Girmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor. Kocalariniz çok mutsuzmus hanımlar.Yalnis adami es ve baba olarak secmissiniz. Adam daha sizin durumu görmekten aciz, kaldi kalkip yardim edecek. Cünkü isine gelmiyor. Burda yorumlari okusa bile odun kafaya girmez kolay kolay.
Evet bu forumda tek çalışan kadın sizsiniz.Hiçbiriniz çalışmıyorsunuz da ondandıryapmayacaksa temizlikçi tutun dedim ama yokkkk bunu hiçbiriniz okumadınız
Girmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor.Yalnis adami es ve baba olarak secmissiniz. Adam daha sizin durumu görmekten aciz, kaldi kalkip yardim edecek. Cünkü isine gelmiyor. Burda yorumlari okusa bile odun kafaya girmez kolay kolay.
Biraz da çocuklarım ve kendim için yapıyorum aslında. Sagliksiz beslenmemek adına.Yap sekerim, cok hakediyo, daha da cok yap
Cocuklardan önce çalışıyordum ama o zamanda aynıydı.Çalışıp ayaklarının üstünde durduğunda
Yok beni delirtmek icin actin sen bu konuyu eminim artikCocuklardan önce çalışıyordum ama o zamanda aynıydı.
E siz böyle yaparsanız adam daha neler etmez.Kendisinin her akşam bir ana yemeği, onun yancısı, salatası ve çorbası hatta tatlısı hazırdır.
Ay keşke kocam kocanızı tanısa da laflarıyla dövse. Sizden daha çok savunurdu şu konuda sizi emin olun.Girmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor. Kocalariniz çok mutsuzmus hanımlar.
Girmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor.
Biraz da çocuklarım ve kendim için yapıyorum aslında. Sagliksiz beslenmemek adına.
Onun da hanımı mutsuz.Girmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor. Kocalariniz çok mutsuzmus hanımlar.
Adamı boşuna gömüyoruz biz benceYok beni delirtmek icin actin sen bu konuyu eminim artik
Tutuyordum. Geçen sene anne yadigari bilekligim çalındı ve sonra da kimseye guvenemedim. Tutacağım elbet böyle gitmeyecek ama kadin tutmam eşim tarafindan pek düşünülmedigim gerçeği değiştirmeyecek.Böyle kocanız varsa eve yardımcı tutacaksınız nesini anlamıyorsunuz bilmiyorum.
Asla acımam koca parasına. Ayılık yaparken düşünecek parasını.
O benim emeğimi çarçur ediyorsa , ben de onun parasını çarçur ederim. Ay sonunu getirtmem.
O benim emeğimi görürse, savurmazsa ben de onun parasını savurmam.
Bu işler aslında bu kadar basit.
Dilediginizi yapın : )Yok beni delirtmek icin actin sen bu konuyu eminim artik
Bu gerçekle bilmemkaç yıllık evlilik ve iki çocuktan sonra yüzleşmeniz enteresan değil mi?Tutuyordum. Geçen sene anne yadigari bilekligim çalındı ve sonra da kimseye guvenemedim. Tutacağım elbet böyle gitmeyecek ama kadin tutmam eşim tarafindan pek düşünülmedigim gerçeği değiştirmeyecek.
Siz de onu düşünmeyin. en azından eşitlenmiş olursunuz.Tutuyordum. Geçen sene anne yadigari bilekligim çalındı ve sonra da kimseye guvenemedim. Tutacağım elbet böyle gitmeyecek ama kadin tutmam eşim tarafindan pek düşünülmedigim gerçeği değiştirmeyecek.
Ne güzel ev hanımıyım amaBen haktan eşitlikten yanayım ama senin gibi ev hanımları kızıyor buna
bence demeyelim :))Valla o zaman metres bile daha karda. Metreslere salak derdik, demeyelim madem?
Toz derdinde olan o. Çok canını sıkıyorsa kendi temizlesin işte, bakın dert de biter.Bana bugün en son, falanca çalışanım eşini dovuyormus, sen hala toz derdindesin gibisinden bir şey söyledi. Adam aynı baştakiler gibi, daha kötüsünü gösterip, haline sukret diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?