bu bayana nasıl davranacağımı bilemiyorum:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anladım canım durumun böyle olduğunu bilmiyordum, senin kocanda iş yok arkanda durmuyor demiştim ya ailesinde hiç iş yokmuş.
Şok oldum resmen ne demek kadın seksi, erkeklerin bakması normal?İğrenç bir şey bu, kuzeninin eşine bakmayı normal kabul eden bir zihniyet.Allah kolaylık versin, eşine ve ailesine de allah akıl fikir versin, biraz utanma versin .

Bu arada bence sen hastalık derecesinde kıskanç falan değilsin, kocanı seven bir bayansan ve kocan da(ailesi de) bu kadar geniş mezhepli insanlarsa senin sinir hastası olmamana şaşırmak gerekir,yine iyi dayanıyorsun.

Son düzenleme:
Görümcenize eşide benimle ilgileniyor deseydin.
Aaaa bizim gelinimiz güzel kim olsa bakar ilgilenirmi? diyecekti..
Zihniyetleri evlerden ırak!..

ya ben okurken sinirden çatlıcam terbiyesiz kadın ne yapsan olmuyor sanırım verilen taktikler işe yaramıyor kadın kafaya koymuş eşinle birşeyler yaşamayı istiyor gözü dönmüş lütfen böyle yazıyorum diye bana kızma ben senin tarafındayım
kadının eşi ne rahat bir tipmiş ya insan karısının hareketlerini anlamaz mı benim eşimin yanında ben öyle bişe yapıcamda beni öldürür
senin eşinede kızıyorum sen hissediyorsun görümcen bile hissetmiş o kadarda dedin o senin rahatsız olduğunu biliyorsa hareketlerine dikkat etsin onları sizden uzaklaştırmanız arayı soğutmanız için bu gerekli
acaba sen başka erkelerin ilgisinde kalsan eşin seni uyarsa sen devam etsen o ne yapardı
ben sana başka taktik vericem kadını soğutamadın eşinden o zaman eşinin kadına gıcık olmasını o kadından soğumasını içten içe iğrenmesini sağla
ama bunu sakince sanki o kadınla aran iyiymişte özel sohbet ediyormuşsunuz eşinden de kıskanmıyormuşsun gibi yapıcaksın arada uygun zamanlarda göze batmayacak şekilde eşine kadınla konuşmalarınızı öylesine anlatır gibi yap ve kadının atıyroum sarılık gibi böyle ne biliyim kadınsı akıntı koku kötü sepici hastalığı olduğunu tedavi gördüğünü falan söyle belki kadından iğrenir herhalde eşin gidipte kadına kadının kocasınada bunuda soramaz sanırım
vallahi aklıma başka bir fikir gelmedi dene derim
ALLAH yardımcın olsun

kadın aids miş kimseye söyleyemiyormuş desin bence:)

şimdi bu kadını kırmaktan korkuyorsunuz da ,bu kadın yüzünden kocanızı kaybetmekten korkmuyor musunuz ?
sizde de hata var ,siz birşey söylemeyince kadın yüz bulmuş astarını istiyor işte ,ama siz baştan sert çıksaydınız bi daha cesaret edemezdi..hem böyle akrabanın adı batsın olmaz olsun

kadının kocasından rahatsız olduğunu eşine söylese, eşi de onlarla görüşmeyi istemez belki..

bakışlarından rahatsız oluyorum falan..:)

kadının kocasından rahatsız olduğunu eşine söylese, eşi de onlarla görüşmeyi istemez belki..

bakışlarından rahatsız oluyorum falan..:)

canım allah korusun böyle bişeyle kocasını kadından koruyayım derken kendi zor duruma düşer adam tutarda teyzesinin oğluna benim eşime mi bakıyon der
al sana bela
açık açık kadını uyarsın
olmuyorsa görüşmesin zorla götürecek değil ya eşide

hay allah gece gece kahkahalarla güldüm nerden aklına geldi

kadın aids miş kimseye söyleyemiyormuş desin bence:)

oooo
-------------------------------------------

valla ben kaçırmışım galiba o bölümü ama şimdi okuyunca görümcene çok bozuldum kk da kaynana, elti, görümce düşmanı oldum daha bekarken yaa allah yarmcınız olsun hepinizin vallahi ne menem şeymiş senin kocanla aran açılmayacak olsa yekten söyle diyeceğim artık sabrım kalmadı yani, ama bu sefer de kocanla takışacaksın vallahi çok merak ettim hangi yöntemle ekarte edilecek bu kadın, haber ver bize

bence kk olarak yakışıklı+esprili bir adam tutup kadına komşu olarak yollayalım...arkadaşın eşini rahat bıraksın...

İşte budur, yüreğine sağlık canım.

o kadindan daha cekici olmaya calis...daha güzel giyin,makyaj yap her zaman hic bakimsiz olma ...hep neseli vede sempatik ol...esine
de onun önünde ilgi göster dur....o kadinada esinle ne kadar mutlu oldugunu vede esinin gözünün senden baskasini görmedigini söyle..
yice kiskandir...birde merak ettim:yaslariniz kac?senin vede o kadinin?birde cocuklariniz var mi??senin vede o kadinin??birde sunumerak ediyorum kadin hic sana evliliginden bahseder mi?yani esiyle mutlu oup olmadigindan??kocasindan memnun gibi mi gözüküyor??dedktif gibi sordum

Bence çok acil tavrını koymalısın. İlk ufaktan bir tavır koy anlamazsa, kalbini kırarak tavrını belli et.
Belkide kötü bir niyeti yoktur ama sen yine atını sağlam kazığa bağla.

vallahi sabah sabah fırsat buldum bu konuyu merak ediyorum bende çok güldüm yazdıklarıma
bu taktiklerde işe yaramazsa yeni fikir buldum ben sana özelden adresimi vereyim o kadını bana yolla zaten bu sıralar acayip gerginim de hem ben deşarj olurum oda artık tövbe eder

canım bişi sorcam o kadın senden uzun mu kısa mı, kilolu mu zayıf mı bide yaşlarınız kaç onu merak ettim de?

canım bişi sorcam o kadın senden uzun mu kısa mı, kilolu mu zayıf mı bide yaşlarınız kaç onu merak ettim de?

canım sana yazıyorum ama artık diğer arkadaşlarda buradan okur kadın eşimle aynı yaşta şimdi yaşlarımı yazarsak eğer bu kadın kk ya üyeyse ben ortaya çıkarım o zaman daha kötü olur diye düşünüyorum kadın bunu kıskandığımı bilirse bir yerleri kalkar ama aramızda 7 yaş var ben ondan daha gencim çtlıyo zaten benle yarışa girmiş daha genç dursun diye hee bir de kadınla boylarımız aynı çocuklarımız yok ve o benden daha zayıf.

Son düzenleme:

kadın bana evliliğini pek anlatmaz ama yaptıklarına va tavrına bakacak olursam eşi biraz odun diye eşiyle çok mutlu değil galiba bu yüzden eşime sarıyo:44: benim mutlu olduğum zaman bilerek onun yanaında bunu yaptığım zaman da bu durumu kıskanıyo:18:

çok şükür benim neden bu kadar kıskanç hale geldiğimi anlayan oldu zaten bende kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…