Anasını çağırıp baktıracak ne yapacak...ay içim şişti okurken. bu adam birden değişmedi herhalde, hep böyleydi değil mi? siz bunu bile bile niye evlendiniz? ilk başta rahatsız olmazken birden isyan çıkartırsak niye iş yapmıyorsun diye noluyo ya derler adamlar.
eşim hep insan kendi temizliğini, yemeğini yapamıyorsa gelişmesi tamamlanmamıştır der. gerçekten öyle. siz hasta olsanız, çocuklarınıza bakamayacak mı? 6. dakikadan sonra ne yapacak. ben bunun için evlenmedim hemen iyileş mi diyecek size? en basit çözüm en başından böyle adamlara tenezzül etmeyip, onları baba-eş yapmamak aslında. sonradan düzeltilebilecek bir şey değil bana göre. belki biraz yontarak çekilebilir hale gelirler bazı kadınlara göre.
Kendisinin her akşam bir ana yemeği, onun yancısı, salatası ve çorbası hatta tatlısı hazırdır.Okusun eşiniz.
2 çocuğum var birisi anaokuluna gidiyor ben izinde evdeyim çalışmıyorum. Temizlik için haftasonu eşimin evde olduğu saati bekliyorum. Haftaiçi en fazla üstten süpürebiliyorum.
Vaktim bol olmadığı sürece temizliği ben yapmam çünkü eşim benden daha kuvvetli koltukları falan çok daha rahat hareket ettiriyor ve benden hızlı yapıyor. Bu ilk çocuğuma hamile kaldığımdan beri böyle.
Şu an ev pis eşim yok 9 da gelecek akşam yemek de yok 2 çocuk da benle. Benden temizlik bekliyorsa yemek beklenmeyecek kusura bakmasın.
Hepsi şikayetçi ve pişman.Ama onlara sorsan evlilik çok kötü, evlenmek için hiç sebepleri yok, kadınlar onları kandırıyor.
Hepsi evlendiğine pişman, kafama edeyim ne diye evlendim diyeni çok sık duyuyorum Kudra. Evdeki kadın duysa bunları...İşte onlar hep konu sahibinin kocası gibi, evlenmiş olmak için evlenenler.
Hayır, karısı yakalayınca göz yumacak. Geneli göz yumuyor. Adam ne evdeki bulgurdan, ne dışarıdaki pirinçten vazgeçmiyor. Evde temel ihtiyaçlar karşılanacak, dışarda gönlünü hoş tutacak. Karısı da otursun evde temizlik yapsın, çocuk baksinHepsi şikayetçi ve pişman.Bekar ve en az 5-10 yaş küçük kadınların peşindeler. Hayır, yani ne yapacaklarsa, amacı da anlamıyorum. Karını boşayıp yeni bir ilişki mi yaşayacaksın? Hayır. Boşamadan nereye kadar sürecek, karın yakaladığı anda kulaklarından tavana asmayacak mı? Evet. O zaman? Valla çözemedim.
Evdeki kadın onları duyunca duymamazlıktan geliyor zaten, sorun yokHepsi evlendiğine pişman, kafama edeyim ne diye evlendim diyeni çok sık duyuyorum Kudra. Evdeki kadın duysa bunları...
Valla siz bu muameleyi kendiniz kabullenmişsiniz. Hiiiiç söylenmeyin.Kendisinin her akşam bir ana yemeği, onun yancısı, salatası ve çorbası hatta tatlısı hazırdır.
Valla o zaman metres bile daha karda. Metreslere salak derdik, demeyelim madem?Hayır, karısı yakalayınca göz yumacak. Geneli göz yumuyor. Adam ne evdeki bulgurdan, ne dışarıdaki pirinçten vazgeçmiyor. Evde temel ihtiyaçlar karşılanacak, dışarda gönlünü hoş tutacak. Karısı da otursun evde temizlik yapsın, çocuk baksin
En efendi görüneni bile iki yüzüne gül, anında çözülmeye hazır Kudra. Valla evlilikten soğudum. Kocamı "ayarttı" diyorlar ya. Yanlış, adamlar hazır kıta bekliyorlar zaten.Evdeki kadın onları duyunca duymamazlıktan geliyor zaten, sorun yok
Seni biliyoruz artik şasırtmadınEvde sadece ben çalışsaydım eşim çalışmasaydı ben de her şeyi ondan beklerdim yalan yok. Burada herkes olaya kendi açısından kadın gözüyle bakmış, empati kurmamış. Şaşırmadım tabii . Eşiniz ne iş yapıyor? Üç aylık bebeğiniz var, o zaman eşiniz yardım etmek zorunda. Haftada ya da onbeş günde bir temzilikçi çağırmayı teklif edin. Kendisi yapmayacaksa bari yardımı bu şekilde olsun
Ben haktan eşitlikten yanayım ama senin gibi ev hanımları kızıyor bunaSeni biliyoruz artik şasırtmadınçalışanın her hakkı olduğunu düşünen birisin neyse ki hayat öyle değil
Yav bir de kadın gözüyle bakmışsın demiş. Ne gözüyle bakacağız hemşire? Kadınız ve kadın gözüyle bakıyoruz. Çifte standart zaten hep heriflerden yana bu ülkede. Bırak da şurada hemcinsime kıyak geçeyim müsadenle iki dakikacık. Onda bile gelip çıkıntılık yapılacak nokta bulunuyor, pes.Seni biliyoruz artik şasırtmadınçalışanın her hakkı olduğunu düşünen birisin neyse ki hayat öyle değil
Eşitlik anlayışınıza hayran kaldık hep birlikteBen haktan eşitlikten yanayım ama senin gibi ev hanımları kızıyor buna
Hiçbiriniz çalışmıyorsunuz da ondandırEşitlik anlayışınıza hayran kaldık hep birlikte
Yap sekerim, cok hakediyo, daha da cok yapKendisinin her akşam bir ana yemeği, onun yancısı, salatası ve çorbası hatta tatlısı hazırdır.
Büyük ogkumu götürüyor. Sen dinlen diyerek ama yaptığı bencillikler diğer doğruları götürüyor maalesef.Bi de daha 3 aylık mı bebeğiniz
Eşiniz çok vicdansız.
Ben ilk oğluma hamile kaldıktan sonra tekrar tüm evin temizliğini tek başıma yaptığımda çocuğum 1.5 yaşındaydı. Onda da eşim onu alır gezmeye götürür ben temizlik yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?