Bu beklentim çok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sister, bunun için de evlenilmez ki. Yani "sadece" bunun için evlenilmez. Bunu çözmek için evlilik harici bir sürü yol var. Fb, sevgililik, lovebuddy, daha da olmadı ons, tinder, çok tipsizsen artık eskort vs. Yani bir sürü ihtimal var. :deli:
Sosyal olarak belli bir seviyeyi yakalamak istemiş, bence.
Evli çocuklu bir yönetici mi yoksa bekar, rahat bir yönetici mi daha çok güven verir, diğer aile sahibi yöneticiler, üst yöneticiler arasında hangisi daha kolay kabul görür.

Sister, bunun için de evlenilmez ki. Yani "sadece" bunun için evlenilmez. Bunu çözmek için evlilik harici bir sürü yol var. Fb, sevgililik, lovebuddy, daha da olmadı ons, tinder, çok tipsizsen artık eskort vs. Yani bir sürü ihtimal var. :deli:
İşte onları becerebilecek kapasitede değilse adam. Evlenmek için sebebinin temizlik yapacak biri olduğunu düşününce çok kapasiteli bir kişilik gibi durmuyor. Anca eskort olur ona da para harcamak istememiş işte. Hem temizlikçi hem haftada üç eskort uzun vadede zarar eder. E eskorttan çocuk da yapamaz yaşlanınca da üstlerine yıkılacağı birileri olması lazım.

Boş vaktimde, tek tek cevaplandiracagim yorumlarınızı.

Baskı ise yaradı bu arada, siliyor. Kovayı, bezi, merdiveni ben ayarladım. Beyefendi ellerimle sıktığım bezi dolabın üst kısmında gezdiriyor şuan. Söylenerek. Biri gorse acirmis haline.

Bunca sene yurt dışında yalnız yaşadın, o zaman ne yapıyordun, kendin yapmiyor muydun diyorum, "kendim yapmamak için evlendim zaten" diyor. Hey Allahım, laf yaristirilmaz bununla.
Kendine bedava hizmetci tutmus.seni demek. Kusura bakma asiri tebiyesiz, merdivenden indiginde islak havluyla cakarim agzina

Sosyal olarak belli bir seviyeyi yakalamak istemiş, bence.
Evli çocuklu bir yönetici mi yoksa bekar, rahat bir yönetici mi daha çok güven verir, diğer aile sahibi yöneticiler, üst yöneticiler arasında hangisi daha kolay kabul görür.
Valla hem temizlik hem yemek hem çocuk bakımı hem cinsellik... Üstüne bir de saygınlık. Hepsini tek tek hesaplayınca ekonomik oluyor tabi. Erkekler bayağı karda.

İşte onları becerebilecek kapasitede değilse adam. Evlenmek için sebebinin temizlik yapacak biri olduğunu düşününce çok kapasiteli bir kişilik gibi durmuyor. Anca eskort olur ona da para harcamak istememiş işte. Hem temizlikçi hem haftada üç eskort uzun vadede zarar eder. E eskorttan çocuk da yapamaz yaşlanınca da üstlerine yıkılacağı birileri olması lazım.
Valla Türk erkeklerinin birçoğu için evlilik büyük nimet hakikaten de. Evlilik gibi emek sömürücü bir sistem de olmasaydı ne yaparlardı bu adamlar, merak ediyorum.

1 hafta rolleri değişseniz işe gitmenin kolay olan olduğunu anlar belki. eğer eşinize okutacaksanız şunu söylemek istiyorum "ne kadar düşüncesiz birisiniz" .
Kaç kere gördü, tanık oldu aslında. ev hanimliginin ve anneliğin daha zor bir iş olduğunu kendi de söyledi. Bir öyle bir böyle bir durum var ortada. "Yoo çok dusunceliyim" diyecektir büyük ihtimalle bu cümlenize.

Valla Türk erkeklerinin birçoğu için evlilik büyük nimet hakikaten de. Evlilik gibi emek sömürücü bir sistem de olmasaydı ne yaparlardı bu adamlar, merak ediyorum.

Haftada 1 temizlikçi, haftada 3 eskort, her akşam dışarda yemek olarak hesaplayınca (eskort fiyatı bilmiyorum gecelik 250 olarak hesapladım) ayda en az 5000 lira harcaması gerekiyor. Bunların hepsini bedavaya getirebiliyor evlenince. Üstelik sosyal statüsü de değişiyor. Çok karlı çoook.

Valla hem temizlik hem yemek hem çocuk bakımı hem cinsellik... Üstüne bir de saygınlık. Hepsini tek tek hesaplayınca ekonomik oluyor tabi. Erkekler bayağı karda.
Aynen öyle. Ülkenin en büyük holding sahibinin birsuru aldatma olayı var, ama adam evli ve çocuk sahibi diye o saygınlığı kaybetmiyor. Bekar olsaydı itibarı çok sarsilirdi. X torunları da aynı şekilde. Adam evlendi, sütten çıkmış ak kaşık gibi dolaşıyor ortada.halbuki ağır sapık ama işte evlenince ismini temizledi.

Evde olan ve çalışan arasındaki ayrımdan bahsediyorum ben kadın erkek olmakla nasıl alaka kurdunuz... ayrıca yardım etmeyecekse temizlikçi çağırın dedim zaten
E tamam işte siz herkes kadın gözüyle bakmış dediniz ben de kadını erkeği yok insan olmakla ilintili dedim. Yani dışarda çalışan kadın olsa da evdeki eşine yardım etmeli diye görüyorum. Ve diyorum ki toplum kadınlara ve erkeklere birer rol biçmiş, dışarda çalışan erkek evden sorumlu olan kadın olmalı demiş. Siz erkek rolünü alınca yani dışarda çalışınca, otomatik olarak ananevi beklentiye giriyorsunuz, evde kalan evden sorumlu olsun diye. Ben de bunu yetiştirilme tarzına atfettim. Umarım anlatabilmişimdir.

düşüncesizlik değil merhametsizlik var.
ortak yaşam alanının temizliğini bile karısı yapsın diye bekliyor çünkü adam hayata geliş amacını para kazanarak tamamladığını düşünüyor.
taş taşımıyorsa iş yerinde bir zahmet 3 tane dolabın üstünü siliversin.
yada 1 hafta iki çocuğa kendisi baksın bakalım iş yerinde yoruluyormuş🤷‍♀️
Küçük oğlumuza altı dakika bakamadigini yazdim bir yerde. Lafa gelince, çalışmak daha kolay der, diyor da ama icraat ve yardım sıfır.

Bir kere "yorgunum" dedi mi bitti zaten. Taş mı tasiyorsun böyle hergun yorgunsun dediğim de, beyin yorgunuyum diyor. Beyin yorgunluğu, fiziksel yorgunluktan daha zormuş. Ben laf yaristiramiyorum artık.

Haftada 1 temizlikçi, haftada 3 eskort, her akşam dışarda yemek olarak hesaplayınca (eskort fiyatı bilmiyorum gecelik 250 olarak hesapladım) ayda en az 5000 lira harcaması gerekiyor. Bunların hepsini bedavaya getirebiliyor evlenince. Üstelik sosyal statüsü de değişiyor. Çok karlı çoook.
Valla haklısın Kudra. Erkek olsam ben de evlenirdim. Evlenince de rahat dursalar bari... Hepsinin gözleri fıldır fıldır. Son zamanda çok fazla görüyorum ya, hepsi flört peşinde.

2 küçük cocuklu kadın düzenli yemek yapabiliyorsa büyük başarı ne temizligi...küçük cocugum ilgi beklerken dip köşe temizlik yapamam...
Tabii ki yapmayın yardımcı tutun. Ya da eşiniz bir zahmet nazik poposunu kaldırıp yapsın...
Ev hanımlarına yapılan bu emek sömürüsü ne zaman bitecek acaba...

Aynen öyle. Ülkenin en büyük holding sahibinin birsuru aldatma olayı var, ama adam evli ve çocuk sahibi diye o saygınlığı kaybetmiyor. Bekar olsaydı itibarı çok sarsilirdi. X torunları da aynı şekilde. Adam evlendi, sütten çıkmış ak kaşık gibi dolaşıyor ortada.halbuki ağır sapık ama işte evlenince ismini temizledi.
Sorarsanız da biz bekarlar marjinaliz işte. :KK53: İş yerinde tek bekar benim, hepsi bana diyor hocam yaşıyorsun diye. Ulen ne yapıyorum da yaşıyorum? Esas parti evlilerde dönüyor diyemiyorum tabi. :deli:

Ama onlara sorsan evlilik çok kötü, evlenmek için hiç sebepleri yok, kadınlar onları kandırıyor. :KK51:

Evlenmeden once hic bu konulari konusmadiniz mi? O donemki tutumu neydi, ben acikca ev islerinden hoslanmadigimi birlikte halletmemiz gerektigini soylemistim sevgiliyken. Sagolsun simdi de cok anlayisli bazen o yapiyor ben yogunsam iste bazen ben bazen kadin geliyor idare ediyoruz. Bir de cocuklariniz var, eminim cok yoruluyorsunuzdur. Esinizin isi ne bilmiyorum gunde 10 saat ayakta agir bir is mi ama dolaplari silmek kimsenin eline yapismaz, hele bunun icin inatlasmak ne kotu.
Yardımcı tutarız diyordu. Tutuyordum da. Eşim beyin yorgunuymus. Favori cümlesi budur. "beyin iscisiyim"

Eşimin kafa su, çalıştım bütün hafta, iki gün yatıp uyuyayım, kimse benden bir şey beklemesin. Hafta içi de yorgunum zaten. Genel olarak, yorgun biri. Beyin yorgunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X