- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
Ben zaten dilediğimi yapiyorum, ama sen de bu adama köle gibi hizmet ettigini bi anlaDilediginizi yapın : )
Hahahahaj ay göçümEşim kendini beğenmis, egosu göklerde, erkek ve kadın arasında fark olduğunu düşünen biri. Annesi öyle yetiştirmiş. Ben bir kadın olarak zaten yatkinmisim, temizliğe, çocuk bakmaya. Onun eline yakışmıyormus bile.
Cevaplarınızi zorla tutusturdum eline, biraz okuyup size de birkaç şey söylememi istedi; sizler genel olarak evinde mutsuz, fantezi dünyasında yaşayan, bu gibi boş beleş yerlerde ego tatmini yapmak için, başkalarının güzel evlikliklerini bozmaya çalışan boş insanlarmissiniz. Onlara işleri yokmuymus, evini temizlesinler böyle boş şeylerle ugrasacaklarina dedi. Bunu iletmemi istedi.
Bir de, ortada buyuk bir haksızlik varmış, o da erkekler kulübüne yazarmis bla bla. Ben böyle şeyleri, lise de yapardım diyor, bu foruma ve içindeki insanlara inanmıyor. Bot onlar dedi.
Akşamları yemekten sonra bazen masasını toplar. Örtü silkeleme ve silme işi bana kalır. Bazen de diğerini uyuturken, minige bakar, en son alti dakika bakip (dakika tuttum ben) akşamları dinlenmem gerekiyor ama ona da izin vermiyorsun diyerek isyan etti.
Ağır iş mi bilmiyorum, kendisi yönetici. O kadar insanı yonetiyorum, seni yonetemedim dedi. Beni de yönetecek elinden gelse
Oğlumun ozur dile demesi "kadın özür dilemeli" algisindan değil. Geçen ay bir tartışma olmuştu, babasını yollamıştı, annemden özür dile diyerek. Çocuk kusluk olsun istemiyor. Oğlumu babası gibi yetistirmiyorum bu arada. bana çok yardımcıdır, kardeşine babasından çok bakar. Sofra toplar, bulaşıklarini dizer, evi fazla dagitmaz, dagitirsa toplar bla bla. Ben yetiştiriyorum ne de olsa.
.
siz zaten en başta kabul etmişsiniz, madem bu tarz istemiyorsunuz boşanacaktınız. yeni bir şey değilmiş ki bu. niye boşanmayıp çocuk sahibi oldunuz?Cocuklardan önce çalışıyordum ama o zamanda aynıydı.
Adam köle isaura diyormuş zaten. Şaka olarak algılıyor konu sahibiBen zaten dilediğimi yapiyorum, ama sen de bu adama köle gibi hizmet ettigini bi anla
Doğru didineşiniz nasıl yönetici anlamadım. yönetici diyince aklımda daha donanımlı, daha mantıklı , daha net bir model belirmişti. yanılmışım.
neyse
şunu atlıyoruz . bu adam en baştan size gelip " ben temizlik yapmam, sen de zorlanırsan hizmetçi tutarız" dediyse adam haklı durumda olur, başta tamam diyip kabul edip sonradan sorun çıkartan siz olursunuz. yani en başta okey tamam uygundur diyip evlendiyseniz şimdi sorun çıkartmak sizi haksız yapar. uymuyprsa en başta bana uymaz bu, ben eşimin bana yardım etmesini beklerim diyip ayrılacaktınız. . siz hırsızlık oldu diye hizmetçi tutmaktan vazgeçtiyseniz yapacak birşey yok , evi bölüm bölüm temizlersiniz.
ama adam en başta " tamam canım hallederiz , yardımcı olurum bende sana " dediyse şu an eşiniz haksız olur. o zaman kolayına gelip uzamasın diye tamam demeyecekti . lafının arkasında duracak.
eşiniz size sizden beklentisini en başta söyledi mi? ben şunu yapmam, ben şuna karışmam dedi mi ?
Yuh ben onu gormemisim, konu sahibi islak havluyla agzina vurduktan sonra kovayi da basindan asagi gecirebilirsin benceAdam köle isaura diyormuş zaten. Şaka olarak algılıyor konu sahibi
Ben olsam o lafı dedigi anda o merdiveni çekerdim altından.. lafa bak hele.. bosanmasi gerkilen adam cocuk sahibi yapılıyor..Kendine bedava hizmetci tutmus.seni demek. Kusura bakma asiri tebiyesiz, merdivenden indiginde islak havluyla cakarim agzina
Yapmaz. Çünküm koca kıymetli, doğada az bulunan bir element. Yapacak olsa şimdiye kadar yapardı iki bebe yapmak yerineYuh ben onu gormemisim, konu sahibi islak havluyla agzina vurduktan sonra kovayi da basindan asagi gecirebilirsin bence
Aman hepimiz botmusuz, biz ne biliriz, adam karisini kukla gibi idareye alismis, farkli bi ses cikti mi itham ediyo bi de, eger ben botsam zirt pirt banlanmam bitsin artik, bu konuda son söyleyeceğim budurBen olsam o lafı dedigi anda o merdiveni çekerdim altından.. lafa bak hele.. bosanmasi gerkilen adam cocuk sahibi yapılıyor..
Eşim kendini beğenmis, egosu göklerde, erkek ve kadın arasında fark olduğunu düşünen biri. Annesi öyle yetiştirmiş. Ben bir kadın olarak zaten yatkinmisim, temizliğe, çocuk bakmaya. Onun eline yakışmıyormus bile.
Cevaplarınızi zorla tutusturdum eline, biraz okuyup size de birkaç şey söylememi istedi; sizler genel olarak evinde mutsuz, fantezi dünyasında yaşayan, bu gibi boş beleş yerlerde ego tatmini yapmak için, başkalarının güzel evlikliklerini bozmaya çalışan boş insanlarmissiniz. Onlara işleri yokmuymus, evini temizlesinler böyle boş şeylerle ugrasacaklarina dedi. Bunu iletmemi istedi.
Bir de, ortada buyuk bir haksızlik varmış, o da erkekler kulübüne yazarmis bla bla. Ben böyle şeyleri, lise de yapardım diyor, bu foruma ve içindeki insanlara inanmıyor. Bot onlar dedi.
Akşamları yemekten sonra bazen masasını toplar. Örtü silkeleme ve silme işi bana kalır. Bazen de diğerini uyuturken, minige bakar, en son alti dakika bakip (dakika tuttum ben) akşamları dinlenmem gerekiyor ama ona da izin vermiyorsun diyerek isyan etti.
Ağır iş mi bilmiyorum, kendisi yönetici. O kadar insanı yonetiyorum, seni yonetemedim dedi. Beni de yönetecek elinden gelse
Oğlumun ozur dile demesi "kadın özür dilemeli" algisindan değil. Geçen ay bir tartışma olmuştu, babasını yollamıştı, annemden özür dile diyerek. Çocuk kusluk olsun istemiyor. Oğlumu babası gibi yetistirmiyorum bu arada. bana çok yardımcıdır, kardeşine babasından çok bakar. Sofra toplar, bulaşıklarini dizer, evi fazla dagitmaz, dagitirsa toplar bla bla. Ben yetiştiriyorum ne de olsa.
.
adam karşıma geçip bunu diyecek bende amann değişir diye yok saycam. olmaz o işDoğru didin
Eşinize konunuza yazan cevapları aktarıp size yaptığı saygısızlıkları bizlere yapmasına da neden oluyorsunuz, bunu hiç hoş bulmadığımı belirtmek isterim, söylediklerini aktarmanız da olmadı bence.Cevaplarınızi zorla tutusturdum eline, biraz okuyup size de birkaç şey söylememi istedi; sizler genel olarak evinde mutsuz, fantezi dünyasında yaşayan, bu gibi boş beleş yerlerde ego tatmini yapmak için, başkalarının güzel evlikliklerini bozmaya çalışan boş insanlarmissiniz. Onlara işleri yokmuymus, evini temizlesinler böyle boş şeylerle ugrasacaklarina dedi. Bunu iletmemi istedi.
Ay kocana ciddi üzüldüm o elinde bezle dolap silerken biz gez gez bitiremedik izmiri evet çok mutsuzuzGirmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor. Kocalariniz çok mutsuzmus hanımlar.
Sevgili mune, verdiği Cevapları buraya tasidigim için üzgünüm. Diğer söylediklerinize de katiliyorum.Eşinize konunuza yazan cevapları aktarıp size yaptığı saygısızlıkları bizlere yapmasına da neden oluyorsunuz, bunu hiç hoş bulmadığımı belirtmek isterim, söylediklerini aktarmanız da olmadı bence.
Genelde bunun bir adım sonrası kocaların da siteye üye olup eşinin konusunu bularak cevap yazması, evdeki anlaşmazlığın siteye de taşınması oluyor, umarım başka konularda başımıza gelen bu olay sizin konunuzda yaşanmaz.
Size hak verenleri görünce dize gelip ben ettim sen etme diyeceğini mi sandınız?
Eşiniz ev işlerinin kadının görevi olduğunu düşünen biriymiş, bu görüşü buradaki yorumları aktarmanızla değişmez.
Evlilik hayatı paylaşmaktır, paylaşmanın ne demek olduğunu bilmeyen insanlarla evlenirseniz olacağı bu'dur.
Adam sana alttan alttan msj veriyo, sus şukret, bu yaptiklarini da yapmaya devam et,bak millet karisini dovuyo,ben yapmıyorum, lutfediyorum, op basina koy, tepemin tasini attirma. Bunu anliyo musun mesela, aba altindan sopa gostermek derler buna, yat kalk haline sukret demeye getiriyo adam.Zamanınızı ayırıp, bana yardım etmeye çalışıyorsunuz, minnettarım tek tek cevaplayamadim bir yerden sonra çünkü minik bir bebeğim var. ama şu var; insan içindeyken, net göremiyor bazı şeyleri. İlk defa özelimi böyle bir yerde anlatmaya karar verdim ki buna eşim hala inanamiyor. Hepsi çok mutsuz, seni de mutsuz etmeye çalışıyorlar diyor. O işin dalgasinda.
Sizden ricam, çokta kırıcı olmadan, yapalım yorumlarımızı. Ben bir şeylerin doğru Gitmediğini görmesem zaten acmazdim bu konuyu. Demek ki bir yanlış var ortada. Bunu zaten anladım, gördüm ki, normal olan ne anlamaya çalışıyorum.
atladığınız nokta şuZamanınızı ayırıp, bana yardım etmeye çalışıyorsunuz, minnettarım tek tek cevaplayamadim bir yerden sonra çünkü minik bir bebeğim var. ama şu var; insan içindeyken, net göremiyor bazı şeyleri. İlk defa özelimi böyle bir yerde anlatmaya karar verdim ki buna eşim hala inanamiyor. Hepsi çok mutsuz, seni de mutsuz etmeye çalışıyorlar diyor. O işin dalgasinda.
Sizden ricam, çokta kırıcı olmadan, yapalım yorumlarımızı. Ben bir şeylerin doğru Gitmediğini görmesem zaten acmazdim bu konuyu. Demek ki bir yanlış var ortada. Bunu zaten anladım, gördüm ki, normal olan ne anlamaya çalışıyorum.
Rica ediyorum bir daha yapmayın bunu, sizin başımızın üstünde yeriniz var, derdiniz olduğunda, tavsiye istediğinizde konu açın ama eşinizi bizimle muhatap etmeyin.Sevgili mune, verdiği Cevapları buraya tasidigim için üzgünüm. Diğer söylediklerinize de katiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?