Bu beklentim çok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay içim şişti okurken. bu adam birden değişmedi herhalde, hep böyleydi değil mi? siz bunu bile bile niye evlendiniz? ilk başta rahatsız olmazken birden isyan çıkartırsak niye iş yapmıyorsun diye noluyo ya derler adamlar.

eşim hep insan kendi temizliğini, yemeğini yapamıyorsa gelişmesi tamamlanmamıştır der. gerçekten öyle. siz hasta olsanız, çocuklarınıza bakamayacak mı? 6. dakikadan sonra ne yapacak. ben bunun için evlenmedim hemen iyileş mi diyecek size? en basit çözüm en başından böyle adamlara tenezzül etmeyip, onları baba-eş yapmamak aslında. sonradan düzeltilebilecek bir şey değil bana göre. belki biraz yontarak çekilebilir hale gelirler bazı kadınlara göre.

Anasını çağırıp baktıracak ne yapacak...

Kendisinin her akşam bir ana yemeği, onun yancısı, salatası ve çorbası hatta tatlısı hazırdır.

Ama onlara sorsan evlilik çok kötü, evlenmek için hiç sebepleri yok, kadınlar onları kandırıyor.
Hepsi şikayetçi ve pişman. Bekar ve en az 5-10 yaş küçük kadınların peşindeler. Hayır, yani ne yapacaklarsa, amacı da anlamıyorum. Karını boşayıp yeni bir ilişki mi yaşayacaksın? Hayır. Boşamadan nereye kadar sürecek, karın yakaladığı anda kulaklarından tavana asmayacak mı? Evet. O zaman? Valla çözemedim.

Hayır, karısı yakalayınca göz yumacak. Geneli göz yumuyor. Adam ne evdeki bulgurdan, ne dışarıdaki pirinçten vazgeçmiyor. Evde temel ihtiyaçlar karşılanacak, dışarda gönlünü hoş tutacak. Karısı da otursun evde temizlik yapsın, çocuk baksin

Valla o zaman metres bile daha karda. Metreslere salak derdik, demeyelim madem?

Böyle adamları baba yaparak siz hata ediyorsunuz çok istiyorsa doğursun baksın çalışsın. Çalısmıyorum çocuğumda yok eşim yardımcı olur canım iş yapmak istemediğimde de kimse niye yapmiyorsun diyemez çok istiyorsa kendi yapan kocana da hafi naş ananın evine

Seni biliyoruz artik şasırtmadın çalışanın her hakkı olduğunu düşünen birisin neyse ki hayat öyle değil

Seni biliyoruz artik şasırtmadın çalışanın her hakkı olduğunu düşünen birisin neyse ki hayat öyle değil
Yav bir de kadın gözüyle bakmışsın demiş. Ne gözüyle bakacağız hemşire? Kadınız ve kadın gözüyle bakıyoruz. Çifte standart zaten hep heriflerden yana bu ülkede. Bırak da şurada hemcinsime kıyak geçeyim müsadenle iki dakikacık. Onda bile gelip çıkıntılık yapılacak nokta bulunuyor, pes.

Dolapların üstünü silmiyorum, sene de bir eninde sonunda kocam siliyo ben silmedigim icincamlari siliyordum ama en son geçen sene tartıştık yardım etmem dedi ben de and içtim elimi surmuyorum. Utanmiyorum niye ben utanacam ben silmek istemisim, o yardım etmemiş o utansın. Beğenmeyen de evime gelmesin. Ortalığı da gücüm yettigince temizliyorum topluyorum, daha fazlasını isteyen bana yardım etmesi lazım ben de insanım robot değilim ki.

Büyük ogkumu götürüyor. Sen dinlen diyerek ama yaptığı bencillikler diğer doğruları götürüyor maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…