Benim bebeğim de öyle dışarı çıkmadığı sürece hep mutsuzMerhabalar. Bebeğim 45 günü geçti ve uyku haricinde sürekli mızırtı ağlama halinde yani merak ediyorum hepsimi böyle asla sakin zamanı yok full böyle uykudan hep ağlayarak uyanır fix.
İlk oğlumda böyledi hatta daha beter ikinci olmadan önce ama ben kendi kendime diyordumki ben heralde birinci bebeğime bakamadığım için böyle ağlıyor sürekli. Ama buda öyle durmuyor susmuyor yani uykunu almışsın karnın tok altın temiz mesela neden hala ağlıyorsun gün boyunca uyanık olduğun” sürece böyle. Anlıyorum gazı var ama hepmi hergünmü her saatmi böyle olması gerekiyor.
Uzun lafın kısası bebeklerin hepsimi böyle yoksa benmi bakamıyorum bebeğime biraz teselliye ihtiyacım var
Benim iki bebişim de böyle. Büyük olan 3 yaşında hala mızmızMerhabalar. Bebeğim 45 günü geçti ve uyku haricinde sürekli mızırtı ağlama halinde yani merak ediyorum hepsimi böyle asla sakin zamanı yok full böyle uykudan hep ağlayarak uyanır fix.
İlk oğlumda böyledi hatta daha beter ikinci olmadan önce ama ben kendi kendime diyordumki ben heralde birinci bebeğime bakamadığım için böyle ağlıyor sürekli. Ama buda öyle durmuyor susmuyor yani uykunu almışsın karnın tok altın temiz mesela neden hala ağlıyorsun gün boyunca uyanık olduğun” sürece böyle. Anlıyorum gazı var ama hepmi hergünmü her saatmi böyle olması gerekiyor.
Uzun lafın kısası bebeklerin hepsimi böyle yoksa benmi bakamıyorum bebeğime biraz teselliye ihtiyacım var
Offf offf benim bebeğim de böyleydi 4 ayına kadar uyanık kaldığı sürece ağladı götürmediğim doktor kalmadı nesi var niye ağlıyor diye kolik dediler 4 aydan sonra düzeldi ama şimdi çok şükür 9 aylık kendi kendine oynar oyuncaklarıyla yatar yuvarlanır uyku saati geldiğinde ağlarMerhabalar. Bebeğim 45 günü geçti ve uyku haricinde sürekli mızırtı ağlama halinde yani merak ediyorum hepsimi böyle asla sakin zamanı yok full böyle uykudan hep ağlayarak uyanır fix.
İşin kötüsü dışarı çıksada durmuyor pusete asla koyamıyorum kucakta gidicek ama kucaktada aynı mız mız yada ağlıyorBenim bebeğim de öyle dışarı çıkmadığı sürece hep mutsuz
Oooff ilk çocuğum 8 yaşında şuan o mızırtılar bi beş yaşa kadar sürüyor maalesefBenim iki bebişim de böyle. Büyük olan 3 yaşında hala mızmız
Acaba biziimki gazdanmı durmuyor. pırtınıda yapıyo kakasınıda ama yani bu gaz denen şey hiçmi mol vermiyor full time mı gaz sancısı çekiyor yani 24 saatin içinde hepmi uyanıkken ağlar mızırdanır bebeklerOfff offf benim bebeğim de böyleydi 4 ayına kadar uyanık kaldığı sürece ağladı götürmediğim doktor kalmadı nesi var niye ağlıyor diye kolik dediler 4 aydan sonra düzeldi ama şimdi çok şükür 9 aylık kendi kendine oynar oyuncaklarıyla yatar yuvarlanır uyku saati geldiğinde ağlar
ilk 4 ay evde anne baba anneanne ve teyzeyle baktık hepimizi pert etti. uyanık olduğunda hep kucakta kanguru gibi gezdik. uyuduğunda uykuları çok kısaydı ve ben uzanıyordum bebekte gögsümde yatıyordu gece gündüz.Acaba biziimki gazdanmı durmuyor. pırtınıda yapıyo kakasınıda ama yani bu gaz denen şey hiçmi mol vermiyor full time mı gaz sancısı çekiyor yani 24 saatin içinde hepmi uyanıkken ağlar mızırdanır bebekler
Demek yaşadığım durum normal. Bende sanıyorum bebeğime bakamıyorum o yüzden böyle birinciside böyleydi çünküilk 4 ay evde anne baba anneanne ve teyzeyle baktık hepimizi pert etti. uyanık olduğunda hep kucakta kanguru gibi gezdik. uyuduğunda uykuları çok kısaydı ve ben uzanıyordum bebekte gögsümde yatıyordu gece gündüz.
4 aydan sonrası çok uyumlu bir bebek olmadı ama eskiye nazaran oturmaya başlayınca en azından etrafı izledi bir müddet sustuğu zamanlar oldu. şuan 14 aylık gündüzleri bir şekilde zaman geçiriyor ama geceleri sabaha kadar ayağımda uyuyor. diş hastalık vs her gece ama her gece ayakta uyuyor. diyceğim düzelme sıfıra inmiyor ama yer değişiyor huysuzluklar
zamanla normal stabile dönersiniz. inşallah bebek içinde sizin için de herşey daha kolay olurDemek yaşadığım durum normal. Bende sanıyorum bebeğime bakamıyorum o yüzden böyle birinciside böyleydi çünküçok zor annelik zaten süpriz bebek oldu isteyerek olmadı 8 yıl aradan sonra çok ağır geldi bana kabullenemiyorum hala o yüzdende biraz zor geliyor temel ihtiyaçları dışında ilgi alaka veremiyorum
Uyumak istediği içinmi yoksa acıktığı içinmi onu çözemiyorum o yüzden her ağlayarak uyandığında emziriyorum sussun diyeDaha yeni doğan canım 3 ay bekle bakalım geçer inşallah. Uykudan ağlayarak kalkmasıda geri uyumak istediği için
İnşallah öyle olur çünkü mental olarak çökmek üzereyimzamanla normal stabile dönersiniz. inşallah bebek içinde sizin için de herşey daha kolay olur
Sanki nevar yani uyusalar yada sussalar karnınız tok altınız temiz yani uyuyun işte sakin olun nevar yani. Altını değiştirirken bile çığlık kıyamet dışardan duyan dövüyorum sanırbenim oğlum 7 aylık neredeyse ve kıcakta olmadığı her an böylesürekli mızırdanma, memnuniyetsizlik hali
yani son zamanlarda çok akıllı uslu bebek duyduğum hiç olmadı. şimdiki zaman bebekleri sanırım hep böyleİnşallah öyle olur çünkü mental olarak çökmek üzereyim
aynı valla.. doğduğu günden beri üzerini gitdiremiyorum. öyle çok ağlıyor ki fark etmeden acaba kolunu bacağını mı ağrıttım diye düsünüyorum.Uyumak istediği içinmi yoksa acıktığı içinmi onu çözemiyorum o yüzden her ağlayarak uyandığında emziriyorum sussun diye
İnşallah öyle olur çünkü mental olarak çökmek üzereyim
Sanki nevar yani uyusalar yada sussalar karnınız tok altınız temiz yani uyuyun işte sakin olun nevar yani. Altını değiştirirken bile çığlık kıyamet dışardan duyan dövüyorum sanır
Onu sen bulucaksın canım kilo alımı iyiysw sütün yeterlidir ya da anlamak için 1 kere mama ver bakalım ağlayarak mı kalkıyor. Sussun diye emziriyorsun alışkanlık yapıp hem meme isticek. Emzik almıyorsa uykuya dönmek içinde meme istiyordur uykuya dönme ağlamasıdır oUyumak istediği içinmi yoksa acıktığı içinmi onu çözemiyorum o yüzden her ağlayarak uyandığında emziriyorum sussun diye
İnşallah öyle olur çünkü mental olarak çökmek üzereyim
Sanki nevar yani uyusalar yada sussalar karnınız tok altınız temiz yani uyuyun işte sakin olun nevar yani. Altını değiştirirken bile çığlık kıyamet dışardan duyan dövüyorum sanır
Ben bitane gördüm bak yalan yok bizim gelinimizin yeğeni. Köylerine Gelin almaya gittiğimizde bikaç gün kaldık orda aaa bi baktım salonda yerde bi bebek belli bikaç aylık öylece duruyor ağlamıyor etrafa bakıyor kendi kendine uyuyor sonra tekrar uyuyor falan şok oldum kendi çocuğumdan sonra böyle bişi görünceyani son zamanlarda çok akıllı uslu bebek duyduğum hiç olmadı. şimdiki zaman bebekleri sanırım hep böylekarnı doyar gazı çıkar uyur bebek derlerdi gözü açılana kadar. benim bebeğim sabahlara kadar ağlar kucakta gezerdi yemesi sorundu gazı sorundu. kucağımıza alıp sevemedik bile aylarca. aman ağlamasın aman uyanmasın 2 dk uyusun diye diye 14 aylık oldu. gelen misafir veya dışarda biri yüzüne baksın ağlardı. kimsenin kucağına gitmez 10 dk rahat ettirmezdi.
şimdi çok şükür evde yürüyor bir oyuncağa, zararlı eşyaya dalıyor biraz ağlaması azaldı onlarla oyalanırken
Üzerini altını üstünü sanki dövüyorum bebeği altını değiştiriceğim zaman öyle ağlıyor geçicek inşallahaynı valla.. doğduğu günden beri üzerini gitdiremiyorum. öyle çok ağlıyor ki fark etmeden acaba kolunu bacağını mı ağrıttım diye düsünüyorum.zor ama insan buna bile alışmak zorunda kalıyor
Onuda denedim akşamları mama veriyorum bir ölçek üstüne bide emziriyorum ama yok açlık tokluk değil galiba. Kilosuda maşallahı var tosunun. Emzik alıyo ama oda yarım ağızla yani uykusunun yarısında atıyor Ağlayıp zırlayınca bazen onuda almıyor.Onu sen bulucaksın canım kilo alımı iyiysw sütün yeterlidir ya da anlamak için 1 kere mama ver bakalım ağlayarak mı kalkıyor. Sussun diye emziriyorsun alışkanlık yapıp hem meme isticek. Emzik almıyorsa uykuya dönmek içinde meme istiyordur uykuya dönme ağlamasıdır o
İki bebeğiminde mizacı bu yönde ozamanbebeklerin hepsi böyle değil, benim kızım genel olarak bir sıkıntısı yoksa sakin bir bebek. ama sizin anneliğinizle hiçbir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. bebeğin mizacı, gaz sancısı çekip çekmediği, bi yerinin ağrıması vs önemli etken. en kısa zamanda geçer inşallah.
Maşallah ya ne güzel ben hiç görmedim. ama söyleyenleri duydumBen bitane gördüm bak yalan yok bizim gelinimizin yeğeni. Köylerine Gelin almaya gittiğimizde bikaç gün kaldık orda aaa bi baktım salonda yerde bi bebek belli bikaç aylık öylece duruyor ağlamıyor etrafa bakıyor kendi kendine uyuyor sonra tekrar uyuyor falan şok oldum kendi çocuğumdan sonra böyle bişi görünce3gün kaldım o köyde anası arada bi emzirmeye geliyordu sadece şaka gibiydi inanamamıştım
Biraz da mizaç meselesi bence. Benim büyük oğlum hep öyleydi. Küçük oğlum daha sakin mesela. Tabi istediklerini de yaptığımız süreceMerhabalar. Bebeğim 45 günü geçti ve uyku haricinde sürekli mızırtı ağlama halinde yani merak ediyorum hepsimi böyle asla sakin zamanı yok full böyle uykudan hep ağlayarak uyanır fix.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?