Bu bebeklerin hepsimi böyle?

Mangetsu

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
658
479
303
Merhabalar. Bebeğim 45 günü geçti ve uyku haricinde sürekli mızırtı ağlama halinde yani merak ediyorum hepsimi böyle asla sakin zamanı yok full böyle uykudan hep ağlayarak uyanır fix.
İlk oğlumda böyledi hatta daha beter ikinci olmadan önce ama ben kendi kendime diyordumki ben heralde birinci bebeğime bakamadığım için böyle ağlıyor sürekli. Ama buda öyle durmuyor susmuyor yani uykunu almışsın karnın tok altın temiz mesela neden hala ağlıyorsun gün boyunca uyanık olduğun” sürece böyle. Anlıyorum gazı var ama hepmi hergünmü her saatmi böyle olması gerekiyor.

Uzun lafın kısası bebeklerin hepsimi böyle yoksa benmi bakamıyorum bebeğime biraz teselliye ihtiyacım var

Benim bebeğim de öyle dışarı çıkmadığı sürece hep mutsuz

Benim iki bebişim de böyle. Büyük olan 3 yaşında hala mızmız

Offf offf benim bebeğim de böyleydi 4 ayına kadar uyanık kaldığı sürece ağladı götürmediğim doktor kalmadı nesi var niye ağlıyor diye kolik dediler 4 aydan sonra düzeldi ama şimdi çok şükür 9 aylık kendi kendine oynar oyuncaklarıyla yatar yuvarlanır uyku saati geldiğinde ağlar

Benim bebeğim de öyle dışarı çıkmadığı sürece hep mutsuz
İşin kötüsü dışarı çıksada durmuyor pusete asla koyamıyorum kucakta gidicek ama kucaktada aynı mız mız yada ağlıyor
Benim iki bebişim de böyle. Büyük olan 3 yaşında hala mızmız
Oooff ilk çocuğum 8 yaşında şuan o mızırtılar bi beş yaşa kadar sürüyor maalesef bu çocuğumdamı böyle olcak
Acaba biziimki gazdanmı durmuyor. pırtınıda yapıyo kakasınıda ama yani bu gaz denen şey hiçmi mol vermiyor full time mı gaz sancısı çekiyor yani 24 saatin içinde hepmi uyanıkken ağlar mızırdanır bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…