Aynen, adam evdeki karısına psikolojik şiddet uyguluyor, yetmez gibi bir de bize saldırıyor. Ben de anlamadım konunun amacını. Durduk yere sinirlendik, laf yedik, oturduk.Eşinize konunuza yazan cevapları aktarıp size yaptığı saygısızlıkları bizlere yapmasına da neden oluyorsunuz, bunu hiç hoş bulmadığımı belirtmek isterim, söylediklerini aktarmanız da olmadı bence.
Genelde bunun bir adım sonrası kocaların da siteye üye olup eşinin konusunu bularak cevap yazması, evdeki anlaşmazlığın siteye de taşınması oluyor, umarım başka konularda başımıza gelen bu olay sizin konunuzda yaşanmaz.
Size hak verenleri görünce dize gelip ben ettim sen etme diyeceğini mi sandınız?
Eşiniz ev işlerinin kadının görevi olduğunu düşünen biriymiş, bu görüşü buradaki yorumları aktarmanızla değişmez.
Evlilik hayatı paylaşmaktır, paylaşmanın ne demek olduğunu bilmeyen insanlarla evlenirseniz olacağı bu'dur.
Yardımcı tutarız diyordu. Tutuyordum da. Eşim beyin yorgunuymus. Favori cümlesi budur. "beyin iscisiyim"
Eşimin kafa su, çalıştım bütün hafta, iki gün yatıp uyuyayım, kimse benden bir şey beklemesin. Hafta içi de yorgunum zaten. Genel olarak, yorgun biri. Beyin yorgunu.
O adamların karıları çook mutlu ama. Beyin yorgunu eşiniz bizim kocalarımızın mutluluğuna beynini çalıştıracağına kendi karısının mutluluğa kafa yorsun.Girmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor. Kocalariniz çok mutsuzmus hanımlar.
Erkek olduğunu düşündüm ben de. Kendi düşüncelerini yazıyor bence.Yok beni delirtmek icin actin sen bu konuyu eminim artik
Ben haktan eşitlikten yanayım ama senin gibi ev hanımları kızıyor buna
Girmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor. Kocalariniz çok mutsuzmus hanımlar.
Başka şeyler yazacaktım ama aralarda ki yorumlarınızı okuyunca, sinir zıplatmak için açılmış gibi geldi konu.Bana bugün en son, falanca çalışanım eşini dovuyormus, sen hala toz derdindesin gibisinden bir şey söyledi. Adam aynı baştakiler gibi, daha kötüsünü gösterip, haline sukret diyor.
paylaşmanın ne demek olduğunu bilmeyen insanlarla evlenirseniz olacağı bu'dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?