Bu beklentim çok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnis adami es ve baba olarak secmissiniz. Adam daha sizin durumu görmekten aciz, kaldi kalkip yardim edecek. Cünkü isine gelmiyor. Burda yorumlari okusa bile odun kafaya girmez kolay kolay.
Girmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor. Kocalariniz çok mutsuzmus hanımlar.

Yalnis adami es ve baba olarak secmissiniz. Adam daha sizin durumu görmekten aciz, kaldi kalkip yardim edecek. Cünkü isine gelmiyor. Burda yorumlari okusa bile odun kafaya girmez kolay kolay.
Girmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor.
Yap sekerim, cok hakediyo, daha da cok yap
Biraz da çocuklarım ve kendim için yapıyorum aslında. Sagliksiz beslenmemek adına.

Kendisinin her akşam bir ana yemeği, onun yancısı, salatası ve çorbası hatta tatlısı hazırdır.
E siz böyle yaparsanız adam daha neler etmez.
Girmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor. Kocalariniz çok mutsuzmus hanımlar.
Ay keşke kocam kocanızı tanısa da laflarıyla dövse. Sizden daha çok savunurdu şu konuda sizi emin olun.

Böyle kocanız varsa eve yardımcı tutacaksınız nesini anlamıyorsunuz bilmiyorum.

Asla acımam koca parasına. Ayılık yaparken düşünecek parasını.

O benim emeğimi çarçur ediyorsa , ben de onun parasını çarçur ederim. Ay sonunu getirtmem.

O benim emeğimi görürse, savurmazsa ben de onun parasını savurmam.

Bu işler aslında bu kadar basit.

Girmez evet. Onların kocalarına sor bakalım, adamların hayatının içine etmişler sana da akıl veriyorlar diyor.

Biraz da çocuklarım ve kendim için yapıyorum aslında. Sagliksiz beslenmemek adına.

Esim Dört dörtlük bir eş, dört dörtlük bir baba ve dört dörtlük bir doktor. Nasil o bana her destegi veriyorsa, bende ona her türlü destegi veriyorum. Biz evlendigimizden bu yana birbirimizi maddi manevi cok daha iyi yerlere tasidik. Esiniz esligi birinin üstüne cökmek olarak anlamis heralde, ama bu isler böyle degil. Ha ben dört dörtlük miyim? Bana göre degilim, ama her gün cidden kendimi de gelistirmeye calisiyorum. Mesela esim kadar sabirli bir insan degilim. Hepimizin eksik kaldigi yanlari vardir, ama önemli olan birbirimiz icin caba göstermemiz. Esine merhamet ve sevgi göstermeyen adam isinde basarili olsa veya eve para getirse kac yazar? O evde huzur olur mu? Olmaz.

Onun da hanımı mutsuz.

Yani biz kötü kadınlarız eşlerimiz mutsuz. Amenna kabul.

Peki kendi hanımı neden mutsuz acaba bi fikri var mı?

Ben söyleyeyim ona. Kendisiyle evli olan kim olsa mutsuz olurdu çünkü kendisi de bizden az kötü değil. .

Böyle kocanız varsa eve yardımcı tutacaksınız nesini anlamıyorsunuz bilmiyorum.

Asla acımam koca parasına. Ayılık yaparken düşünecek parasını.

O benim emeğimi çarçur ediyorsa , ben de onun parasını çarçur ederim. Ay sonunu getirtmem.

O benim emeğimi görürse, savurmazsa ben de onun parasını savurmam.

Bu işler aslında bu kadar basit.
Tutuyordum. Geçen sene anne yadigari bilekligim çalındı ve sonra da kimseye guvenemedim. Tutacağım elbet böyle gitmeyecek ama kadin tutmam eşim tarafindan pek düşünülmedigim gerçeği değiştirmeyecek.

Tutuyordum. Geçen sene anne yadigari bilekligim çalındı ve sonra da kimseye guvenemedim. Tutacağım elbet böyle gitmeyecek ama kadin tutmam eşim tarafindan pek düşünülmedigim gerçeği değiştirmeyecek.
Bu gerçekle bilmemkaç yıllık evlilik ve iki çocuktan sonra yüzleşmeniz enteresan değil mi?

Siz de onu düşünmeyin. en azından eşitlenmiş olursunuz.

En azından saçınızı süpürge etmemiş olursunuz.

En azından feda ettiklerinize karşılık vefasızlık görmezsiniz.

Bana bugün en son, falanca çalışanım eşini dovuyormus, sen hala toz derdindesin gibisinden bir şey söyledi. Adam aynı baştakiler gibi, daha kötüsünü gösterip, haline sukret diyor.
Toz derdinde olan o. Çok canını sıkıyorsa kendi temizlesin işte, bakın dert de biter.
Bir de maşallah lütfetmiş, dövmüyormuş. Bir de dövseydi? Bu bir lütuf değil, insan olmanın gereği.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X