cok etkilendim yaa canim gece nasil uyuyorsun su yazdiklarindan bile uyku tutmadi sen bide yasiyorsun o anlari cok zor isn varRuhani olarak evet ama o morg aşaması da çok acımasız canım. Bi sürü insan birikiyordu birden 5 dakika gösteriyordum son kez görmek isteyene 10 dakika sonra kefeni kapatıp o buz gibi dolaplara sürüp k ışığı kapiyi kapatıp çıkıyordum. Kimsesizlik orda başlıyor.
kedinle mutluluklar oyleyse1 dk sonrada ölebilirsin bunu düşünerek yaşanırmı daha 26 yaşında genceciksin 35 yaşındayım hiç telaşım yok bitek kk daki upuuzun konuları okuyacak vaktim yokgeri kalan zamanımı genelde evde kedim ve eşimle geçiriyorum mutluyum
Destek alman şart
o bebeklerden coknetkilendimBen hastanede özel güvenlik idim morga özel güvenlikler götürür cenazeleri. Oraya iki küçücük bebeği ve 19 yaşında genç bir kızı götürüp o buz gibi dolaplara koyduğum gün ölüm korkum kalmadı. Ama hep Annemden, kardeşlerimden, Kocamdan sonra ölmekten korkarım ve beni onlardan önce alması için Rabbime dua ederim.
Biyere çektiğim yok senin laflarına karşılık diyorum madem ölüp gidicez neden diyet yapıyorsunannesi olenler ne alaka ya yazmak icin yaziyorsun heryere bibiella
simdi diyet falan sacma sapan yerlere cekmeye calisiyorsun da hic yeniden aciklama yapamam sana...su konuyu actigimki ruh halimde sende olsaydin anlardin
Şükür yaşlı ama mutluyum dr luk durumun anlasan iyi olurkedinle mutluluklar oyleyse
Siz gebesiniz.. çok yanlış düşünüyosunuz.. evladınız sağsalim doğsun hele bi kucağınıza alın.. sonra dua ediceksiniz Rabbim bana evlat acısı gösterme diye.. o evlada babası bile olsa annesi kadar kimse iyi bakamaz.. evet çok sevdiklerimizin acısı çok canımızı yakıyo ama böyle dua etmeyin benceBen hastanede özel güvenlik idim morga özel güvenlikler götürür cenazeleri. Oraya iki küçücük bebeği ve 19 yaşında genç bir kızı götürüp o buz gibi dolaplara koyduğum gün ölüm korkum kalmadı. Ama hep Annemden, kardeşlerimden, Kocamdan sonra ölmekten korkarım ve beni onlardan önce alması için Rabbime dua ederim.
aynen dervişe bağlardm heralde bendeBn byle dşünsem gezmek yerne oturur evde dua edrdim korkum başlrdı çnkü
Konu sahibi dünya haytım yarım kalack diye korkuyor birazda bn daha çok kızlarım annesiz ne yapacak diyeaynen dervişe bağlardm heralde bende
Kitap okuyun. Zamanı ancak bu şekilde yavaşlatabilirsiniz ve anlamlandırabilirsiniz. En azından dişe dokunur faydalı bir iş yapmış olursunuz. Çarşıda boş boş dolaşmak zamanı dolu geçiriyormuş hissi veriyor sanki ama değil. Zamanı boşa geçirmeyeyim diye Çarşıda orda burda elle tutulur bişey yapmadığınız için zamanı boşa geçirme hissiniz tatmin olmuyor bakınız.son bikac aydir gencligimi doya doya yasamak arzusu varr icimde.26 yasindayim..18 lik hallerimi daha dun gibi hatirlarken suanda 26 olduguma inanamiyorum nereye gidiyorum ben diyorum bu beden yillar gectikce degisiyor bi 10 sene sonra bu beden bambaska olucak belkide toprak olucK diyorum ve hayati hizli hizli yasamak istiyorum..ya 1 senem kaldiysa deyip o an aklimdan gecen mumkun olan seyi kalkik yapiyorum cocugumi alip taa nerelere gidiyorum...agzimda hep vakit az omur bitiyor zaman doluyor hadi cabuk laflari var...esim biyere gitmemi istemediginde istemsizce aglama krizlerine giriyorum isyan ediuorum sen nediyorsun zaman doluyor ölücez zaten ben senin keyfin icin gitmeyim evde ölu mu mu bekleyim diyorum o da saolsun gonderiyor bu tabiki de bahane degil asla cunku eskiden tamam der gitmszdim hic rasiz olmazdim ama simdi hep bi acelem var ...ellerime vucuduma yuzume dokunuyorum bu sicak beden birgun buz gibi cenaze mi olucak diyorum ..kendimi ölü gibi hissediyorum...şuan icimde firtinalar kopuyor 10 isi birden yapasim var dunyayi gezesim var...evde durdukca vakit kaybettigimi dusunuyorum...esim bazen isten geliyo napiyosun canim dediginde napim bu salonda ölümu bekliyorum bak birgunumuz daha gecti diyorum...eskiden evde durmaya bayilan ben simdi sabah kizimla kalkiuoruz kahvaltiyi yapiyoruz mutfagi yatagimi topluyorum dogruuuu carsiya..evlere sigamiyorum ...ben napicam.bu duyguyla.nasil baş edicem..psikolog demeyin ilac kullananamm sadece konusarak seanslarada gidemem hic maddi durum yok ..nasil yenmeliyim bu ölum duygusunu...
Toprak olmasın organ bağışı yapın
Başka bir cana umut olursunuz
Bu kadar dilinde olursa eşin bir süre sonra yeter artık diyecektir haklı olarak
Hepimiz öleceğiz 24 saat bunu düşünüp koşarak yaşamanın alemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?