsa aldatsın sen ona o fırsatı ver, Eğer yoksa zaten boşuna kendini yormamış olursun.
Ayrıca ne kadar erken yaşarsan o kadar daha az acı çekersin. Ve üstüne bu kadar çok düşersen eşin kaybedecek birşeyim yok zaten deyip seni boşlayacak.
Sen üstüne düşme yüz verme ki o da seni kaybetmekten korksun yalnız sen onu değil.
Bir erkeğe en son yapılacak şey çok üstüne düşüp bunu hissettirmektir. (O kadına da haddini bildir laf sokulması gereken yerde de çekinme akrabalıkmış felan ailenden önemli değil)
hay allah gece gece kahkahalarla güldüm nerden aklına geldi
oooo
-------------------------------------------
valla ben kaçırmışım galiba o bölümü ama şimdi okuyunca görümcene çok bozuldumkk da kaynana, elti, görümce düşmanı oldum daha bekarken yaa allah yarmcınız olsun hepinizin vallahi ne menem şeymiş senin kocanla aran açılmayacak olsa yekten söyle diyeceğim artık sabrım kalmadı yani, ama bu sefer de kocanla takışacaksın vallahi çok merak ettim hangi yöntemle ekarte edilecek bu kadın, haber ver bize
canım bişi sorcam o kadın senden uzun mu kısa mı, kilolu mu zayıf mı bide yaşlarınız kaç onu merak ettim de?
o kadindan daha cekici olmaya calis...daha güzel giyin,makyaj yap her zaman hic bakimsiz olma ...hep neseli vede sempatik ol...esine
de onun önünde ilgi göster dur....o kadinada esinle ne kadar mutlu oldugunu vede esinin gözünün senden baskasini görmedigini söyle..
yice kiskandir...birde merak ettim:yaslariniz kac?senin vede o kadinin?birde cocuklariniz var mi??senin vede o kadinin??birde sunumerak ediyorumkadin hic sana evliliginden bahseder mi?yani esiyle mutlu oup olmadigindan??kocasindan memnun gibi mi gözüküyor??dedktif gibi sordum
Anladım canım durumun böyle olduğunu bilmiyordum, senin kocanda iş yok arkanda durmuyor demiştim ya ailesinde hiç iş yokmuş.
Şok oldum resmen ne demek kadın seksi, erkeklerin bakması normal?İğrenç bir şey bu, kuzeninin eşine bakmayı normal kabul eden bir zihniyet.Allah kolaylık versin, eşine ve ailesine de allah akıl fikir versin, biraz utanma versin .
Bu arada bence sen hastalık derecesinde kıskanç falan değilsin, kocanı seven bir bayansan ve kocan da(ailesi de) bu kadar geniş mezhepli insanlarsa senin sinir hastası olmamana şaşırmak gerekir,yine iyi dayanıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?