1 hafta rolleri değişseniz işe gitmenin kolay olan olduğunu anlar belki. eğer eşinize okutacaksanız şunu söylemek istiyorum "ne kadar düşüncesiz birisiniz" .Merhaba;
İki Küçük çocuklu bir evliliğim var. Hemen konuya giriyorum. Evimiz çabuk tozlanan bir ev. Üç tane dolap düşünün, onların sadece üst kısmının tozunun alınması lazım. Eşim bunu söylediğinde ''ben yapmıyorum sen yap" dedim. Sertçe söyledim bunu çünkü öncesinde, evi temizlemek senin işin, ben yapmam dedi. Herşeyi temizlemek benim işimmiş, ne kadar yorgun olursam olayım, Ben yapacakmisim, millet gelince, ben rezil olurmusum.
Yapmadım, yapmayacağım. İki küçük çocukla, yetisebildigim kadar yetisiyorum, bu kadar oluyor. İş birazda inada bindi çünkü dusuncesizlik var ortada. Ben çalışıyorum diyor, ben de çalışıyorum evde deyince, sen evdesin en azından diyor. Her şekilde kendini haklı çıkarıyor.
Hanımlar, siz de durumlar nasıl. Gelen cevapları ona da okutacagim.
Arada bir yardımcı çağırmaya durumunuz el vermez mi ki? Benim bu forumda gördüğüm kadarıyla temizlik için verilmeyen paralar sonra terapiye veriliyorMerhaba;
İki Küçük çocuklu bir evliliğim var. Hemen konuya giriyorum. Evimiz çabuk tozlanan bir ev. Üç tane dolap düşünün, onların sadece üst kısmının tozunun alınması lazım. Eşim bunu söylediğinde ''ben yapmıyorum sen yap" dedim. Sertçe söyledim bunu çünkü öncesinde, evi temizlemek senin işin, ben yapmam dedi. Herşeyi temizlemek benim işimmiş, ne kadar yorgun olursam olayım, Ben yapacakmisim, millet gelince, ben rezil olurmusum.
Yapmadım, yapmayacağım. İki küçük çocukla, yetisebildigim kadar yetisiyorum, bu kadar oluyor. İş birazda inada bindi çünkü dusuncesizlik var ortada. Ben çalışıyorum diyor, ben de çalışıyorum evde deyince, sen evdesin en azından diyor. Her şekilde kendini haklı çıkarıyor.
İş birazda inada bindi çünkü dusuncesizlik var ortada.
Bizim bu konuda aktif direniş halinde olmamız gerekiyor değişmesi içinDurumum var şükür ama son yaşadığım hırsızlık olayından sonra, iyice güvenmeden kimseyi çağırmak istemiyorum. Ayrıca bu hep böyle gitmeyecek, bebeğim biraz buyudugunde tabii ki daha aktif olacağım temizlik anlamında ama bu "herşeyi kadın yapmalı, kadın temizlemeli, kadın çocuklara bakmalı" düşüncesinden tiksiniyorum. Bu kafalar ne zaman degisecek acaba?
Hiçte çok değil beklentin.Merhaba;
üç ay oldu doğum yapalı. Üç ay önce evi temizlemeye yardım etmişti, ondan başka kimsem olmadığı için. Ben böyle net konuşunca, nankörsün diyor. 3 ay önce, dört hafta sonunu bana bağışlamış beyefendi, temizliğe yardım ederek. Ne diyeceğimi, nasıl dusunecegimi bilemiyorum bazen.düşüncesizlik değil merhametsizlik var.
ortak yaşam alanının temizliğini bile karısı yapsın diye bekliyor çünkü adam hayata geliş amacını para kazanarak tamamladığını düşünüyor.
taş taşımıyorsa iş yerinde bir zahmet 3 tane dolabın üstünü siliversin.
yada 1 hafta iki çocuğa kendisi baksın bakalım iş yerinde yoruluyormuş
Bi de daha 3 aylık mı bebeğinizüç ay oldu doğum yapalı. Üç ay önce evi temizlemeye yardım etmişti, ondan başka kimsem olmadığı için. Ben böyle net konuşunca, nankörsün diyor. 3 ay önce, dört hafta sonunu bana bağışlamış beyefendi, temizliğe yardım ederek. Ne diyeceğimi, nasıl dusunecegimi bilemiyorum bazen.
Sesimi yukselttim, büyük oğlum yanıma gelip "anne özür dile babamla barış sarıl ona" dedi. Sırf onun ruh sağlığı için gidip, özür dilerim deyip sarıldım adamakulağına eğilip, "seninle görüşeceğiz" diyerek. İnsanın evde çocuklar var diye, içini bosaltmamasi da çok kotu oluyor bazen. İçimize ata ata içimiz şişti!
İş inada binince maalesef ki ilerleme olmuyo çünkü her iki tarafında bi gururu egosu varMerhaba;
üç ay oldu doğum yapalı. Üç ay önce evi temizlemeye yardım etmişti, ondan başka kimsem olmadığı için. Ben böyle net konuşunca, nankörsün diyor. 3 ay önce, dört hafta sonunu bana bağışlamış beyefendi, temizliğe yardım ederek. Ne diyeceğimi, nasıl dusunecegimi bilemiyorum bazen.
Sesimi yukselttim, büyük oğlum yanıma gelip "anne özür dile babamla barış sarıl ona" dedi. Sırf onun ruh sağlığı için gidip, özür dilerim deyip sarıldım adamakulağına eğilip, "seninle görüşeceğiz" diyerek. İnsanın evde çocuklar var diye, içini bosaltmamasi da çok kotu oluyor bazen. İçimize ata ata içimiz şişti!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?